Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dołączę do staraczek 2017
Niestety w moim zyciu wydarzyla sie tragedia, jestem po poronieniu.
Ale wierze ze kolejny rok bedzie lepszy i pozwoli mi i mężowi miec upragnione dzieciątko.
Starania zaczniemy w pod koniec stycznia, po drugiej @.
Mam nadzieje ze sie uda i na kolejne święta dostanę najpiekniejszy w swiecie prezent
A gdzie takiego znaleźć?Aniu dobry g
Dobry ginekolog wystarczy
Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego o ile odważę się jutro tam iść...Aniu dobry g
Świetna decyzja myślę, że oni nie zwracają na nas zbyt dużej uwagi jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny... zresztą naszych kompleksów często nie zauważa nikt oprócz nas samych ważne, żeby lekarz był konkretnyTrudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego o ile odważę się jutro tam iść...
Szukaj w znany lekarz,może w innym mieście popytaj,dziewczyn przyjaciół,i pierwsze co mu powiedz że nie możesz zajść,poszperaj na necie,ja leczę się u gin na tym zestawie estrofen clo owitrele duphaston,po 3mc zaszłam w ciążę ale poronilam teraz 3cykl 1 po lekach i wiem że kiedyś się uda,mój androwit nic na szybko,a 10lat się łudziłam że ze mną ok a tu proszę hormony moje ,dam radę muszęA gdzie takiego znaleźć?
Super Ewela ! Widać, widać Trzymam kciuki
Tez mi sie tak wydaje. Ja chodzę prywatnie ale pracuje on tez w szpitalu. I jak jest potrzeba częstszych wizyt zaprasza mnie do szpitala.. Nawet tam gdzie prywatnie przyjmuje place tylko za wizytę a mam ful badan zawsze. Raz zapłaciłam tylko za wszystko a jak widzi ze chodzę to dba o moje finanse ogólnie w nocy o północy moge do niego dzwonić i zawsze odbierze albo oddzwoniAniu dobry g