reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no, wiem...
dałam się namówić... i niby po dłuższym czasie jakiś cień się pojawił, ale w to nie wierzę - wiem, że po 10 minutach to już nie jest wiarygodne...
a teraz mi smutno...
następny zrobię dopiero jak mi się spóźni... mam dość rozczarowań, smutku...
a jak nie to odpuszczam... trudno, widać nie było mi pisane
jeszcze raz zrobisz tak wczesnie test to Ci nakopie na dupsko!

reklama
Maminiol u mnie akurat ciąża ze stosunku z 7dc byłaby możliwa, bo mam krótkie cykle i owulacja występuje między 9-12 dniem cyklu.
A jakie macie plany wakacyjne? My od 2 do 10 lipca jedziemy do Dźwirzyna nad morzem :) Może była tam któraś z Was? :)
No moze i mozliwa ale tez miala farta bo tylko jeden numerek w 7dc. Oczywiscie nie planowala zaciążyc[emoji1]

My na wakacje jedziemy 10.06 do chorwacj na 2 tygodnie. Pozniej jeszcze gzies tutaj w Polske nad morze w sierpniu.

W Dzwirzynie bylam kiedys. Bardzo fajnie[emoji106]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuniol.... każda ciąża jest inna... może jednak?

Yesenia super wieści!!!!

Spark a u Ciebie często cykle bezowilacyjne?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No niby inna kazda ale u mnie 2 byly takie same. Do 3 msc bylam wylaczona z zycia. Jeszcze u mnie pojawial sie temat odklejania kosmowki i musialam chodzic cześciej na kontrole i brac leki. Nie bylabym spokojna w tej ciazy tak daleko od domu....

dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

Ale fajnie. Bedzie nasz prywatny kropek udokumentowany. Wrzuc fotke usg obowiaKowo[emoji1]

Hej dziewczyny
W temacie wakacji to w zeszłym roku spędziliśmy dwa tyg w Chorwacji i było cudownie. W tym roku mamy plan nad nasze morze bo moja przyjaciółka ma tam ślub i wesele i wykorzystamy to ze juz tam jesteśmy i zostaniemy na parę dni.

Bo wczorajszej kontroli nie mam za dobrych wieści.
Ogólnie na usg coś widać i albo to jest jakaś pozostałość po poronieniu albo robi mi się polip
Ogólnie dr powiedziała ze endometrium śliczne i za jakieś 2-3 tyg maks @. I mam czekać na @. A potem do 10 dc zrobić usg. Albo się samo oczyści w czasie @ albo czeka mnie zabieg. Dodatkowo co tydzień kontrolować betę. Jeśli spada to bardzo dobrze. Mam zbadać tsh i w sumie tyle.

A myślałam że będą dobre wieści [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczyny
W temacie wakacji to w zeszłym roku spędziliśmy dwa tyg w Chorwacji i było cudownie. W tym roku mamy plan nad nasze morze bo moja przyjaciółka ma tam ślub i wesele i wykorzystamy to ze juz tam jesteśmy i zostaniemy na parę dni.

Bo wczorajszej kontroli nie mam za dobrych wieści.
Ogólnie na usg coś widać i albo to jest jakaś pozostałość po poronieniu albo robi mi się polip
Ogólnie dr powiedziała ze endometrium śliczne i za jakieś 2-3 tyg maks @. I mam czekać na @. A potem do 10 dc zrobić usg. Albo się samo oczyści w czasie @ albo czeka mnie zabieg. Dodatkowo co tydzień kontrolować betę. Jeśli spada to bardzo dobrze. Mam zbadać tsh i w sumie tyle.

A myślałam że będą dobre wieści [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
bedziesz caly czas pod opieka lekarza to wszystko bedzie dobrze zobaczysz :-) :)

Do góry