reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Iza wyglada pozytywnie [emoji16] bierz męża w obroty [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Iza wyglada pozytywnie [emoji16] bierz męża w obroty [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Mi też się wydaje że pozytyw ale nie jestem pewna. Przytulanki były rano, i jutro rano powtórzę. Dzisiaj 13dc.

Cześć dziewczyny [emoji6] u mnie święta przebiegają spokojnie i mam to szczęście, że się nie narobie bo dzisiaj u teściów, a jutro jedziemy do mamy [emoji3] szkoda tylko, że tyle smakołyków mnie omija bo nadal trzymam dietę przez tą jelitówkę..
@ rozkręciła się u mnie na dobre.. brzuch boli [emoji30] dziewczyny jak to jest z tym czerwonym winem? Na co pomaga? [emoji12]

Wiecie co.. dzisiaj długo myślałam i powiem wam, że dostałam taki kubeł zimnej wody na głowę.. zaczynajac starania byłam pewna, że uda mi się od razu jak przy 1 dziecku.. wybierałam miesiące od którego zacząć bo marzyło mi się urodzić kwiecień-czerwiec.. nawet mężowi nie pozwoliłam wcześniej zaczynać bo myślałam, że to bedzie od razu a przecież jeszcze wczasy, wesele siostry itd.. planowałam płeć, nawet to kto mógłby mnie w pracy zastąpić w razie czego.. Wybieralam miesiące w których na pewno nie chce urodzić bo mi się nie podobają...Powiem wam z perspektywy czasu, że byłam strasznie głupia! Egoistyczna..
Teraz będzie to moj 6cs i martwię się dlaczego nam nie wychodzi ale moje myślenie jest inne.. chce po prostu zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko.. nie ważne, w którym miesiącu, nie ważne jaka płeć.. pragnę tylko kolejnego maleństwa i rodzeństwa dla mojego syna [emoji3] przepraszam, że tak się rozpisałam ale chciałam Wam to napisać.. i dziękuje, że jesteście bo z Wami jest mi o wiele łatwiej [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6] u mnie święta przebiegają spokojnie i mam to szczęście, że się nie narobie bo dzisiaj u teściów, a jutro jedziemy do mamy [emoji3] szkoda tylko, że tyle smakołyków mnie omija bo nadal trzymam dietę przez tą jelitówkę..
@ rozkręciła się u mnie na dobre.. brzuch boli [emoji30] dziewczyny jak to jest z tym czerwonym winem? Na co pomaga? [emoji12]

Wiecie co.. dzisiaj długo myślałam i powiem wam, że dostałam taki kubeł zimnej wody na głowę.. zaczynajac starania byłam pewna, że uda mi się od razu jak przy 1 dziecku.. wybierałam miesiące od którego zacząć bo marzyło mi się urodzić kwiecień-czerwiec.. nawet mężowi nie pozwoliłam wcześniej zaczynać bo myślałam, że to bedzie od razu a przecież jeszcze wczasy, wesele siostry itd.. planowałam płeć, nawet to kto mógłby mnie w pracy zastąpić w razie czego.. Wybieralam miesiące w których na pewno nie chce urodzić bo mi się nie podobają...Powiem wam z perspektywy czasu, że byłam strasznie głupia! Egoistyczna..
Teraz będzie to moj 6cs i martwię się dlaczego nam nie wychodzi ale moje myślenie jest inne.. chce po prostu zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko.. nie ważne, w którym miesiącu, nie ważne jaka płeć.. pragnę tylko kolejnego maleństwa i rodzeństwa dla mojego syna [emoji3] przepraszam, że tak się rozpisałam ale chciałam Wam to napisać.. i dziękuje, że jesteście bo z Wami jest mi o wiele łatwiej [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak miałam. Patrzyłam na miesiące w które chciałabym urodzić ale poczecie wcale nie jest tak proste jak myślałam :( 25% szans przy założeniu, że wszystko jest ok. To strasznie mało...

Basiu u mnie tak samo to będzie 6 cs tez się martwie czemu nam nie wychodzi. Każdy cykl sobie tłumacze czemu nie wyszło w tym byłam mega przeziebiona i malo przytulanek. Najgorsze jest to czekanie na @ i ta nadzieja ze może nie przyjdzie

Basia , ja dzisiaj robiłam test i niestety u mnie negatyw. To był 4 cykl starań.. i już nie wiem co jest grane że się nie udaje. Opadłam z sił. Mam chwilowo dość.

Chce mi się płakać.

U mnie dół... jutro na 9.00 do pracy..a leń na plecach... brzuszek okrągły bo nażarłam się za cały rok przez te święta...11.12 miałam iść na badania moich jajeczek w przygotowaniu do inseminacji jednak 10.12 mój J ma zabieg w Radomiu i kolejny cykl w plecy ..a po udrożnieniu mojego jajowodu cholera wie ile tym razem będzie sprawny. Załamka.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basia czerwone wino dobre na endometrium macicy.Niestety z tym zajściem u niektórych to nie jest taka latwa sprawa.Ja już mam 13 cykl starań i końca nie widać.Przy pierwszym razie staraliśmy się rok i 5 miesiecy zanim zaszlam, przy drugim 4-ty cykl był tym szczęśliwym ale poronilam.A teraz mam wrażenie ze przechodzę dejavu. Z m uzgodnilam,że robię badanie hormonów i pod koniec stycznia idę do ginki aby pomogła w tym zajsciu bo młodsza sie nie robię.Mąż stwierdził ze trzeba zrobić wszystko, żeby potem niczego nie żałować.Widzę ze już jest zdesperowany bo on zawsze jak mówiłam o ginekologu czy badaniach to mi odradzał i mówił ze wszystko z nami jest ok I nie jest nam ptrzeba żadną pomoc lekarzy.Odstawiamy ze badania wyjdą ok (tak samo jak przy pierwszych staraniach).Za 3 dni odbieram pierwsze wynikI.
Ja też sobie przy pierwszych staraniach dużo planowałam i mówiłam sobie zawsze, ze moje dziecko nie urodzi się w zimie tak jak ja.No i urodziło się w styczniu tego samego dnia co ja.Wiec z tym to nie ma co planowac.Ja rok temu poronilam,staram się jak głupia aby zajsc a moja koleżanka z pracy 40l.wpadła i za chwilę rodzi.

Do góry