reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ona zawsze wszystko matce na glowe zwala, dzieckiem sie jej zajmowac nie chce..nie sprzata tyle co praca i dom, lekcji sie jej nie chce z mloda zrobic, i wielki krzyk jest, jak wrocily z urlopu bo byly u jej faceta to powiedzila Boze 6 dni musialam sie nia zajmowac, co za horror jak mnie wymeczyla, rece mi opadly..skad sie tacy ludzie biora? mowie ej jak bys miala na urlopie bez pomocy nowordka to byloby gorzerj, bo on sie sam soba nie zajmie..a ona mowi, wsadzilabym do wozka i juz..mowie Boze widzisz i nie grzmisz...mama z bratowa mowia, ze mam jej nie mowic za duzo o ciazy i unkiac jej i tyle, moze sie jakos pogodzi z tym

reklama
czuję, że jednak w tym cyklu nic z tego...
brzuch mnie pobolewa, tempka spadła... niby do @ jeszcze 6 dni ale chyba jednak nic z tego nie będzie

ona zawsze wszystko matce na glowe zwala, dzieckiem sie jej zajmowac nie chce..nie sprzata tyle co praca i dom, lekcji sie jej nie chce z mloda zrobic, i wielki krzyk jest, jak wrocily z urlopu bo byly u jej faceta to powiedzila Boze 6 dni musialam sie nia zajmowac, co za horror jak mnie wymeczyla, rece mi opadly..skad sie tacy ludzie biora? mowie ej jak bys miala na urlopie bez pomocy nowordka to byloby gorzerj, bo on sie sam soba nie zajmie..a ona mowi, wsadzilabym do wozka i juz..mowie Boze widzisz i nie grzmisz...mama z bratowa mowia, ze mam jej nie mowic za duzo o ciazy i unkiac jej i tyle, moze sie jakos pogodzi z tym
olej ją Lux

well, wczoraj spadła - to był 5 dpo, ale dziś wzrosła tylko troszkę... myślę, że jednak nic z tego tym razem. to stawia pod znakiem zapytania dalsze staranie bo umowa o pracę kończy mi się w czerwcu, zresztą zobaczymy... ale jakoś tak czuję, że jednak lipa

well, wczoraj spadła - to był 5 dpo, ale dziś wzrosła tylko troszkę... myślę, że jednak nic z tego tym razem. to stawia pod znakiem zapytania dalsze staranie bo umowa o pracę kończy mi się w czerwcu, zresztą zobaczymy... ale jakoś tak czuję, że jednak lipa
A dogadac się jakos w pracy noe możesz? Moze wychowawczy na jakis czas? Jak zajdziesz to wrocisz na miesiac, dwa i pozniej na l4?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i zaraz szukac bedziesz nowej pracy?
no nie, na razie nie mogę, bo mój mąż studiuje na dziennych studiach i cholernie trudno to połączyć. raczej zostanę na własnym, a zus mi chorobowego nie wypłaci, tzn wypłaci - jakieś 70 zł.... bo na zmniejszonym zusie tyle płacą. i macierzyńskiego też... więc lipa.
nie wiem jeszcze co zrobię.

Do góry