reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka ! po 1,5 roku zmagań z tarczycą wreszcie mam dobry wynik :szok: jestem w szoku 0,5 . Ostatni półtora miesiąca temu 4,5 ale myślę że Visanne tak mi trochę mieszało, bo w listopadzie miałam 1,8. W styczniu jak zaczęłam brać lek było już 3,5 a w lutym 4,5 cieszę się że wreszcie jest ok :laugh2:
To super wiasomosc. Wszystko w dobrym kierunku- tylko ty musisz bardzo wierzyć ze sie uda[emoji2]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A my jednak odpuscimy ten cykl i chyba następny. Chce spedzic fajnie te wakacje z chlopakami a wiem jak fatalnie sie czuje na poczatku ciazy... takze wczoraj ostatnie przytulanki i posucha teraz przez tydzien[emoji1]

Maminiol u mnie akurat ciąża ze stosunku z 7dc byłaby możliwa, bo mam krótkie cykle i owulacja występuje między 9-12 dniem cyklu.
A jakie macie plany wakacyjne? My od 2 do 10 lipca jedziemy do Dźwirzyna nad morzem :) Może była tam któraś z Was? :)

pogrzalo Cie babolu i na co tak wczesnie robilas?!
no, wiem...
dałam się namówić... i niby po dłuższym czasie jakiś cień się pojawił, ale w to nie wierzę - wiem, że po 10 minutach to już nie jest wiarygodne...
a teraz mi smutno...
następny zrobię dopiero jak mi się spóźni... mam dość rozczarowań, smutku...
a jak nie to odpuszczam... trudno, widać nie było mi pisane

Hejka ! po 1,5 roku zmagań z tarczycą wreszcie mam dobry wynik :szok: jestem w szoku 0,5 . Ostatni półtora miesiąca temu 4,5 ale myślę że Visanne tak mi trochę mieszało, bo w listopadzie miałam 1,8. W styczniu jak zaczęłam brać lek było już 3,5 a w lutym 4,5 cieszę się że wreszcie jest ok :laugh2:
powodzenia!!!

reklama
no, wiem...
dałam się namówić... i niby po dłuższym czasie jakiś cień się pojawił, ale w to nie wierzę - wiem, że po 10 minutach to już nie jest wiarygodne...
a teraz mi smutno...
następny zrobię dopiero jak mi się spóźni... mam dość rozczarowań, smutku...
a jak nie to odpuszczam... trudno, widać nie było mi pisane
Odczekaj 3 dni i zrob test ponownie. Jesli po jakims czasie zrobil sie cien to moglo byc niskie stezenie. A jesli masz cierpliwosc to czekaj do terminu @ [emoji1] ja chyba bym nie dala rady[emoji38] jakby mi sie cien pojawil... a masz ten test? Wrzuc fotke.

Do góry