reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

he
Yesenia trzymam kciuki za synka, traficie na dobrego lekarza i wszystko bedzie ok, zobaczysz!!!!
laski ja umieram przez mdlosci, nie moge jesc, jest hardkor

reklama
Nessi dobrze ze już okres dostałas.Ja dostałam @ 25 dni po zabiegu.Potem następny cykl był dłuższy bo 35 dni, a następne już krotsze: 26,28,26 dni.Może u Ciebie też szybko się unormuje.

Yesenia powodzenia, oby wszystko szybko wróciło do normy ! :)
Lux biedna... Ale dla takiego szczęścia warto przeżyć mdłości !:)
Dzień dobry ! Miałam dzisiaj iść na badania progrsteronu, ale przecież wiem, że nie miałam owu, więc nie poszłam.
Ja bez zmian. 26.04 najprawdopodobniej kolejna @.

Yesenia powodzenia, oby wszystko szybko wróciło do normy ! :)
Lux biedna... Ale dla takiego szczęścia warto przeżyć mdłości !:)
Dzień dobry ! Miałam dzisiaj iść na badania progrsteronu, ale przecież wiem, że nie miałam owu, więc nie poszłam.
Ja bez zmian. 26.04 najprawdopodobniej kolejna @.
ja musze przed wizyta progesteron zbadac i tsh zeby lekarka zobaczyla czy bede jakies leki potrzebne

Yesenia.. kochana dobry lekarz Was na pewno dobrze pokieruje z synkiem . Moja przyjaciółka na Core która chodziła "jak kaczka" poszła do jednego lekarza i stwierdIli ze wszytko jest super... ze taka jest... a ona drazyla temat. Trafiła do świetnego rehabilitanta. Okazało się ze krzywy kręgosłup, krzywe bioderka , nóżki X , i plaskostopie i coś jeszcze. Dziś po 2 latach ćwiczeń i zakładania naciagow plastrami jest u prawie finiszu. Dobrze ze nie zostawiliscie tego tak poprostu. Wszystko będzie dobrze! !!

Skaba komunie mamy 14 mają... Ale czas leci nieubłaganie. W następnym tygodniu czeka nas malowanie w domu... .Autko kupił Toyotę corolle verso. A Wy jakie macie? To autko dla niego. Ja mam swojego żuczka ;) micre japońska w automacie... no w manualu nigdy nie jeździłam i nie potrafię... hahaha ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

my z mezem mamy samochod 5-osobowy ale jeśli przyjdzie na,swiat kolejny skarb będzie potrzeba go wymienic niestety bo będzie,Nas,juz sześcioro

reklama
Myśleliśmy o zafirze ale wygrała Toyota ;) jednak joponczyki są najlepsze.

Renia bo nas też 5 jest a chłopaki starsze już prawie 18 latki... wiec tez miejsca potrzebuja. Maz się bal ze jak już będę w ciąży to i tak będzie nas czekać sporo wydatków wiec lepiej kupić już ;) już wrócił z Autkiem. :) jest super:) i nawet mi pokazywał gdzie "karoca" dla dzidzi będzie wkladana ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry