reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
witam i pozdrawiam słonecznie... ale niestety dziś muszę zaległości nadrobić, więc cały dzień przy kompie... ogród przez okno sobie pooglądam...
trudno.
tempka niby wzrosła ładnie, ale jakoś mi się wydaje, że jednak nic z tego
taki mnie dziś smutek ogarnął, może dlatego, że dałam się mężowi namówić na testowanie... i oczywiście negatyw - 7 dni po ovu trudno byłoby zobaczyć cokolwiek innego... ale smutno i tak...
nie dam się więcej namówić, poczekam do @

witam i pozdrawiam słonecznie... ale niestety dziś muszę zaległości nadrobić, więc cały dzień przy kompie... ogród przez okno sobie pooglądam...
trudno.
taki mnie dziś smutek ogarnął, może dlatego, że dałam się mężowi namówić na testowanie... i oczywiście negatyw - 7 dni po ovu trudno byłoby zobaczyć cokolwiek innego... ale smutno i tak...
pogrzalo Cie babolu i na co tak wczesnie robilas?!

trudno.

Wiem, że to kusi żeby robić wcześniej... Co miesiąc mówię sobie : teraz nie wcześniej niż w Dzień @, a i tak zawsze pierwszy test wcześniej, później kolejny w dzień @ i jeszcze jeden po terminie @ bo może tamte się pomyliły... Yhh.
Tym razem chyba w ogóle nie zrobię testu.)

Hejo!

Fabimama mój termin @ to 23.04

Yesenia mam nadzieję, że traficie na dobrych lekarzy i pomogą synkowi.

My też musimy zmienić auto, ale nie możemy znaleźć tego wymarzonego. A raczej tej wymarzonej, bo to ma być Vectra :)

Dużo z nas ma termin @ na koniec miesiąca to będzie gorące testowanie :)

Wiecie co, mojej znajomej siostra zaszła w ciążę w 28dc (Dzień spodziewanej miesiączki). Stosunek zabezpieczony prezerwatywą, która pękła :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Jeśli komuś jest pisana ciąża tui teraz to nic jej nie powstrzyma :-) :) dla mnie to niesamowita historia.

Hejo!

Fabimama mój termin @ to 23.04

Yesenia mam nadzieję, że traficie na dobrych lekarzy i pomogą synkowi.

My też musimy zmienić auto, ale nie możemy znaleźć tego wymarzonego. A raczej tej wymarzonej, bo to ma być Vectra :)

Dużo z nas ma termin @ na koniec miesiąca to będzie gorące testowanie :)

Wiecie co, mojej znajomej siostra zaszła w ciążę w 28dc (Dzień spodziewanej miesiączki). Stosunek zabezpieczony prezerwatywą, która pękła :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Jeśli komuś jest pisana ciąża tui teraz to nic jej nie powstrzyma :-) :) dla mnie to niesamowita historia.
lee to musiala sie jej owu przesunac, jak dla mnie to przeznaczenie :-) :)

Hejka ! po 1,5 roku zmagań z tarczycą wreszcie mam dobry wynik :szok: jestem w szoku 0,5 . Ostatni półtora miesiąca temu 4,5 ale myślę że Visanne tak mi trochę mieszało, bo w listopadzie miałam 1,8. W styczniu jak zaczęłam brać lek było już 3,5 a w lutym 4,5 cieszę się że wreszcie jest ok :laugh2:

reklama
Lux to samo mówiłam! Normalnie przeznaczenie!

Yesenia to świetna wiadomość :) To teraz już chyba nic nie stoi na przeszkodzie do zdrowej, silnej ciąży :)

Do góry