reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej hej! Witam popołudniowo z kawką.

Yesenia podstawa to dobry lekarz! Jeśli takiego masz to trzeba robić to co zleci i wierzyć, że będzie ok. Ja też mam problemy u syna, ale jakiś 3 tygodnie temu trafiłam na super lekarza. Wszystko mi wyjaśnił, opowiedział vo minie z wiekiem, nad czym pracować, a co się nie zmieni i bardzo mnie ten jego profesjonalizm uspokoił, mimo że wolałabym usłyszeć inną diagnozę. Ważne, że wiemy co jest!
Cieszę się że z tarczycą ok!

Fabimama to komunia już niedługo [emoji4] Nam też podoba się ta toyota. Myślę, że to bardzo dobry wybór. My jeździmy zafirą, ale już swoje lata ma, więc rozglądamy się za czymś innym. Pewnie nie w tym roku, ale może w przyszłym, po komunii Mery.

Martyśka w sprawie insuliny niestety nie mam wiedzy. Trzymam kciuki żeby wszystko się uregulowało!

Nessi trzymam kciuki za ciebie!

Magoo mnie też już testowanie kręci. Spróbuję doczekać do soboty[emoji4] a u siebie nic jeszcze nie przesadzaj! Czasu potrzeba! A objawy obiecujące[emoji6]

Katia uwielbiam vectry! Teraz mamy na 7 osób, ale kiedyś jeszcze do vectry wrócę!

Mamuniol a zatem życzę cierpliwości! Dwa miesiące szybko zlecą! Może przywieziesz pamiątkę z wakacji[emoji2]

Melania zdrówka

Lux czekam na piękną fotkę [emoji4]

Co do wakacji to wybrałam tylko termin urlopu - 3 tygodnie w sierpniu. Synio i córuś jadą na kolonie ( Mery pierwszy raz... Mamusia będzie płakać). Na pewno na tydzień pojedziemy do teściowej na Mazury. Co do reszty nie wiem. Czekam na wyklarowanie sytuacji w pracy. Zobaczymy.

Skaba szkoda, że vectry były produkowane tylko do 2008 roku. Potem weszły insignie. Też piękne, ale jednak wolę vectrunię :p Pierwszy samodzielny wyjazd dzieci? Brzmi poważnie :) Też bym płakała :p :p

Magoo trzymam kciuki,a by test był jednak pozytywny.

Lux no pewnie, że będziemy zaciskać kciuki!

Zmykam do męża. Miłego wieczorku :)

kochane wybaczcie, że każdej z Was nie odpiszę po pracy byłam z Oleńką na placu zabaw, potem kolacyjka, kąpanie a teraz żołądek mnie boli i chyba dziś wcześniej się położę...

reklama
Magoo ja Ci mowie poczekaj z testem do terminu @
Spark ja bym innych lekow jeszcze oprocz clo sprobowala
Pogadaj z gin, powiem, że te nie bardzo na mnie działają i żeby może coś innego przepisał :) we wtorek
Mam mieć @, jak nie dostanę to w śr pójdę a jak dostanę to w pt bo i tak po leki tylko raczej. Zresztą zadzwonię tam wcześniej:)

Do góry