reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no, wiem...
dałam się namówić... i niby po dłuższym czasie jakiś cień się pojawił, ale w to nie wierzę - wiem, że po 10 minutach to już nie jest wiarygodne...
a teraz mi smutno...
następny zrobię dopiero jak mi się spóźni... mam dość rozczarowań, smutku...
a jak nie to odpuszczam... trudno, widać nie było mi pisane
jeszcze raz zrobisz tak wczesnie test to Ci nakopie na dupsko!

reklama
Maminiol u mnie akurat ciąża ze stosunku z 7dc byłaby możliwa, bo mam krótkie cykle i owulacja występuje między 9-12 dniem cyklu.
A jakie macie plany wakacyjne? My od 2 do 10 lipca jedziemy do Dźwirzyna nad morzem :) Może była tam któraś z Was? :)
No moze i mozliwa ale tez miala farta bo tylko jeden numerek w 7dc. Oczywiscie nie planowala zaciążyc[emoji1]

My na wakacje jedziemy 10.06 do chorwacj na 2 tygodnie. Pozniej jeszcze gzies tutaj w Polske nad morze w sierpniu.

W Dzwirzynie bylam kiedys. Bardzo fajnie[emoji106]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuniol.... każda ciąża jest inna... może jednak?

Yesenia super wieści!!!!

Spark a u Ciebie często cykle bezowilacyjne?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No niby inna kazda ale u mnie 2 byly takie same. Do 3 msc bylam wylaczona z zycia. Jeszcze u mnie pojawial sie temat odklejania kosmowki i musialam chodzic cześciej na kontrole i brac leki. Nie bylabym spokojna w tej ciazy tak daleko od domu....

dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

Ale fajnie. Bedzie nasz prywatny kropek udokumentowany. Wrzuc fotke usg obowiaKowo[emoji1]

Hej dziewczyny
W temacie wakacji to w zeszłym roku spędziliśmy dwa tyg w Chorwacji i było cudownie. W tym roku mamy plan nad nasze morze bo moja przyjaciółka ma tam ślub i wesele i wykorzystamy to ze juz tam jesteśmy i zostaniemy na parę dni.

Bo wczorajszej kontroli nie mam za dobrych wieści.
Ogólnie na usg coś widać i albo to jest jakaś pozostałość po poronieniu albo robi mi się polip
Ogólnie dr powiedziała ze endometrium śliczne i za jakieś 2-3 tyg maks @. I mam czekać na @. A potem do 10 dc zrobić usg. Albo się samo oczyści w czasie @ albo czeka mnie zabieg. Dodatkowo co tydzień kontrolować betę. Jeśli spada to bardzo dobrze. Mam zbadać tsh i w sumie tyle.

A myślałam że będą dobre wieści [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczyny
W temacie wakacji to w zeszłym roku spędziliśmy dwa tyg w Chorwacji i było cudownie. W tym roku mamy plan nad nasze morze bo moja przyjaciółka ma tam ślub i wesele i wykorzystamy to ze juz tam jesteśmy i zostaniemy na parę dni.

Bo wczorajszej kontroli nie mam za dobrych wieści.
Ogólnie na usg coś widać i albo to jest jakaś pozostałość po poronieniu albo robi mi się polip
Ogólnie dr powiedziała ze endometrium śliczne i za jakieś 2-3 tyg maks @. I mam czekać na @. A potem do 10 dc zrobić usg. Albo się samo oczyści w czasie @ albo czeka mnie zabieg. Dodatkowo co tydzień kontrolować betę. Jeśli spada to bardzo dobrze. Mam zbadać tsh i w sumie tyle.

A myślałam że będą dobre wieści [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
bedziesz caly czas pod opieka lekarza to wszystko bedzie dobrze zobaczysz :-) :)

Do góry