reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeszcze do mnie to nie dotarło..... uwierzę jak zobaczę :)
Wierz mi , że ja zaczynam zaraz 11 tydzień (aktualnie 9+6) i nadal nie dociera do mnie ze się udało :):)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja pierdziule :sad: nie znam się na tych wynikach a jak temperatura spadła?
W sumie to ona najwięcej by powiedziała :(
Tulę i nadal wierzę, że to nie koniec!!! ✊✊✊✊✊
Hej Ewelinia,
temperatury nie sprawdzałam, już nie musiałam.. Przeczytałam wynik, a po powrocie do domu @ już była.. Trzymaj się cieplutko i dawaj znać co u Ciebie - będę sobie czasami podpatrywać.

Hej Ewelinia,
temperatury nie sprawdzałam, już nie musiałam.. Przeczytałam wynik, a po powrocie do domu @ już była.. Trzymaj się cieplutko i dawaj znać co u Ciebie - będę sobie czasami podpatrywać.
O Boże... :( miałaś tak samo jak ja. Aż się płakać chce. Tylko, ze ja już pełna nadziei bo plamienie zniknęło po kilku dniach złapał mnie bol jakby mi ktoś sztylet wbił...
Musisz byc silna. Doskonale Cię rozumiem w tym momencie. Nie znam niestety odpowiedzi na pytanie: dlaczego. :(

Hej Ewelinia,
tak mi przykro nawet nie wiesz a miałam nadzieję do końca :sad:
Tulę Ciebie mocno, nie poddawaj się walcz jeszcze! !!
Zaglądaj i dawaj znać jak tam u Ciebie o_O
Pozbieraj się i jakby co jesteśmy tu by wspierać się nawzajem ;)

O Boże... :( miałaś tak samo jak ja. Aż się płakać chce. Tylko, ze ja już pełna nadziei bo plamienie zniknęło po kilku dniach złapał mnie bol jakby mi ktoś sztylet wbił...
Musisz byc silna. Doskonale Cię rozumiem w tym momencie. Nie znam niestety odpowiedzi na pytanie: dlaczego. :(
Mikaduchna tule z całych sił ... dużo siły kochana !!! [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Paraplu, eh.. przykro mi.. ale w następnym cyklu na pewno się uda!
Emzilka, gratulacje !! Super wynik [emoji6]
Marc, kiedyś dziewczyny pisały, że najwiecej śluzu jest 2-3 dni przed owulacja wiec zgadzało by się to u ciebie [emoji6] jak wczoraj były bobosexy to nie musicie dzisiaj tylko powtórzcie jutro [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj były były :-D
Dziękuje Wam za wsparcie :-*

Do góry