reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki za szybką reakcję reakcję terminami kochane. Zalatana jestem. Jak nie pilnuje dzieci to zakupy i szykowanie do Komuni naszego Najmłodszego synka. Brak czasu na cokolwiek poza starankami od 2 dni dni płodne więc działamy ;) dziś mężu pojechał kupić nowe autko... 7 osobowe... haha stwierdził że trzeba się przygotować na powiększenie rodziny już teraz ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy komunia?
Trzymam kciuki za starania! Ważne że na to jest czas! [emoji4]
Jakie autko kupujecie? My jeździmy 7-mioosobowym i tak się przyzwyczaiłam, że teraz tylko takie chcę. Myślimy o zmianie, ale nie wiem na co.

Skaba długo by opowiadać . Od początku chodził na palcach . Byłam nie wiem i ilu lekarzy. Nie miał też dobrze zdiagnozowanych bioder od samego początku. Mój G uważał że ja wymślam. Trafiłam na super lekarza. Okazało się ze Achillesy są krótkie , kręgosłup skrzywiony i biodra zrotowane, a jeszcze noga krótsza w udzie. Od 2014 był rehabilitowany tzn raz w tygodniu chodziłam do rehabilitantki a pozostałe dni ćwiczyłam z nim w domu. W 2015 roku w lipcu pojechaliśmy z nim do Warszawy do jakiegoś mega super lekarza bo mój mąż wynalazł go i chciał potwierdzić, ten za 5 minut wizyty wziął 250 zl i nie kazał nic robić , dać dziecku spokój , niech biega , rusza się i będzie dobrze . Miłosz pojechał do sanatorium , złamał tam rękę i musiał wracać. Po zdjęciu gipsu poszłam do tej mojej rehabilitantki żeby zobaczyła te nasze nogi. Ona nie kazała przestać ćwiczyć. Mówiła żebyśmy już do niej nie przychodzili ale w domu kazała ćwiczyć chociaż kilka dni w tygodniu. Mój mąż uważał że ona nie ma racji bo ten lekarz z Warszawy nie kazał ale ja widziałam że on cały czas źle chodzi. Miłosz też nie bardzo już chciał ćwiczyć. Ostatnio nie mogłam się już na to patrzeć jak on chodzi i wybrałam się z nim do tego naszego lekarza. Zrobiliśmy rtg , wcześniej gorsza była noga lewa ta krótsza, teraz gorsza jest prawa i ogólnie coś jest z nią nie tak . Coś jest w biodrze starte, powiększone, obsunięte. Mam przyjść za tydzień na wizytę bo on chce skonsultować to jeszcze ze swoimi kolegami ze szpitala , z oddziału. To mi się w nim najbardziej podoba ze jak nie jest czegoś pewien to konsultuje. Rękę złamaną też mam uratował. Martwię się

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Yesenia.. kochana dobry lekarz Was na pewno dobrze pokieruje z synkiem . Moja przyjaciółka na Core która chodziła "jak kaczka" poszła do jednego lekarza i stwierdIli ze wszytko jest super... ze taka jest... a ona drazyla temat. Trafiła do świetnego rehabilitanta. Okazało się ze krzywy kręgosłup, krzywe bioderka , nóżki X , i plaskostopie i coś jeszcze. Dziś po 2 latach ćwiczeń i zakładania naciagow plastrami jest u prawie finiszu. Dobrze ze nie zostawiliscie tego tak poprostu. Wszystko będzie dobrze! !!

Skaba komunie mamy 14 mają... Ale czas leci nieubłaganie. W następnym tygodniu czeka nas malowanie w domu... .Autko kupił Toyotę corolle verso. A Wy jakie macie? To autko dla niego. Ja mam swojego żuczka ;) micre japońska w automacie... no w manualu nigdy nie jeździłam i nie potrafię... hahaha ;)

Kurczę nie mogę edytować swojego posta z tabelka... ktoś wie komu to zgłosić ? Żebym mogła to zrobić? Nowe posty mogę spokojnie edytować. Tamtego nie...

reklama
Patrzę na tabelkę i widzę, że Martyśka miała termin @ na 19. Hop hop! Jak się sprawy mają?
Okres przyszedł wcześniej bo 17 ale ja dopiero teraz mam zamiar się starać albo za miesiąc bo czekałam na wyniki badań i jeszcze mąż ma zrobić badanie nasienia. Nie wiem czy teraz zacząć starania czy jeszcze przez miesiąc dietowac się i ćwiczyć aby insulina spadła?[emoji53]tak się zastanawiam bo chce być przygotowana aby wreszcie się udało bo nie wiem ile dam radę poronien jeszcze udzwignac[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry