reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spoko, nie każdy musi znac moja historie:) poprostu w tamtej ciazy zanim się dowiedziałam o niej równo zasuwałam, nawet dzien przed testem i teraz mam pretensje sama do siebie

reklama
Ja też dołączę do staraczek 2017 :)
Niestety w moim zyciu wydarzyla sie tragedia, jestem po poronieniu.
Ale wierze ze kolejny rok bedzie lepszy i pozwoli mi i mężowi miec upragnione dzieciątko.
Starania zaczniemy w pod koniec stycznia, po drugiej @.
Mam nadzieje ze sie uda i na kolejne święta dostanę najpiekniejszy w swiecie prezent :)

Witaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego :( o ile odważę się jutro tam iść...
Świetna decyzja :) myślę, że oni nie zwracają na nas zbyt dużej uwagi jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny... zresztą naszych kompleksów często nie zauważa nikt oprócz nas samych :) ważne, żeby lekarz był konkretny ;)

A gdzie takiego znaleźć? :( :(
Szukaj w znany lekarz,może w innym mieście popytaj,dziewczyn przyjaciół,i pierwsze co mu powiedz że nie możesz zajść,poszperaj na necie,ja leczę się u gin na tym zestawie estrofen clo owitrele duphaston,po 3mc zaszłam w ciążę ale poronilam teraz 3cykl 1 po lekach i wiem że kiedyś się uda,mój androwit nic na szybko,a 10lat się łudziłam że ze mną ok a tu proszę hormony moje ,dam radę muszę

Aniu dobry g

Dobry ginekolog wystarczy
Tez mi sie tak wydaje. Ja chodzę prywatnie ale pracuje on tez w szpitalu. I jak jest potrzeba częstszych wizyt zaprasza mnie do szpitala.. Nawet tam gdzie prywatnie przyjmuje place tylko za wizytę a mam ful badan zawsze. Raz zapłaciłam tylko za wszystko a jak widzi ze chodzę to dba o moje finanse ;) ogólnie w nocy o północy moge do niego dzwonić i zawsze odbierze albo oddzwoni :)

reklama
Do góry