reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ooo, w końcu 2 kreski [emoji7] [emoji7] [emoji7] trzymam kciuki! Jakbym u mnie dało radę to z om też wychodzi koniec sierpnia [emoji7]
Luuux, obiecująca ta twoja sraczka [emoji23] już chciałabym zobacZyć tego twojego księcia [emoji173]

Paraplu, też mam plan czekać do 21, a nawet dłużej jak nie przylezie @. Ta, ehe. Tym bardziej ze test na stanie [emoji23]

A mnie dzisiaj tak coś ukulo w podbrzuszu że aż krzyknelam... B do mnie ze może w ciąży jestem... Kurna, jeszcze trochę a se wmowie. Tylko na porodowce czeka mnie lekkie zdziwko [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
he he no moglabym juz urodzic :)

Ja osobiscie uważam zw facet jest delikat
Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego :( o ile odważę się jutro tam iść...
Ja osobiście uważam ze facet delikatniejszy niż kobieta w badaniu :) nie masz co sie martwic on juz tyle piczek widzial ze Twoja nie zrobi mu różnicy :p

Tez mi sie tak wydaje. Ja chodzę prywatnie ale pracuje on tez w szpitalu. I jak jest potrzeba częstszych wizyt zaprasza mnie do szpitala.. Nawet tam gdzie prywatnie przyjmuje place tylko za wizytę a mam ful badan zawsze. Raz zapłaciłam tylko za wszystko a jak widzi ze chodzę to dba o moje finanse ;) ogólnie w nocy o północy moge do niego dzwonić i zawsze odbierze albo oddzwoni :)
Mam taką samą sytuacje. Do gina prywatnie, w cennie usg, cytologie, wymazy itd. Powiedziałam mu, że chce sobie hsg prywatnie zrobić bo nie chce.mi się pół roku czekać, a : a ile my się znamy? Jakiee czekac? Przychodzi Pani do mnie do szpitala gdzie przyjmuję i od ręki robimy, a skierowanie wypisze w dzien zabieguu :)
Uwielbiam go

Dziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..

Trzymaj sie cieplutko ! Teraz powinno pójść z górki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego :( o ile odważę się jutro tam iść...
Ja chodziłam dwie ciąże do facetów,delikatniej się obchodzą z kobietą ;-) ;) dasz radę a potem jak z górki :biggrin2:

Dzięki :) ja też chyba nie będę go męczyć częściej niż co drugi dzień... bo jeszcze mu się znudzi i będzie problem :D
A jak tam u Ciebie? robiłaś kolejny test? Może jednak się udało :*
U mnie wczoraj @ przyszła..
Byłam wlasnie u gina. Dostałam clo i Nolvadex (to na endometrium) i działam naturalnie w tym cyklu.

Dziewczyny mam pytanie, czy Wy wszystkie, które staracie się od dłuższego czasu jesteście pod opieką poradni leczenia bezpłodności? Czy macie po prostu dobrego ginekologa? Dziś moja Pani Doktor się na mnie wypieła i zaproponowała klinikę bezpłodności... Ku...wa, mnie na to nie stać ;( Chyba muszę sobie dać spokój z tym wszystkim ;( I jak zwykle u mnie od euforii do totalnego doła jeden krok ;(
Ja chodzę prywatnie do gina i juz. Musi byc dobry i znac sie na takich problemach. Płace 150zl za cykl. Czyli pierwsza wizyta płatna a na kolejne - monitoring - zapisuje mnie na NFZ juz za darmo.
Oczywiście IUI, leki itp kosztują..
"Klinika niepłodności" to tylko nazwa marketingowa gabinetu który na tym sie skupia. Mysle ze lepiej dobrego gina niz klinikę bo w klinice bedą próbować kasę ciągnąć.

I bardzo dobrze!! Byle był dobry

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

U mnie wczoraj @ przyszła..
Byłam wlasnie u gina. Dostałam clo i Nolvadex (to na endometrium) i działam naturalnie w tym cyklu.

Ja chodzę prywatnie do gina i juz. Musi byc dobry i znac sie na takich problemach. Płace 150zl za cykl. Czyli pierwsza wizyta płatna a na kolejne - monitoring - zapisuje mnie na NFZ juz za darmo.
Oczywiście IUI, leki itp kosztują..
"Klinika niepłodności" to tylko nazwa marketingowa gabinetu który na tym sie skupia. Mysle ze lepiej dobrego gina niz klinikę bo w klinice bedą próbować kasę ciągnąć.

I bardzo dobrze!! Byle był dobry

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja wiem, że to lekarz... Ale jestem gruba i mi strasznie wstyd :(
Przykro mi, że ta @ cholerna przyszła :(

reklama
Do góry