reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Odczekaj 3 dni i zrob test ponownie. Jesli po jakims czasie zrobil sie cien to moglo byc niskie stezenie. A jesli masz cierpliwosc to czekaj do terminu @ [emoji1] ja chyba bym nie dala rady[emoji38] jakby mi sie cien pojawil... a masz ten test? Wrzuc fotke.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
nie mam jak. mój telefon nie chce się z kompem łączyć a męża nie chcę prosić bo jakoś mi tak kwaśno się zrobiło... zaczął dorzucać mi, że już się tyle razy doszukiwałam i niepotrzebnie, i znów się nakręcam, a to wcale nie musi być kreska, tylko - jak to określił - miejsce, gdzie kreska być powinna, i że dopóki nie będzie takiej jak kontrolna to nie ma co się nastawiać...
najpierw mnie namawia na test za wcześnie, a potem takie teksty...
smutam i tyle. ale przejdzie mi jak zawsze...
jakoś zawsze się zbieram

reklama
nie mam jak. mój telefon nie chce się z kompem łączyć a męża nie chcę prosić bo jakoś mi tak kwaśno się zrobiło... zaczął dorzucać mi, że już się tyle razy doszukiwałam i niepotrzebnie, i znów się nakręcam, a to wcale nie musi być kreska, tylko - jak to określił - miejsce, gdzie kreska być powinna, i że dopóki nie będzie takiej jak kontrolna to nie ma co się nastawiać...
najpierw mnie namawia na test za wcześnie, a potem takie teksty...
smutam i tyle. ale przejdzie mi jak zawsze...
jakoś zawsze się zbieram
Pociesze cie tylko ze moja kolezanka miala taka sytuacje ze zrobila w 10 dzien po ouw i nic. Nawet cienia w miwjscu- gdzie powinna byc kreska[emoji1]

A wlasnie zaczyna 14 tydzien. Wyszedl jej dopiero test po terminie @.

Nie smutaj[emoji9]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszytkich. ..:) myślałam że uda mi się wejść tutaj wcześniej ale dzisiaj miał dużo pracy...w dodatku jestem chora...dopadło mnie przeziębienie. ...:( ale przynajmniej pogoda cudna ;)

Będę musiała zaaplikowac sobie coś mocniejszego bo póki co jest tylko gorzej. ..jedyny plus ze jestem tuż po @ i ze nie musze się zastanawiać czy mogę coś wziąść czy raczej nie bo a nóż widelec jestem w ciąży i skrzywdzić maleństwo. ...chociaż gdybym miała wybierać to wolałabym być chora i cierpieć ale mieć fasolwczke w brzuszku :)

Będę musiała zaaplikowac sobie coś mocniejszego bo póki co jest tylko gorzej. ..jedyny plus ze jestem tuż po @ i ze nie musze się zastanawiać czy mogę coś wziąść czy raczej nie bo a nóż widelec jestem w ciąży i skrzywdzić maleństwo. ...chociaż gdybym miała wybierać to wolałabym być chora i cierpieć ale mieć fasolwczke w brzuszku :)
ja nie wiedzac, ze jestem w ciazy wzielam jedna aspirynę,a le to bylo jakos krotko po owu

ja nie wiedzac, ze jestem w ciazy wzielam jedna aspirynę,a le to bylo jakos krotko po owu
Czytalam ze zaraz po owolucji raczej nie powinno nic się zdarzyć. ...:) ja jeszcze jestem przed take jestem spokojna ...chociaż nie nastawiać się ba ten cykl bo owolucja wypada w środku tygodnia czyli dla nas beznadziejnie....ale może lepiej będzie w przyszłym miesiącu :)

reklama
Do góry