reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki za szybką reakcję reakcję terminami kochane. Zalatana jestem. Jak nie pilnuje dzieci to zakupy i szykowanie do Komuni naszego Najmłodszego synka. Brak czasu na cokolwiek poza starankami od 2 dni dni płodne więc działamy ;) dziś mężu pojechał kupić nowe autko... 7 osobowe... haha stwierdził że trzeba się przygotować na powiększenie rodziny już teraz ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy komunia?
Trzymam kciuki za starania! Ważne że na to jest czas! [emoji4]
Jakie autko kupujecie? My jeździmy 7-mioosobowym i tak się przyzwyczaiłam, że teraz tylko takie chcę. Myślimy o zmianie, ale nie wiem na co.

Skaba długo by opowiadać . Od początku chodził na palcach . Byłam nie wiem i ilu lekarzy. Nie miał też dobrze zdiagnozowanych bioder od samego początku. Mój G uważał że ja wymślam. Trafiłam na super lekarza. Okazało się ze Achillesy są krótkie , kręgosłup skrzywiony i biodra zrotowane, a jeszcze noga krótsza w udzie. Od 2014 był rehabilitowany tzn raz w tygodniu chodziłam do rehabilitantki a pozostałe dni ćwiczyłam z nim w domu. W 2015 roku w lipcu pojechaliśmy z nim do Warszawy do jakiegoś mega super lekarza bo mój mąż wynalazł go i chciał potwierdzić, ten za 5 minut wizyty wziął 250 zl i nie kazał nic robić , dać dziecku spokój , niech biega , rusza się i będzie dobrze . Miłosz pojechał do sanatorium , złamał tam rękę i musiał wracać. Po zdjęciu gipsu poszłam do tej mojej rehabilitantki żeby zobaczyła te nasze nogi. Ona nie kazała przestać ćwiczyć. Mówiła żebyśmy już do niej nie przychodzili ale w domu kazała ćwiczyć chociaż kilka dni w tygodniu. Mój mąż uważał że ona nie ma racji bo ten lekarz z Warszawy nie kazał ale ja widziałam że on cały czas źle chodzi. Miłosz też nie bardzo już chciał ćwiczyć. Ostatnio nie mogłam się już na to patrzeć jak on chodzi i wybrałam się z nim do tego naszego lekarza. Zrobiliśmy rtg , wcześniej gorsza była noga lewa ta krótsza, teraz gorsza jest prawa i ogólnie coś jest z nią nie tak . Coś jest w biodrze starte, powiększone, obsunięte. Mam przyjść za tydzień na wizytę bo on chce skonsultować to jeszcze ze swoimi kolegami ze szpitala , z oddziału. To mi się w nim najbardziej podoba ze jak nie jest czegoś pewien to konsultuje. Rękę złamaną też mam uratował. Martwię się

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Yesenia.. kochana dobry lekarz Was na pewno dobrze pokieruje z synkiem . Moja przyjaciółka na Core która chodziła "jak kaczka" poszła do jednego lekarza i stwierdIli ze wszytko jest super... ze taka jest... a ona drazyla temat. Trafiła do świetnego rehabilitanta. Okazało się ze krzywy kręgosłup, krzywe bioderka , nóżki X , i plaskostopie i coś jeszcze. Dziś po 2 latach ćwiczeń i zakładania naciagow plastrami jest u prawie finiszu. Dobrze ze nie zostawiliscie tego tak poprostu. Wszystko będzie dobrze! !!

Skaba komunie mamy 14 mają... Ale czas leci nieubłaganie. W następnym tygodniu czeka nas malowanie w domu... .Autko kupił Toyotę corolle verso. A Wy jakie macie? To autko dla niego. Ja mam swojego żuczka ;) micre japońska w automacie... no w manualu nigdy nie jeździłam i nie potrafię... hahaha ;)

Kurczę nie mogę edytować swojego posta z tabelka... ktoś wie komu to zgłosić ? Żebym mogła to zrobić? Nowe posty mogę spokojnie edytować. Tamtego nie...

reklama
Patrzę na tabelkę i widzę, że Martyśka miała termin @ na 19. Hop hop! Jak się sprawy mają?
Okres przyszedł wcześniej bo 17 ale ja dopiero teraz mam zamiar się starać albo za miesiąc bo czekałam na wyniki badań i jeszcze mąż ma zrobić badanie nasienia. Nie wiem czy teraz zacząć starania czy jeszcze przez miesiąc dietowac się i ćwiczyć aby insulina spadła?[emoji53]tak się zastanawiam bo chce być przygotowana aby wreszcie się udało bo nie wiem ile dam radę poronien jeszcze udzwignac[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry