reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny byłam dziś na USG transvaginalnym - przegląd techniczny wypadł pomyślnie
smilie1.gif

odebrałam tez cytologię - wynik ok, pozostało mi USG piersi ale to dopiero w maju.
Mocz i morfologia - zrobione - nie znam sę i nie wiem jak intepretować jak coś jest poza normą np leukocyty więc muszę poczytać:p

Byłam też potem na małym szopingu - zakupiłam 2 pary spodni i 2 koszule :)

czuję, że jednak w tym cyklu nic z tego...
brzuch mnie pobolewa, tempka spadła... niby do @ jeszcze 6 dni ale chyba jednak nic z tego nie będzie

dopóki nie ma @, jest nadzieja:)

nie dogadam się już... bo i tak szef poszedł mi na rękę - już mi przedłużył umowę jak mój mąż miał wypadek, żebym mogła na opiece zostać. a potem ja sobie to kolano załatwiłam i zus się przyczepił, jakieś kontrole zaczęli i szef się wściekł

magoo współczuję Ci kochana trudnej sytuacji:*

Witam dziewczyny ...
U mnie dzis znow zimno ,ta pogoda w kratke mnie strasznie juz wkurza na dodatek mam dzis wolne i moge sobienjedynie przez okno na deszcz popatrzec :-/
Luxunia jak samopoczucie kiedy wybierasz sie do lekarza na kontrole i po pierwsze zdjatko swojego malenkiego szczescia ?:-)
U mnie dzis 13dc nawet nie wiem jak liczyc te plodne dni o czym juz wczesniej pisalam wiec chyba strzele sobie tak poprostu w sam srodek hehe chociaz bardzo sie boje kurcze tego wszystkiego a chyba najbardziej tego ze moze nastapic jakas "powtorka" :-( no ale poki co tylko pozytywnym mysleniem zdzialam wiecej niz dolowaniem sie i wracaniem myslami wstecz ....
Lux nie przejmuj sie szwagierka moja jest taka sama od zawsze wszystkiego mi zazdroscila poczawszy od "meza" a konczac na najmniejszym napotkanym mnie szczesciu ....
Natomiast strasznie bylo jej na reke kiedy dowiedziala sie ze "stracilam malenstwo" powiedziala mi wtedy ironicznie ze mam nie rozpaczac bo i tak wiele od zycia dostalam... Dobrze ze mieszka 120 km ode mnie ...
POzytywne myślenie to podstawa, ja tez zamierzam strzelać w "środek" :)

To moze sie pospieszyla @ do ciebie.
Ja dzis 11 dc i zero objawow na owu[emoji35]
ja nawet 13dc ie miałam objawów ovu więc luz!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

dokladnie tak mialo byc ♥
lux mam głupie pytanko jak się wkleja serduszka? i fotek tez nie umiem dodawać:)

teraz więc niech już tylko jest wszystko po twojej myśli ..... :happy:
powiem Wam ze mam w pracy strasznie wredna koleżankę taka mało ze wścibską to jeszcze strasznie wygadana na wskroś gada nie raz takie głupoty ze jej się słuchać nie da ....więc wczoraj jak siedziałyśmy na stołówce i zaczęłyśmy temat ciąża ona nagle wyskoczyło ze swoim zdaniem na ten temat i mówi do mnie "wiesz Renata Ja to się tobie dziwię mało że już masz tyle lat i tyle "dzieciorów" to jeszcze o jednym myślisz ,chyba lubisz tak w gówienku sobie pogrzebać albo mąż z ciebie nie złaźi ..... mówie Wam że mi normalnie i moim kolezanka szczeka opadła kiedy z takim tekstem wypaliła najlepsze w tym wszystkim jest to że ona ma jedno dziecko a tatuś nie znany kiedyś nam powiedziała ze sama nie chciała uznac ojcostwa dla dziecka ... a później z czasem jej kuzynka która z nami pracuje opowiadala nam ze niby Emilka to córka ich sąsiada ze niby facet po 50-tce zonaty miał jej dac pieniądze by po prostu nikt się nie dowiedział oczywiście to takie przypuszczenia bo tam podobno przesiadywala gdy zostawal sam w domu a potem sobie po porodzie nie majac pracy tak po prostu samochod kupila...i z tego wyszla taka sprawa a nie inna :no2:
ogolnie rzecz biorac jest typem kobiety która potrafi nieźle drugiemu dowalić i nie przejmować się tym ze może sprawić swoim głupim tekstem komus przykrość ....

żaden komentarz nie odda tego co myślę o tej dziewczynie-kurde gdzie ona się ulęgła?

Jesu co za babsztyl. Nie jej sprawa kto, ile i w jakim wieku chce miec dzieci. Grrr...

A mnie wku*wila moja przyjaciolka. Ma wspanialego faceta, troskliwego, zaradnego, opiekuje sie jej synkiem jak swoim wlasnym a ona do mnie dzwoni, ze odkad zalapala kroliczka to przestala sie nim interesowac, ze zdradzila go juz kilka razy z facetem do ktorego ja ciagnie i ze to taki tym bad boya.
Tak mi szkoda jej faceta :( on marzy o rodzinie, zyciu razem, kochaniu i byciu kochanym a ona mi takie cos odwala :(
Zla na nia jestem bo gra na dwa fronty i nie umie zdecydowac co chce. Najchetniej to by chciala zjesc ciastko i miec ciastko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kłamstwo ma krótkie nogi, przyjdzie dzień w którym pożałuje swoich czynów, albo...już będzie za późno na ratowanie czegokolwiek...

Miłego popołudnia ♡
Ja w domu , obiad się gotuje i czekam na M jak wróci ze szkoły. Potem mamy wizytę u ortopedy

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

co tam upichciłaś?

reklama
Dziewczyny byłam dziś na USG transvaginalnym - przegląd techniczny wypadł pomyślnie
smilie1.gif

odebrałam tez cytologię - wynik ok, pozostało mi USG piersi ale to dopiero w maju.
Mocz i morfologia - zrobione - nie znam sę i nie wiem jak intepretować jak coś jest poza normą np leukocyty więc muszę poczytać:p

Byłam też potem na małym szopingu - zakupiłam 2 pary spodni i 2 koszule :)

dopóki nie ma @, jest nadzieja:)

magoo współczuję Ci kochana trudnej sytuacji:*

POzytywne myślenie to podstawa, ja tez zamierzam strzelać w "środek" :)

lux mam głupie pytanko jak się wkleja serduszka? i fotek tez nie umiem dodawać:)

żaden komentarz nie odda tego co myślę o tej dziewczynie-kurde gdzie ona się ulęgła?

Kłamstwo ma krótkie nogi, przyjdzie dzień w którym pożałuje swoich czynów, albo...już będzie za późno na ratowanie czegokolwiek...

co tam upichciłaś?
dusisz alt z lewej strony i 3 i masz serce, a fotki to albo wyslij plik i wybierasz z pulpitu lub skads tam i jako zalacznik wchodzi lub jako kopiuj adres zdjecia i w ten obrazek klikasz na pasku, jednak ja polecam pierwsza metode

Dzień dobry! W pracy zapieprz. Padam na pysk! Ale może to i lepiej, bo nie mam czasu myśleć i dzień za dniem leci [emoji4]

Nie wiem co komu miałam napisać, więc z góry przepraszam, że nie odpowiem wszystkim.

Kotek i jak się sytuacja rozwija? Oby to było plamienie implantacyjne! Kiedy miałaś ovu? Jakoś kojarzę, że w tym czasie co ja (sobota w ubiegłym tygodniu).

Lux znasz moje zdanie o twojej szwagierce. Nie warto się zadawać z toksycznymi ludźmi. Tym bardziej teraz, kiedy powinny cię otaczać pozytywne emocje. Myśl o sobie! Ogranicz kontakty!

Yesenia potrzeba mi ciebie tutaj!

Dzień dobry! W pracy zapieprz. Padam na pysk! Ale może to i lepiej, bo nie mam czasu myśleć i dzień za dniem leci [emoji4]

Nie wiem co komu miałam napisać, więc z góry przepraszam, że nie odpowiem wszystkim.

Kotek i jak się sytuacja rozwija? Oby to było plamienie implantacyjne! Kiedy miałaś ovu? Jakoś kojarzę, że w tym czasie co ja (sobota w ubiegłym tygodniu).

Lux znasz moje zdanie o twojej szwagierce. Nie warto się zadawać z toksycznymi ludźmi. Tym bardziej teraz, kiedy powinny cię otaczać pozytywne emocje. Myśl o sobie! Ogranicz kontakty!

Yesenia potrzeba mi ciebie tutaj!
juz powiedzialam to samo Tomkowi, ze nie chce mi sie nawet z nia gadac

reklama
Do góry