reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam dziewczyny ...
U mnie dzis znow zimno ,ta pogoda w kratke mnie strasznie juz wkurza na dodatek mam dzis wolne i moge sobienjedynie przez okno na deszcz popatrzec :-/
Luxunia jak samopoczucie kiedy wybierasz sie do lekarza na kontrole i po pierwsze zdjatko swojego malenkiego szczescia ?:-)
U mnie dzis 13dc nawet nie wiem jak liczyc te plodne dni o czym juz wczesniej pisalam wiec chyba strzele sobie tak poprostu w sam srodek hehe chociaz bardzo sie boje kurcze tego wszystkiego a chyba najbardziej tego ze moze nastapic jakas "powtorka" :-( no ale poki co tylko pozytywnym mysleniem zdzialam wiecej niz dolowaniem sie i wracaniem myslami wstecz ....
Lux nie przejmuj sie szwagierka moja jest taka sama od zawsze wszystkiego mi zazdroscila poczawszy od "meza" a konczac na najmniejszym napotkanym mnie szczesciu ....
Natomiast strasznie bylo jej na reke kiedy dowiedziala sie ze "stracilam malenstwo" powiedziala mi wtedy ironicznie ze mam nie rozpaczac bo i tak wiele od zycia dostalam... Dobrze ze mieszka 120 km ode mnie ...

reklama
Witam dziewczyny ...
U mnie dzis znow zimno ,ta pogoda w kratke mnie strasznie juz wkurza na dodatek mam dzis wolne i moge sobienjedynie przez okno na deszcz popatrzec :-/
Luxunia jak samopoczucie kiedy wybierasz sie do lekarza na kontrole i po pierwsze zdjatko swojego malenkiego szczescia ?:-)
U mnie dzis 13dc nawet nie wiem jak liczyc te plodne dni o czym juz wczesniej pisalam wiec chyba strzele sobie tak poprostu w sam srodek hehe chociaz bardzo sie boje kurcze tego wszystkiego a chyba najbardziej tego ze moze nastapic jakas "powtorka" :-( no ale poki co tylko pozytywnym mysleniem zdzialam wiecej niz dolowaniem sie i wracaniem myslami wstecz ....
Lux nie przejmuj sie szwagierka moja jest taka sama od zawsze wszystkiego mi zazdroscila poczawszy od "meza" a konczac na najmniejszym napotkanym mnie szczesciu ....
Natomiast strasznie bylo jej na reke kiedy dowiedziala sie ze "stracilam malenstwo" powiedziala mi wtedy ironicznie ze mam nie rozpaczac bo i tak wiele od zycia dostalam... Dobrze ze mieszka 120 km ode mnie ...
kurcze widze, ze ni tylko ja mam takie osoby w otoczeniu, wrocilas juz do starn tak? do lekarz ide za tydzien pewnie serduszka nie bedzie, ale ja chce jakies leki bo tamta ciaze stracilam i o ta sie boje a jak sie czuje? mam mdlosci bardzo silne

kurcze widze, ze ni tylko ja mam takie osoby w otoczeniu, wrocilas juz do starn tak? do lekarz ide za tydzien pewnie serduszka nie bedzie, ale ja chce jakies leki bo tamta ciaze stracilam i o ta sie boje a jak sie czuje? mam mdlosci bardzo silne

Mdlosci kiedys mina wazne bys teraz uwazala na siebie no i poszla w miare szybxiutko do lekarza by sprawdzic jak ciaza sie rozwija :-) teraz juz bedzie tylko dobrze Luxunia zobaczysz juz teraz trzymam mocno &&&&& za twoja wizyte u lekarza

Ja mysle by zaczac juz teraz starania wiesz nigdy nie wiadomo jak to teraz bedzie czy wyjdzie cos odrazu nie raz jak czytam ile to kobiety stresu maja w trakcie owulacji i po niej czekajac czy @ przyjdzie czy nie przyjdzie to az mi sie wlos ze strachu na glowie jerzy :-) ja jednak poki co jestem opanowana pod tym wzgledem raczej podchodze do tego z mysla "bedzie co ma byc" teraz czy pozniej nie wazne -wazne by bylo i nie musialam czekac za dlugo bo pewnie moglabym popasc w jakis dol jak biedulka yesenia... Ja tam uwazam ze forum jest dla osob o mocnych nerwach tym bardziej wlasnie takie gdzie jednym sie udaje a deugim dlugo dlugo nic wlasnie wtedy jest potrzeba zachowania spokoju i cieszenia sie szczesciem innym nawet jesli nas to szczescie nie dotyczy .... Poprostu kwestia zrozumienia i zaakceptowania pewnych rzeczy jest bardzo bardzo wazna moim zdaniem a yesenia chyba wlasnie z tym przegrala :-(

reklama
Do góry