reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Odczekaj 3 dni i zrob test ponownie. Jesli po jakims czasie zrobil sie cien to moglo byc niskie stezenie. A jesli masz cierpliwosc to czekaj do terminu @ [emoji1] ja chyba bym nie dala rady[emoji38] jakby mi sie cien pojawil... a masz ten test? Wrzuc fotke.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
nie mam jak. mój telefon nie chce się z kompem łączyć a męża nie chcę prosić bo jakoś mi tak kwaśno się zrobiło... zaczął dorzucać mi, że już się tyle razy doszukiwałam i niepotrzebnie, i znów się nakręcam, a to wcale nie musi być kreska, tylko - jak to określił - miejsce, gdzie kreska być powinna, i że dopóki nie będzie takiej jak kontrolna to nie ma co się nastawiać...
najpierw mnie namawia na test za wcześnie, a potem takie teksty...
smutam i tyle. ale przejdzie mi jak zawsze...
jakoś zawsze się zbieram

reklama
nie mam jak. mój telefon nie chce się z kompem łączyć a męża nie chcę prosić bo jakoś mi tak kwaśno się zrobiło... zaczął dorzucać mi, że już się tyle razy doszukiwałam i niepotrzebnie, i znów się nakręcam, a to wcale nie musi być kreska, tylko - jak to określił - miejsce, gdzie kreska być powinna, i że dopóki nie będzie takiej jak kontrolna to nie ma co się nastawiać...
najpierw mnie namawia na test za wcześnie, a potem takie teksty...
smutam i tyle. ale przejdzie mi jak zawsze...
jakoś zawsze się zbieram
Pociesze cie tylko ze moja kolezanka miala taka sytuacje ze zrobila w 10 dzien po ouw i nic. Nawet cienia w miwjscu- gdzie powinna byc kreska[emoji1]

A wlasnie zaczyna 14 tydzien. Wyszedl jej dopiero test po terminie @.

Nie smutaj[emoji9]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszytkich. ..:) myślałam że uda mi się wejść tutaj wcześniej ale dzisiaj miał dużo pracy...w dodatku jestem chora...dopadło mnie przeziębienie. ...:( ale przynajmniej pogoda cudna ;)

Będę musiała zaaplikowac sobie coś mocniejszego bo póki co jest tylko gorzej. ..jedyny plus ze jestem tuż po @ i ze nie musze się zastanawiać czy mogę coś wziąść czy raczej nie bo a nóż widelec jestem w ciąży i skrzywdzić maleństwo. ...chociaż gdybym miała wybierać to wolałabym być chora i cierpieć ale mieć fasolwczke w brzuszku :)

Będę musiała zaaplikowac sobie coś mocniejszego bo póki co jest tylko gorzej. ..jedyny plus ze jestem tuż po @ i ze nie musze się zastanawiać czy mogę coś wziąść czy raczej nie bo a nóż widelec jestem w ciąży i skrzywdzić maleństwo. ...chociaż gdybym miała wybierać to wolałabym być chora i cierpieć ale mieć fasolwczke w brzuszku :)
ja nie wiedzac, ze jestem w ciazy wzielam jedna aspirynę,a le to bylo jakos krotko po owu

ja nie wiedzac, ze jestem w ciazy wzielam jedna aspirynę,a le to bylo jakos krotko po owu
Czytalam ze zaraz po owolucji raczej nie powinno nic się zdarzyć. ...:) ja jeszcze jestem przed take jestem spokojna ...chociaż nie nastawiać się ba ten cykl bo owolucja wypada w środku tygodnia czyli dla nas beznadziejnie....ale może lepiej będzie w przyszłym miesiącu :)

reklama
Do góry