Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja musze przed wizyta progesteron zbadac i tsh zeby lekarka zobaczyla czy bede jakies leki potrzebneYesenia powodzenia, oby wszystko szybko wróciło do normy !
Lux biedna... Ale dla takiego szczęścia warto przeżyć mdłości !
Dzień dobry ! Miałam dzisiaj iść na badania progrsteronu, ale przecież wiem, że nie miałam owu, więc nie poszłam.
Ja bez zmian. 26.04 najprawdopodobniej kolejna @.
za tydzień w srode
Yesenia.. kochana dobry lekarz Was na pewno dobrze pokieruje z synkiem . Moja przyjaciółka na Core która chodziła "jak kaczka" poszła do jednego lekarza i stwierdIli ze wszytko jest super... ze taka jest... a ona drazyla temat. Trafiła do świetnego rehabilitanta. Okazało się ze krzywy kręgosłup, krzywe bioderka , nóżki X , i plaskostopie i coś jeszcze. Dziś po 2 latach ćwiczeń i zakładania naciagow plastrami jest u prawie finiszu. Dobrze ze nie zostawiliscie tego tak poprostu. Wszystko będzie dobrze! !!
Skaba komunie mamy 14 mają... Ale czas leci nieubłaganie. W następnym tygodniu czeka nas malowanie w domu... .Autko kupił Toyotę corolle verso. A Wy jakie macie? To autko dla niego. Ja mam swojego żuczka micre japońska w automacie... no w manualu nigdy nie jeździłam i nie potrafię... hahaha
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
opel zafira fajny na 7 osobmy z mezem mamy samochod 5-osobowy ale jeśli przyjdzie na,swiat kolejny skarb będzie potrzeba go wymienic niestety bo będzie,Nas,juz sześcioro