jestem ciekawa co ona mi przepiszeJa bralam duphaston. Zle sie po nim czulam ale dzieki niemu jakos przetrwalam pierwszy trymestr bez niespodzianek
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem ciekawa co ona mi przepiszeJa bralam duphaston. Zle sie po nim czulam ale dzieki niemu jakos przetrwalam pierwszy trymestr bez niespodzianek
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
pogrzalo Cie babolu i na co tak wczesnie robilas?!witam i pozdrawiam słonecznie... ale niestety dziś muszę zaległości nadrobić, więc cały dzień przy kompie... ogród przez okno sobie pooglądam...
trudno.
tempka niby wzrosła ładnie, ale jakoś mi się wydaje, że jednak nic z tego
taki mnie dziś smutek ogarnął, może dlatego, że dałam się mężowi namówić na testowanie... i oczywiście negatyw - 7 dni po ovu trudno byłoby zobaczyć cokolwiek innego... ale smutno i tak...
nie dam się więcej namówić, poczekam do @
My mamy 4osobowe, a bagażnik za mały na wózek..nam nam starczy mysle na nasz trojke, chce zeby wozek nam wszedl bez problemu
witam i pozdrawiam słonecznie... ale niestety dziś muszę zaległości nadrobić, więc cały dzień przy kompie... ogród przez okno sobie pooglądam...
trudno.
tempka niby wzrosła ładnie, ale jakoś mi się wydaje, że jednak nic z tego
taki mnie dziś smutek ogarnął, może dlatego, że dałam się mężowi namówić na testowanie... i oczywiście negatyw - 7 dni po ovu trudno byłoby zobaczyć cokolwiek innego... ale smutno i tak...
nie dam się więcej namówić, poczekam do @
nam najwyzej wejdzie stelaz do bagaznika i na to gondola jakos, damy radeMy mamy 4osobowe, a bagażnik za mały na wózek..
Chłopak już się rozgląda za innym, ale póki co czekamy na dwie kreseczki
lee to musiala sie jej owu przesunac, jak dla mnie to przeznaczenieHejo!
Fabimama mój termin @ to 23.04
Yesenia mam nadzieję, że traficie na dobrych lekarzy i pomogą synkowi.
My też musimy zmienić auto, ale nie możemy znaleźć tego wymarzonego. A raczej tej wymarzonej, bo to ma być Vectra
Dużo z nas ma termin @ na koniec miesiąca to będzie gorące testowanie
Wiecie co, mojej znajomej siostra zaszła w ciążę w 28dc (Dzień spodziewanej miesiączki). Stosunek zabezpieczony prezerwatywą, która pękła Jeśli komuś jest pisana ciąża tui teraz to nic jej nie powstrzyma dla mnie to niesamowita historia.