reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@magoo ja Cie pamietam :) fajnie, ze wrocilas.

@StorAnia zadne poddawanie sie :p glupia torbiel ale niech lepiej trzesie portami bo jej dni sa policzone! :*

@cheebay a zobacz co ja mam :)
027a3cd27a57e662608687286148d498.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Woooooow!!!!!juz doszła?! Jestem w szoku[emoji848][emoji4]

reklama
Tak tak, acard jest bezpieczny w ciąży. Odstawia sie jakby były jakies krwawienia i odstawia sie w 36 tygodniu.

Ale to clo działa do owu, u ciebie wychodowalo aż 3 piękne jajca! Teraz nie ma juz co clo działać :) teraz działa natura ;)

:D bardzo dziękuje :* teraz jakos postaram sie wytrzymać ten 1 dzien :)

Ale wy pamiętacie takie sytuacje :) ja w ogóle na to nie zwracam uwagi, albo od razu zapominam :)

Tez mnie jakas afera ominęła, a teraz juz nie da sie wrócić do postów nata95 bo te kilka stron zniknęło.

Bo wiesz, baby sa zmienne a faceci sa stali! Powiedział ze za 2 lata i tego sie bedzie trzymał przez najbliższe 5! ;)
A poważnie życzę ci zeby te 2 lata juz bardzo niedługo minęły :) slub to piękna chwila :) a tez sie naczekalam, oj sporo...

A moze tylko cywilny i obiadek dla naaaajblizszej rodziny w Olsztynie? Chyba przyjechaliby rodzice/rodzeństwo?

Jest dobrze!!!

Przykro mi...

Jak jesteś po poronieniu to lepiej o jeden raz za często niz jeden raz za mało. Dobrze dobrze ze tak cie kontroluje regularnie.
Emzilka, ty pisałaś ze acard broni zarodka zeby organizm nie odrzucił go jako intruza? Dopytalas gina o co chodzi, bo acard przeciez rozrzedza krew po prostu. Ciekawa jestem o co chodzi.

Super ze wracasz!! :) powodzenia!

A co powiedział gin? Ze jest torbiel i co? Kazał iść do domu czy co? Jaki plan. Moze liczy ze ten drugi pecherzyk jest super i uda sie, a torbiel tak jak piszą dziewczyny sobie w końcu pęknie? Dostałaś cos - progesteron, zastrzyk?

U mnie dzisiaj 7dc. Nudny czas przed owu... :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kochana jak już pisałam jutro lekarz... Koło 16 napiszę co i jak.
Gula w gardle ogromna. W domu udaje, że jest dobrze. Popłaczę pod prysznicem, już niedługo... :( Może wytrzymam do tego czasu...

Juz po wizycie, z moim wywiadem 25% szans na miscarriage mam, ale mam myśleć pozytywnie. Lekarka stwierdziła ze nie ma sensu robić bety bo i tak M ona nie powie w tej chwili nic poza tym, ze jestem w ciazy a to juz wiemy. Testy robione dzien przed, w terminie i dwa dni po terminie @ są wg niej wystarczająca wiedza. Jakieś inne obyczaje tu panują. 11 sycznia usg.
Leki na nadciśnienie odstawione póki co, będziemy obserwować bo Dzieki hormonom w ciazy podobno sie ono naturalnie obniża. No tyle z wieści, uciekam do pracy.
Miłego wieczoru Dziewczyny!

Wszystko bedzie dobrze, nie ma co martwic sie na zapas...
Ja jutro ide na druga bete... Mam jakies zle przeczucia...
Milego dnia :)

Juz po wizycie, z moim wywiadem 25% szans na miscarriage mam, ale mam myśleć pozytywnie. Lekarka stwierdziła ze nie ma sensu robić bety bo i tak M ona nie powie w tej chwili nic poza tym, ze jestem w ciazy a to juz wiemy. Testy robione dzien przed, w terminie i dwa dni po terminie @ są wg niej wystarczająca wiedza. Jakieś inne obyczaje tu panują. 11 sycznia usg.
Leki na nadciśnienie odstawione póki co, będziemy obserwować bo Dzieki hormonom w ciazy podobno sie ono naturalnie obniża. No tyle z wieści, uciekam do pracy.
Miłego wieczoru Dziewczyny!

Dlaczego 25%? Z powodu ciśnienia?

Wszystko bedzie dobrze, nie ma co martwic sie na zapas...
Ja jutro ide na druga bete... Mam jakies zle przeczucia...
Milego dnia :)

Wyluzuj, będzie dobrze! Ja w to wierzę! [emoji110]

Dziewczyny tyle nas tutaj, że ciężko Was czytać :)
Izabela90 cieszymy się na Twój powrót :)
No i queen dobrze, że zdecydowałaś się jednak nam towarzyszyć.Oczywiście życzę rychłego zapłodnienia :D
Moje ostatnie tygodnie były ciężkie, dużo zamieszania w pracy. Poza tym nie miałam o czym pisać, bo same wiecie, jak jest, jak się czeka na owu :)
Dzisiaj zrobiłam te badania krwi. TSH trochę lepiej, ale nie zachwyca, bo przecież było już 2,45 :( teraz 3,85. Reszta chyba ok, oprócz z morfologi takie coś jak eozynofile (jest za niskie) - coś tam o tym czytałam, ale nie wiem co to może znaczyć.
Lux a okna masz już pomyte? może to pomoże? :D

O boziu , człowiek w pracy a tu taka wojna przeszła :(
A teraz na poważnie... Jestem po usg. Załamka, na lewym jajniku dwukomorowa torbiel. Duuuża 5\6 cm :( Na lewym jest pęcherzyk też dwukomorowy 19\14 mm i co z tego jak będzie lipa...
Jestem załamana idę się poryczeć .
:no::(:hmm:
Ania to duphaston masz na wchloniecie,będzie dobrze w następnym cyklu

@magoo ja Cie pamietam :) fajnie, ze wrocilas.

@StorAnia zadne poddawanie sie :p glupia torbiel ale niech lepiej trzesie portami bo jej dni sa policzone! :*

@cheebay a zobacz co ja mam :)
027a3cd27a57e662608687286148d498.jpg

Hej Paraplu, cieszę się, że mnie pamiętasz. Cieszę się też, że nadal jesteś taką optymistką... Twój nick jest chyba trochę na przekór :)

A tak na poważnie to w niedzielę zaczęty już nie wiem który cykl starań, ostatnio cykle całkowicie mi zgłupiały - bez dupka cykle 17-18 dni i to podobno owulacyjne... Nie kumam. Z dupkiem 24 dni - i mimo dupka @ przychodzi jak w zegarku... Czyżby menopauza? Chryste, chyba bym się lekko wściekła... przecież ja chciałam jeszcze jednego malucha a nie starość i kapcie! Nie nadaję się jeszcze na babcię, za głupia jestem... Na poprawę nastroju zaczęłam chodzić na siłownię. Dobrze mi to robi - zwłaszcza na głowę...

reklama
Hej dziewczyny chciałam nadrobić, ale ciągle wyskakuje mi jakiś błąd:((, lux widziałam, że w dwupaku czekanie na same święta chyba :), Ania nie poddawaj się. Torbiel faktycznie może być po Clo tak pisały dziewczyny, jak czytałam o moich torbielach. Każda, która brała Clo miała jakiegoś , także bez obaw, nie czytaj nic na necie bo się tylko nakrecisz niepotrzebnie, wiem, że to trudne ;).

Czy któraś zafasolkowala dzisiaj albo wczoraj?? U mnie objawy na @, która ma termin za 3 dni. Zrobił mi się jakiś guzek w cycolu, który widać, jak podnoszenia rękę, ma z 2cm i strasznie boli, jak zapchane kanaliki przy karmieniu, a ja nawet w ciąży nie jestem :(

O jakiej aferze pisalyscie???

Do góry