S
reklama
he he no moglabym juz urodzicOoo, w końcu 2 kreski [emoji7] [emoji7] [emoji7] trzymam kciuki! Jakbym u mnie dało radę to z om też wychodzi koniec sierpnia [emoji7]
Luuux, obiecująca ta twoja sraczka [emoji23] już chciałabym zobacZyć tego twojego księcia [emoji173]
Paraplu, też mam plan czekać do 21, a nawet dłużej jak nie przylezie @. Ta, ehe. Tym bardziej ze test na stanie [emoji23]
A mnie dzisiaj tak coś ukulo w podbrzuszu że aż krzyknelam... B do mnie ze może w ciąży jestem... Kurna, jeszcze trochę a se wmowie. Tylko na porodowce czeka mnie lekkie zdziwko [emoji23]
Emzilka
Fanka BB :)
Ja osobiscie uważam zw facet jest delikat
Ja osobiście uważam ze facet delikatniejszy niż kobieta w badaniu nie masz co sie martwic on juz tyle piczek widzial ze Twoja nie zrobi mu różnicyTrudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego o ile odważę się jutro tam iść...
Spark
Mam taką samą sytuacje. Do gina prywatnie, w cennie usg, cytologie, wymazy itd. Powiedziałam mu, że chce sobie hsg prywatnie zrobić bo nie chce.mi się pół roku czekać, a : a ile my się znamy? Jakiee czekac? Przychodzi Pani do mnie do szpitala gdzie przyjmuję i od ręki robimy, a skierowanie wypisze w dzien zabieguuTez mi sie tak wydaje. Ja chodzę prywatnie ale pracuje on tez w szpitalu. I jak jest potrzeba częstszych wizyt zaprasza mnie do szpitala.. Nawet tam gdzie prywatnie przyjmuje place tylko za wizytę a mam ful badan zawsze. Raz zapłaciłam tylko za wszystko a jak widzi ze chodzę to dba o moje finanse ogólnie w nocy o północy moge do niego dzwonić i zawsze odbierze albo oddzwoni
Uwielbiam go
Dziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..
Trzymaj sie cieplutko ! Teraz powinno pójść z górki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Ja chodziłam dwie ciąże do facetów,delikatniej się obchodzą z kobietą dasz radę a potem jak z górkiTrudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego o ile odważę się jutro tam iść...
bertha
U mnie wczoraj @ przyszła..Dzięki ja też chyba nie będę go męczyć częściej niż co drugi dzień... bo jeszcze mu się znudzi i będzie problem
A jak tam u Ciebie? robiłaś kolejny test? Może jednak się udało :*
Byłam wlasnie u gina. Dostałam clo i Nolvadex (to na endometrium) i działam naturalnie w tym cyklu.
Ja chodzę prywatnie do gina i juz. Musi byc dobry i znac sie na takich problemach. Płace 150zl za cykl. Czyli pierwsza wizyta płatna a na kolejne - monitoring - zapisuje mnie na NFZ juz za darmo.Dziewczyny mam pytanie, czy Wy wszystkie, które staracie się od dłuższego czasu jesteście pod opieką poradni leczenia bezpłodności? Czy macie po prostu dobrego ginekologa? Dziś moja Pani Doktor się na mnie wypieła i zaproponowała klinikę bezpłodności... Ku...wa, mnie na to nie stać ;( Chyba muszę sobie dać spokój z tym wszystkim ;( I jak zwykle u mnie od euforii do totalnego doła jeden krok ;(
Oczywiście IUI, leki itp kosztują..
"Klinika niepłodności" to tylko nazwa marketingowa gabinetu który na tym sie skupia. Mysle ze lepiej dobrego gina niz klinikę bo w klinice bedą próbować kasę ciągnąć.
Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego o ile odważę się jutro tam iść...
I bardzo dobrze!! Byle był dobry
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
S
StorAnia
Gość
Ja wiem, że to lekarz... Ale jestem gruba i mi strasznie wstydU mnie wczoraj @ przyszła..
Byłam wlasnie u gina. Dostałam clo i Nolvadex (to na endometrium) i działam naturalnie w tym cyklu.
Ja chodzę prywatnie do gina i juz. Musi byc dobry i znac sie na takich problemach. Płace 150zl za cykl. Czyli pierwsza wizyta płatna a na kolejne - monitoring - zapisuje mnie na NFZ juz za darmo.
Oczywiście IUI, leki itp kosztują..
"Klinika niepłodności" to tylko nazwa marketingowa gabinetu który na tym sie skupia. Mysle ze lepiej dobrego gina niz klinikę bo w klinice bedą próbować kasę ciągnąć.
I bardzo dobrze!! Byle był dobry
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Przykro mi, że ta @ cholerna przyszła
Emzilka
Przestań. Najgorszy pierwszy raz, ja za pierwszym razem do niego mousialam isc z mężem bo wiedziałam ze nie dojade sama. A teraz ide jak do kumpla :-)Ja wiem, że to lekarz... Ale jestem gruba i mi strasznie wstyd
Przykro mi, że ta @ cholerna przyszła
reklama
Ja stwierdziłąm ze dobry lekarz to skarb. Teraz mam tak fajnego i sympatycznego lekarza - takiego ze swiecą szukać mozesz isc w kapciach i szlafroku- mniej bedzie do rozbierania
Trochę ekstrawagancko [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom