reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

StorAnia, nie jesteś sama ja tez chodzę do kobiety i jakoś nie potrafię się przełamać [emoji12] chociaż przy porodzie oglądało mnie chyba z 3 lekarzy i uwierz, że było mi wszystko jedno [emoji6]
Spark, a do kogo chodzisz jak moge wiedzieć? Moja lekarka ponoć przyjmuje też w Piekarach [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem, że to lekarz... Ale jestem gruba i mi strasznie wstyd :(
Przykro mi, że ta @ cholerna przyszła :(
Ania przestań przy kości kobiety też są,nie przejmuj sie ważne jakim jesteś człowiekiem,facet jest zawsze delikatniejszy też tak uważam,głowa w górę i jutro zmieniaj lekarza,cyc w górę i mówisz nam co i jak po wizycie

Ja jakoś nie mam odwagi chodzić do facetów. Już samo wyjście do ginekologa mnie stresuje a co dopiero jeszcze jak ginekologiem jest facet. Mnie to tylko faceci badali na porodówce i po poronieniu w szpitalu. I jakoś dobrze tego nie wspominam.

A mi tam wszystko jedno [emoji16] chociaż z facetami jednak lepsze wspomnienia, wyjĄtkowo wredne baby mi się trafiały [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

1481811179-1d1mld.png

Taktaktaktaktaktak [emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110]
Jeśli się wżera, to może boleć jeszcze bardziej [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Chociaż śluz kremowy, wczoraj jeszcze był wodnisty... Ale w sumie w 19dc nagle był rozciągliwy, więc chyba nie będę przywiązywać do tego aż takiej wagi [emoji28]
Swoją drogą, ovia po raz 1 takie rzeczy mi pokazuje... [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mi też pamiętam po 2porodzie stara ginekolog mnie na żywca czyscila darłam się 2godziny,a na drugi dzień lekarz zjechał ja konkretnie ze jestem młoda i mogłam umrzeć,horror ale to było 24lata temu teraz już ona nie pracuje tylko mój kolega ronilam z przeciwbólowymi kroplowkami ,uspial mnie do czyszczenia,także Ania uda nam się musi

reklama
1481811179-1d1mld.png

Taktaktaktaktaktak [emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110]
Jeśli się wżera, to może boleć jeszcze bardziej [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Chociaż śluz kremowy, wczoraj jeszcze był wodnisty... Ale w sumie w 19dc nagle był rozciągliwy, więc chyba nie będę przywiązywać do tego aż takiej wagi [emoji28]
Swoją drogą, ovia po raz 1 takie rzeczy mi pokazuje... [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ovia jest super.
Wczoraj pogodzilam sie z faktem, ze ten cykl juz pozamiatany wiec matka natura postanowiła mi znów namieszać w głowie i tempka poszła w gore[emoji15][emoji15][emoji15] juz naprawdę nie wiem o co kaman[emoji848]
Troche to wszystko niemiarodajne bo zaczęłam mierzyc w 13dc, późno troche, wiec nawet nie wiem jak pierwsza faza wyglądała.
Przyszedł w końcu mój nowy termometr owulacyjny wiec jak coś to zaraz pójdzie w ruch.
Póki co @ na 17/18 grudnia, Ovia z sobie znanych powodów pokazuje jeden dzien do testowania[emoji23]

Evelinia, ja tez widzę druga kreseczkę, cudownie[emoji7]
Idziesz zrobić betę, czy kolejne testowanko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry