Morela_87
Fanka BB :)
Wierz mi , że ja zaczynam zaraz 11 tydzień (aktualnie 9+6) i nadal nie dociera do mnie ze się udałoJeszcze do mnie to nie dotarło..... uwierzę jak zobaczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierz mi , że ja zaczynam zaraz 11 tydzień (aktualnie 9+6) i nadal nie dociera do mnie ze się udałoJeszcze do mnie to nie dotarło..... uwierzę jak zobaczę
Hej Ewelinia,Ja pierdziule nie znam się na tych wynikach a jak temperatura spadła?
W sumie to ona najwięcej by powiedziała
Tulę i nadal wierzę, że to nie koniec!!!
O Boże... miałaś tak samo jak ja. Aż się płakać chce. Tylko, ze ja już pełna nadziei bo plamienie zniknęło po kilku dniach złapał mnie bol jakby mi ktoś sztylet wbił...Hej Ewelinia,
temperatury nie sprawdzałam, już nie musiałam.. Przeczytałam wynik, a po powrocie do domu @ już była.. Trzymaj się cieplutko i dawaj znać co u Ciebie - będę sobie czasami podpatrywać.
tak mi przykro nawet nie wiesz a miałam nadzieję do końcaHej Ewelinia,
temperatury nie sprawdzałam, już nie musiałam.. Przeczytałam wynik, a po powrocie do domu @ już była.. Trzymaj się cieplutko i dawaj znać co u Ciebie - będę sobie czasami podpatrywać.
O matko...byłaś dla mnie nadzieją, że wszystko jest możliwe... Strasznie mi przykroHej Ewelinia,
Trzymam kciuki.Juz po wizycie wszystko ok pęcherzyk pękł. teraz tylko czekac na efekty
Mikaduchna tule z całych sił ... dużo siły kochana !!! [emoji173]O Boże... miałaś tak samo jak ja. Aż się płakać chce. Tylko, ze ja już pełna nadziei bo plamienie zniknęło po kilku dniach złapał mnie bol jakby mi ktoś sztylet wbił...
Musisz byc silna. Doskonale Cię rozumiem w tym momencie. Nie znam niestety odpowiedzi na pytanie: dlaczego.
Ja.tez zaczynam przytulanka jajnik boli śluz zaczyna być superTragedia..u mnie dziś wieczorem miała być romantica...a ja Gil po pachy...świece kolacja przytulasy...w końcu 13dc...i co teraz...z glutem i gorączką
Paraplu, eh.. przykro mi.. ale w następnym cyklu na pewno się uda!
Emzilka, gratulacje !! Super wynik [emoji6]
Marc, kiedyś dziewczyny pisały, że najwiecej śluzu jest 2-3 dni przed owulacja wiec zgadzało by się to u ciebie [emoji6] jak wczoraj były bobosexy to nie musicie dzisiaj tylko powtórzcie jutro [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom