reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
StorAnia, przemyśl wszystko na spokojnie. Niech emocje opadną, pogadaj z innym ginem jakie są szanse a jakie ryzyko... A torbiel faktycznie po clo mogła taka duża urosnąć... A co nie tak z jajcami w drugim jajniku? Przytulam [emoji8] [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Chyba nic, ale pewnie też nie pękną :( Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąć

@Spark co to za afery tutaj bo ja to nie nadążam Was czytać tak produkujecie ! [emoji79][emoji79] ja mam od soboty wolne i już na łeb dostaje. Dom wysprzątany, pranie porobione, prezenty spakowane ... my zreszta tez. I czekam na piątek bo wyruszamy do Pl [emoji51][emoji173] chociaż cały czas mam nadzieje ze moi M wyrobi się w środę i w czwartek już będziemy mogli jechać co bym mamie zdążyła coś pomoc ...

A poza tym dziś 15dc test owu pozytywny. Rano już były przytulasy. Obstawiam cykl co dwa dni. Cały czas marze o naturalnym poczęciu [emoji7][emoji7]
Kiedyś Wam pisałam ze chciałyśmy z przyjaciółka zajść razem w ciąże, tzn ona już ma jedno dziecko, ale chciała drugie. No wiec wczoraj z nią rozmawiałam bo zrobiła test i wyszedł pozytywnie i z tego co liczyła to około 6tc także cieszę się mega ;-) wczoraj się śmiałyśmy ze jak ona będzie rodzic to ja pewnie będę dopiero zachodzić dzięki ivf [emoji51][emoji23] no ale grunt to dobre nastawienie [emoji51][emoji51]

@alexandra moja następna @ to 3.01 [emoji51] i wtedy zacznę 30cs [emoji51][emoji23][emoji23] postanowiłam sobie ze jednak sobie z Wami posiedzę i się podzielam bo dziwnie tak bez Was ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nic, ale pewnie też nie pękną :( Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąć
Ania będzie dobrze, musi być. Trzymaj się mocno, musisz walczyć, głowa do góry!

Dziewczyny pytanie z innej beczki, czy olej z wiesiołka w kapsułkach można lyknac? Na opakowaniu napisali, żeby zawartość kapsułki wylać na łyżeczkę i lyknac, ale tym sposobem połowa zostaje mi na palcach

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay co tam u Ciebie? Cgyba juz wstalas?? Bylas u ginekologa i na becie?

Szykuje córci śniadanie i zaraz lece, Dzieki Kochana!

Ja tez " przyszłam i zaszłam", ale mam nadzieje, ze moge z Wami tu zostac[emoji4]

StorAnia, zasiegnelabym jeszcze opinii drugiego lekarza, oni nie są nieomylni... tule Cie wirtualnie[emoji11]

Potem muszę Was nadrobić, ja śpię a wy drukujecie jak szalone[emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry