reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja Wam mówię, że jutro będzie (__)___) :) Wspomnicie moje słowa :)

Nessi, a ja Ci mowię, ze zapomnij[emoji41] jest druga krecha jak byk! Slabioszka bo jesteś przed terminem@, nienajczulszy test w doddatku z sikanca juz w ciągu dnia.
Wiesz dokładnie kiedy była owu?
Ja widzę kreski na każdym zdjeciu, które wstawilas, mialam tak samo bledzioche przed owu, m twierdził ze pewnie nie ciąża tylko test trefny[emoji12]wiec pobiegł po digital i juz wątpliwości nie bylo[emoji16]

Zdrowych i Spokojnych Świat Dziewczęta,
Dla kazdej spełnienia tego najważniejszego życzenia!

Tez tylko Was nadrabiam bo w pracy sajgon, ale juz ostatni dzien dzis, weekend wolny[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi, a ja Ci mowię, ze zapomnij[emoji41] jest druga krecha jak byk! Slabioszka bo jesteś przed terminem@, nienajczulszy test w doddatku z sikanca juz w ciągu dnia.
Wiesz dokładnie kiedy była owu?
Ja widzę kreski na każdym zdjeciu, które wstawilas, mialam tak samo bledzioche przed owu, m twierdził ze pewnie nie ciąża tylko test trefny[emoji12]wiec pobiegł po digital i juz wątpliwości nie bylo[emoji16]

Zdrowych i Spokojnych Świat Dziewczęta,
Dla kazdej spełnienia tego najważniejszego życzenia!

Tez tylko Was nadrabiam bo w pracy sajgon, ale juz ostatni dzien dzis, weekend wolny[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owu miałam między 13 a 14 grudnia ...

reklama
Do góry