reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Basia , ja dzisiaj robiłam test i niestety u mnie negatyw. To był 4 cykl starań.. i już nie wiem co jest grane że się nie udaje. Opadłam z sił. Mam chwilowo dość.

Chce mi się płakać.
Lui tule i siły do dalszej walki kochana !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny, smutno mi bo złapała mnie jelitówka w wigilie, po 24h minęło, a przeszło na mojego M wczoraj wieczorem.. a ja mam owu... ostatnie przytulanki były 3 dni temu... nie wiem czy dzisiaj da radę... :(

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Betha strasznie współczuję tej zarazy ... u mnie było dokładnie to samo cykl temu i był spisany na straty [emoji17]
Może do wieczorka wydobrzeje ... trzymam kciuki [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

20161226_130728.jpg 20161226_130708.jpg robiony przed chwilą. Ten chyba jest 100% pozytywny.

Załączniki

• 20161226_130728.jpg
    20161226_130728.jpg
    515,1 KB · Wyświetleń: 117
  • 20161226_130708.jpg
    20161226_130708.jpg
    431 KB · Wyświetleń: 122
Ja tez mam chwile załamania, robilam test i negatywny. Zastanawiam się i myślę cały czas czemu nie wychodzi 4.01 mam wizytę u gina mówiła ze postaramy się to przyspieszyć a ja jakoś nie mam nadziei

reklama
Ja tez mam chwile załamania, robilam test i negatywny. Zastanawiam się i myślę cały czas czemu nie wychodzi 4.01 mam wizytę u gina mówiła ze postaramy się to przyspieszyć a ja jakoś nie mam nadziei

Przykro mi, strasznie trudne te czekanie na pozytyw.
Nie trać wiary, skoro gin mówi, że przyspieszycie to pewnie tak będzie. Trzymam kciuki za następny cykl [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry