oj wscieklabym sie
Ja tylko trochę, bo w sobotę skończyłam antybiotyk, więc z jednej strony lepiej jak oczyszczę się z tej chemii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj wscieklabym sie
nie ten cykl to kolejny a po antybiotyku to nie ma coJa tylko trochę, bo w sobotę skończyłam antybiotyk, więc z jednej strony lepiej jak oczyszczę się z tej chemii.
Fabimama mi wpisz termin porodu na 26 grudnia ok?
Witam wieczornie, smutna jestem po wizycie z M u ortopedy
Dzięki za szybką reakcję reakcję terminami kochane. Zalatana jestem. Jak nie pilnuje dzieci to zakupy i szykowanie do Komuni naszego Najmłodszego synka. Brak czasu na cokolwiek poza starankami od 2 dni dni płodne więc działamy dziś mężu pojechał kupić nowe autko... 7 osobowe... haha stwierdził że trzeba się przygotować na powiększenie rodziny już teraz
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
taki sobie wymarzylamLux, świetny termin! :-)
Okres przyszedł wcześniej bo 17 ale ja dopiero teraz mam zamiar się starać albo za miesiąc bo czekałam na wyniki badań i jeszcze mąż ma zrobić badanie nasienia. Nie wiem czy teraz zacząć starania czy jeszcze przez miesiąc dietowac się i ćwiczyć aby insulina spadła?[emoji53]tak się zastanawiam bo chce być przygotowana aby wreszcie się udało bo nie wiem ile dam radę poronien jeszcze udzwignac[emoji53]Patrzę na tabelkę i widzę, że Martyśka miała termin @ na 19. Hop hop! Jak się sprawy mają?