reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Okres przyszedł wcześniej bo 17 ale ja dopiero teraz mam zamiar się starać albo za miesiąc bo czekałam na wyniki badań i jeszcze mąż ma zrobić badanie nasienia. Nie wiem czy teraz zacząć starania czy jeszcze przez miesiąc dietowac się i ćwiczyć aby insulina spadła?[emoji53]tak się zastanawiam bo chce być przygotowana aby wreszcie się udało bo nie wiem ile dam radę poronien jeszcze udzwignac[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska, a na jakim poziomie masz insuline?

reklama
A łykasz metforminę?
Ja insuline badam w poniedziałek. Schudłam od lutego 8 kg dieta i zmiana trybu życia. Od 1 kwietnia metka :-) A insulina 14,3...tydzień później 20 :-(
W lutym rok temu miałam insuline 14 a w marcu 16 dostałam metformine 750 xr i po roku miałam 10 i wzięłam się za siebie i od lutego schudłam 6 kilo wzięłam się za zdrowe odżywianie i ruch...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

I ja się witam :happy:

Dzień dobry! Idę dziś zrobić tsh a w sobotę mam wizytę. Wczoraj ciężko mi było z tą wiadomością od ortopedy . Zdenerwowałam się tak że bolało mnie w piersiach :( Znam przypadek że dziecko nie chodziło przez jakiś czas żeby podobna sprawa wróciła do normy . Mam nadzieję że tak źle nie będzie ...

I ja Witam poranną porą :)
U mnie wczoraj pojawiła się pierwsza @ po zabiegu, szybko ..ale to może i lepiej :) Ciekawe jakie będą te cykle po łyżeczkowaniu. Już widzę, że jest krótszy ... ciekawe czy taki zostanie reagularny już. Od zabiegu mija 25-26 dzień dopiero.
\Lecę się szykować do pracy :) Miłego dnia.

Nie denerwuj się na zaś , zobaczysz wszystko się ułoży. Trafisz na lekarza który tobą dobrze pokieruje .
Pamiętam jak mi dolegał ból w okolicy nadgarstka a że chodziłam wtedy do szkoły podstawowej to lekarze bez żadnych badań odsyłali mnie i kazali brać apap jak mnie boli (chyba myśleli że wymyslam ) i tak trwało to ok 2 lata aż w końcu trafiłam z mama na lekarke która zrobiła wszystkie badania i wysłała do przychodni reumatologicznej i okazało się że mam okołostawową osteoporoze kości..
i tak to z tymi lekarzami jest ..

reklama
I tak do 18 roku byłam pod opieka reumatologa dziecięcego a po 18 miałam iść juz u siebie do reumatologa ale jak poszłam po skierowanie do specjalisty i skierowanie na wyniki bo dawno nie miałam robionych wraz z wypisem że szpitala to lekarz nakrzyczal na mnie że nie mogę być w tym wieku chora i nie dostałam żadnego skierowania ... :rolleyes2:

Więc kochana nie martw się bo nawet jeżeli znajdziesz już dobrego lekarza to z czasem i tak znajdzie się taki "mądrzejszy" przygłup. :rolleyes2:

Do góry