magoo
Fanka BB :)
Witajcie. Byłam na tym forum wiosną, może któraś z dziewczyn jeszcze mnie pamięta - liczę najbardziej na Lux bo akurat wtedy zaszła w ciążę... Ja się poddałam wtedy rozpaczy po kolejnej @ i wycofałam się z forum, ale nie mogłam nie czytać... wiecie dobrze o czym mówię, więc tak jakby byłam z Wami cały czas. Ale dziś nie wytrzymałam i piszę - a niech tam, choćby świat się miał zawalić. Nie poddam się. A piszę dlatego, że - StorAnia - nie możesz się poddać. Skoro ja nadal walczę to Ty też możesz! Ja niedługo skończę 41. Mam już 3 dzieci - najstarsze 21 a najmłodsze 2,5. Ale chcę mieć jeszcze jedno. Czas nie działa przeciw nam - same to robimy. Nie poddawaj się.
A torbiele - jak się okazuje - są częste, tylko najczęściej o nich nie wiemy. Ja miałam torbiel 8 cm jak miałam 17 lat - a dowiedziałam się tylko dlatego, że zamknął odpływ krwi z jajnika i o mało nie zeszłam z bólu.
Nie daj się. Jeśli naprawdę chcesz mieć dziecko, to w końcu Ci się uda!!!
A torbiele - jak się okazuje - są częste, tylko najczęściej o nich nie wiemy. Ja miałam torbiel 8 cm jak miałam 17 lat - a dowiedziałam się tylko dlatego, że zamknął odpływ krwi z jajnika i o mało nie zeszłam z bólu.
Nie daj się. Jeśli naprawdę chcesz mieć dziecko, to w końcu Ci się uda!!!