reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No najgorsze jest to, że jak dostałam owu to myślałam, że nareszcie coś mi pomogło i w końcu będzie normalnie. No a teraz jak znów jej nie ma to się zalamalam, powiedziałam chłopakowi, że to olewam, że jak mam mieć jedną owu na rok to nigdy nie będziemy mieli dziecka... Na szczęście On mnie ogarnął i jest ok. Nie mówię, że się nie przejmuję, ale się nie poddam na pewno :)

No najgorsze jest to, że jak dostałam owu to myślałam, że nareszcie coś mi pomogło i w końcu będzie normalnie. No a teraz jak znów jej nie ma to się zalamalam, powiedziałam chłopakowi, że to olewam, że jak mam mieć jedną owu na rok to nigdy nie będziemy mieli dziecka... Na szczęście On mnie ogarnął i jest ok. Nie mówię, że się nie przejmuję, ale się nie poddam na pewno :)
Clo nie jest jedynym lekiem na symulacje. Moze lwkar poszuka jakiejs alternatywnej metody. Wszytko bedzie dobrze[emoji106]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark kurczę a co ginekologi na to?

Lux nie stresuj się bo to nie dobrze dla dzidzi.

Mamuniol ¤♡♡¤

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Po pierwszych cyklach z cło bez owu powiedział, że organizm musi się przyzwyczaić, w ostatnim cyklu jak dzwoniłam z wynikami progesteronu i miałam owu, powiedział że super, że teraz już powinno być ok, a w tym cyklu jeszcze nie dzwoniłam, że znów owu brak, bo w przyszłym tygodniu się do niego wybieram to zobaczymy co mi powie. Zobaczę też czy dostanę @ w terminie czy znów dopiero po 40 dniach jak to zwykle bylo

reklama
Do góry