jeszcze raz zrobisz tak wczesnie test to Ci nakopie na dupsko!no, wiem...
dałam się namówić... i niby po dłuższym czasie jakiś cień się pojawił, ale w to nie wierzę - wiem, że po 10 minutach to już nie jest wiarygodne...
a teraz mi smutno...
następny zrobię dopiero jak mi się spóźni... mam dość rozczarowań, smutku...
a jak nie to odpuszczam... trudno, widać nie było mi pisane
reklama
Mamuniol
Fanka BB :)
No moze i mozliwa ale tez miala farta bo tylko jeden numerek w 7dc. Oczywiscie nie planowala zaciążyc[emoji1]Maminiol u mnie akurat ciąża ze stosunku z 7dc byłaby możliwa, bo mam krótkie cykle i owulacja występuje między 9-12 dniem cyklu.
A jakie macie plany wakacyjne? My od 2 do 10 lipca jedziemy do Dźwirzyna nad morzem Może była tam któraś z Was?
My na wakacje jedziemy 10.06 do chorwacj na 2 tygodnie. Pozniej jeszcze gzies tutaj w Polske nad morze w sierpniu.
W Dzwirzynie bylam kiedys. Bardzo fajnie[emoji106]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamuniol
No niby inna kazda ale u mnie 2 byly takie same. Do 3 msc bylam wylaczona z zycia. Jeszcze u mnie pojawial sie temat odklejania kosmowki i musialam chodzic cześciej na kontrole i brac leki. Nie bylabym spokojna w tej ciazy tak daleko od domu....Mamuniol.... każda ciąża jest inna... może jednak?
Yesenia super wieści!!!!
Spark a u Ciebie często cykle bezowilacyjne?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
bo tez byla wczesna owu pewnie i plemniki przezyly lub miala krotkie cykle
Mamuniol
Ale fajnie. Bedzie nasz prywatny kropek udokumentowany. Wrzuc fotke usg obowiaKowo[emoji1]dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)
super!Hejka ! po 1,5 roku zmagań z tarczycą wreszcie mam dobry wynik jestem w szoku 0,5 . Ostatni półtora miesiąca temu 4,5 ale myślę że Visanne tak mi trochę mieszało, bo w listopadzie miałam 1,8. W styczniu jak zaczęłam brać lek było już 3,5 a w lutym 4,5 cieszę się że wreszcie jest ok
trzymajcie kciuki za wizyte!Ale fajnie. Bedzie nasz prywatny kropek udokumentowany. Wrzuc fotke usg obowiaKowo[emoji1]
samotnaja
Hej dziewczyny
W temacie wakacji to w zeszłym roku spędziliśmy dwa tyg w Chorwacji i było cudownie. W tym roku mamy plan nad nasze morze bo moja przyjaciółka ma tam ślub i wesele i wykorzystamy to ze juz tam jesteśmy i zostaniemy na parę dni.
Bo wczorajszej kontroli nie mam za dobrych wieści.
Ogólnie na usg coś widać i albo to jest jakaś pozostałość po poronieniu albo robi mi się polip
Ogólnie dr powiedziała ze endometrium śliczne i za jakieś 2-3 tyg maks @. I mam czekać na @. A potem do 10 dc zrobić usg. Albo się samo oczyści w czasie @ albo czeka mnie zabieg. Dodatkowo co tydzień kontrolować betę. Jeśli spada to bardzo dobrze. Mam zbadać tsh i w sumie tyle.
A myślałam że będą dobre wieści [emoji53]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
W temacie wakacji to w zeszłym roku spędziliśmy dwa tyg w Chorwacji i było cudownie. W tym roku mamy plan nad nasze morze bo moja przyjaciółka ma tam ślub i wesele i wykorzystamy to ze juz tam jesteśmy i zostaniemy na parę dni.
Ogólnie na usg coś widać i albo to jest jakaś pozostałość po poronieniu albo robi mi się polip
Ogólnie dr powiedziała ze endometrium śliczne i za jakieś 2-3 tyg maks @. I mam czekać na @. A potem do 10 dc zrobić usg. Albo się samo oczyści w czasie @ albo czeka mnie zabieg. Dodatkowo co tydzień kontrolować betę. Jeśli spada to bardzo dobrze. Mam zbadać tsh i w sumie tyle.
reklama
bedziesz caly czas pod opieka lekarza to wszystko bedzie dobrze zobaczyszHej dziewczyny