reklama
Ja powinnam dostać okres w czwartek. Jeszcze mam cichą nadzieję, że być może za wcześnie zrobiłam test. Ale i tak jakoś czuję że i tym razem dupa wielka z tego. Od następnego cyklu pije zioła ojca sroki nr 3 i faszeruje małża cynkiem i selenem.
Asica86
Fanka BB :)
U mnie cisza z @. Dziś 34dc. Owu była tak 20-21 dc. Miesiąc temu @ przyszła w 33dc a rozkrecała się chyba od 30dc. Chyba jutro kupię test bo nie mam żadnego. Objawów żadnych tylko cycki bolą przy dotyku ale miesiąc temu też tak było i @ przyszła. Trzymam kciuki żeby u Ciebie się nie pojawiła.Asica aby @ się nie pojawila. U mnie ma być jutro i pewnie będzie bo się juz cos rozkreca.
NeSSi
Moderatorka
Ja powinnam dostać okres w czwartek. Jeszcze mam cichą nadzieję, że być może za wcześnie zrobiłam test. Ale i tak jakoś czuję że i tym razem dupa wielka z tego. Od następnego cyklu pije zioła ojca sroki nr 3 i faszeruje małża cynkiem i selenem.
U mnie cisza z @. Dziś 34dc. Owu była tak 20-21 dc. Miesiąc temu @ przyszła w 33dc a rozkrecała się chyba od 30dc. Chyba jutro kupię test bo nie mam żadnego. Objawów żadnych tylko cycki bolą przy dotyku ale miesiąc temu też tak było i @ przyszła. Trzymam kciuki żeby u Ciebie się nie pojawiła.
Trzymam kciuki by @ nie przylazła !
Trzymam kciuki by @ nie przylazła !
Ja też zaciskam z całych sił!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakieś dziwne objawy mnie dopadły..temperatura 37.3 gdzie moja stała to 35.1 ...ja nigdy nie miewam 36.6....i czuje się jakbym miała podbrzusze z kamienia ... [emoji21]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja mam doła, takiego meeega doła. Szczególnie ja apka pokazała info, że twoje zapłodnione jajo dzisiaj sie implantuje [emoji24]
Jeszcze tydzień do testu, raczej bez szans na ciąże. I cieżko mi tak na sercu, i smutno jakoś i łzy same mi lecą. Ech!!!
W Wigilię wpadłam do pepco i kupiłam dwa pajacyki różowy i niebieski, z motywem świątecznym, i tak marzę, że na przyszłe święta już będę przynajmniej z brzuszkiem [emoji20] cieżko mi w te dni
Za testujące nieustannie trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za starające równie mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Lux jak tam? Już szykuje się chłopaczek na świat, a może już zawitał? [emoji8]
Jeszcze tydzień do testu, raczej bez szans na ciąże. I cieżko mi tak na sercu, i smutno jakoś i łzy same mi lecą. Ech!!!
W Wigilię wpadłam do pepco i kupiłam dwa pajacyki różowy i niebieski, z motywem świątecznym, i tak marzę, że na przyszłe święta już będę przynajmniej z brzuszkiem [emoji20] cieżko mi w te dni
Za testujące nieustannie trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za starające równie mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Lux jak tam? Już szykuje się chłopaczek na świat, a może już zawitał? [emoji8]