Nigdzie nie idziesz! [emoji6]Mam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdzie nie idziesz! [emoji6]Mam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek
Chyba nic, ale pewnie też nie pękną Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąćStorAnia, przemyśl wszystko na spokojnie. Niech emocje opadną, pogadaj z innym ginem jakie są szanse a jakie ryzyko... A torbiel faktycznie po clo mogła taka duża urosnąć... A co nie tak z jajcami w drugim jajniku? Przytulam [emoji8] [emoji173]
Proszę Cię tylko nie czytaj w internecie głupot ...Chyba nic, ale pewnie też nie pękną Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąć
no i bedzie taki "silacz" jak mama heheLux, bo młody jeszcze kulturystą zostanie [emoji1] [emoji16]
Ania będzie dobrze, musi być. Trzymaj się mocno, musisz walczyć, głowa do góry!Chyba nic, ale pewnie też nie pękną Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąć
@cheebay co tam u Ciebie? Cgyba juz wstalas?? Bylas u ginekologa i na becie?
Cheebay podbijam pytanie! [emoji3]@cheebay co tam u Ciebie? Cgyba juz wstalas?? Bylas u ginekologa i na becie?