Mamuniol
Fanka BB :)
Znajoma zaszla w 7dc niby...lee to musiala sie jej owu przesunac, jak dla mnie to przeznaczenie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znajoma zaszla w 7dc niby...lee to musiala sie jej owu przesunac, jak dla mnie to przeznaczenie
To super wiasomosc. Wszystko w dobrym kierunku- tylko ty musisz bardzo wierzyć ze sie uda[emoji2]Hejka ! po 1,5 roku zmagań z tarczycą wreszcie mam dobry wynik jestem w szoku 0,5 . Ostatni półtora miesiąca temu 4,5 ale myślę że Visanne tak mi trochę mieszało, bo w listopadzie miałam 1,8. W styczniu jak zaczęłam brać lek było już 3,5 a w lutym 4,5 cieszę się że wreszcie jest ok
no, wiem...pogrzalo Cie babolu i na co tak wczesnie robilas?!
powodzenia!!!Hejka ! po 1,5 roku zmagań z tarczycą wreszcie mam dobry wynik jestem w szoku 0,5 . Ostatni półtora miesiąca temu 4,5 ale myślę że Visanne tak mi trochę mieszało, bo w listopadzie miałam 1,8. W styczniu jak zaczęłam brać lek było już 3,5 a w lutym 4,5 cieszę się że wreszcie jest ok
Odczekaj 3 dni i zrob test ponownie. Jesli po jakims czasie zrobil sie cien to moglo byc niskie stezenie. A jesli masz cierpliwosc to czekaj do terminu @ [emoji1] ja chyba bym nie dala rady[emoji38] jakby mi sie cien pojawil... a masz ten test? Wrzuc fotke.no, wiem...
dałam się namówić... i niby po dłuższym czasie jakiś cień się pojawił, ale w to nie wierzę - wiem, że po 10 minutach to już nie jest wiarygodne...
a teraz mi smutno...
następny zrobię dopiero jak mi się spóźni... mam dość rozczarowań, smutku...
a jak nie to odpuszczam... trudno, widać nie było mi pisane