oczekiwanie
Fanka BB :)
To muszą być trojaczki10 dni po, test czułość 25, testowane z któregoś sikania .... to jest nierealne ...dlatego jestem sceptyczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszą być trojaczki10 dni po, test czułość 25, testowane z któregoś sikania .... to jest nierealne ...dlatego jestem sceptyczna
Ja Wam mówię, że jutro będzie (__)___) Wspomnicie moje słowa
Owu miałam między 13 a 14 grudnia ...Nessi, a ja Ci mowię, ze zapomnij[emoji41] jest druga krecha jak byk! Slabioszka bo jesteś przed terminem@, nienajczulszy test w doddatku z sikanca juz w ciągu dnia.
Wiesz dokładnie kiedy była owu?
Ja widzę kreski na każdym zdjeciu, które wstawilas, mialam tak samo bledzioche przed owu, m twierdził ze pewnie nie ciąża tylko test trefny[emoji12]wiec pobiegł po digital i juz wątpliwości nie bylo[emoji16]
Zdrowych i Spokojnych Świat Dziewczęta,
Dla kazdej spełnienia tego najważniejszego życzenia!
Tez tylko Was nadrabiam bo w pracy sajgon, ale juz ostatni dzien dzis, weekend wolny[emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widać cień na tym teście więc żadna dupa tylko jutro powtórz. Trzymam kciuki.Nessi ale przecież jest cień nadal, ja widzę! Zrób test w dzień @ [emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też bym chciała taki prezent na święta
Jak tak to byłam niegrzeczna bo ja już po okresie prawie...A list do Mikołaja napisała??? Znaczek kupiony? List wysłany?? No i czy grzeczna byłaś? Bo ja chyba nie i czekam na rozge w postaci @ .