reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nawet nie żartuj!!! Nie poddawaj się tylko walcz o siebie i swoje szczeście! Idź do kolejnego lekarza, niech to potwierdzi i zaproponuje racjonalne leczenie.
No coTy, nie wolno się poddawać!! Trzeba wierzyć, że będzie dobrze bo jak ma być inaczej?
Dziewczyny... nie mam siły ani czasu... w styczniu kończę 40 lat :( Czasami marzenia się nie spełniają... :(

reklama
Jutro idę do lekarza... Ale chyba wymiękam... nie wiem czy nie powinnam odpuścić sobie tych starań... :(

Nie będziesz miała sobie za złe, że odpuściłaś? Musisz to dokładnie sobie poukładać, porozmawiać na szczerze co jest dla Was ważne, i z czego możecie zrezygnować.
Nie znam się na torbielach i nie wiem co z dwukomorowym jajcem !? To dobrze czy źle?!! Idź do lekarza niech Ci to na spokojnie wyjaśni i powie jaką strategie obieracie, jakie macie możliwości i szanse.
Ja nieustająco trzymam kciuki za powodzenie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... nie mam siły ani czasu... w styczniu kończę 40 lat :( Czasami marzenia się nie spełniają... :(
Nie załamuj się. Spróbuj skonsultować z innym lekarZem, tak jak dziewczyny radzą. Ja miałam dużą torbiel 7 cm, która zablokowała mi cały jajnik (nie dostałam @). Zaczął mnie straszyć i do szpitala kazal natychmiast na operację. Ja miałam wtedy 22 lata a rok wcześniej usunęli mi guza z piersi (nie był złośliwy, ale był bardzo rzadki i sam profesor onkolog mi go usuwal). To ja w Placz , ze znowu zabieg. Poszłam do swojego gina, chodzę do niego do dziś, on robi usg a tam nic nie ma. Torbiel pękła i wszystko się usunelo. Głowa do góry :*

O boziu , człowiek w pracy a tu taka wojna przeszła :(
A teraz na poważnie... Jestem po usg. Załamka, na lewym jajniku dwukomorowa torbiel. Duuuża 5\6 cm :( Na lewym jest pęcherzyk też dwukomorowy 19\14 mm i co z tego jak będzie lipa...
Jestem załamana idę się poryczeć .
:no::(:hmm:
Nie zmniejszyła się po hormonach ?
Niepotrzebnie chyba Clo brałaś :( Bo mogło się przyczynić do powiększenia ..

O boziu , człowiek w pracy a tu taka wojna przeszła :(
A teraz na poważnie... Jestem po usg. Załamka, na lewym jajniku dwukomorowa torbiel. Duuuża 5\6 cm :( Na lewym jest pęcherzyk też dwukomorowy 19\14 mm i co z tego jak będzie lipa...
Jestem załamana idę się poryczeć .
:no::(:hmm:

Kochana tulę... bedzie dobrze. Co mówił lekarz?
Jak leczyć ?

Nie załamuj się. Spróbuj skonsultować z innym lekarZem, tak jak dziewczyny radzą. Ja miałam dużą torbiel 7 cm, która zablokowała mi cały jajnik (nie dostałam @). Zaczął mnie straszyć i do szpitala kazal natychmiast na operację. Ja miałam wtedy 22 lata a rok wcześniej usunęli mi guza z piersi (nie był złośliwy, ale był bardzo rzadki i sam profesor onkolog mi go usuwal). To ja w Placz , ze znowu zabieg. Poszłam do swojego gina, chodzę do niego do dziś, on robi usg a tam nic nie ma. Torbiel pękła i wszystko się usunelo. Głowa do góry :*

To jak u mnie... w wieku 16 lat tak miałam...była duża bo lekarz mowi, ze wielkości pomarańczy nie pamietam dokładnie ile miała cm, ale tez pękła samoistnie

StorAnia, przemyśl wszystko na spokojnie. Niech emocje opadną, pogadaj z innym ginem jakie są szanse a jakie ryzyko... A torbiel faktycznie po clo mogła taka duża urosnąć... A co nie tak z jajcami w drugim jajniku? Przytulam [emoji8] [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry