reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ovia jest super.
Wczoraj pogodzilam sie z faktem, ze ten cykl juz pozamiatany wiec matka natura postanowiła mi znów namieszać w głowie i tempka poszła w gore[emoji15][emoji15][emoji15] juz naprawdę nie wiem o co kaman[emoji848]
Troche to wszystko niemiarodajne bo zaczęłam mierzyc w 13dc, późno troche, wiec nawet nie wiem jak pierwsza faza wyglądała.
Przyszedł w końcu mój nowy termometr owulacyjny wiec jak coś to zaraz pójdzie w ruch.
Póki co @ na 17/18 grudnia, Ovia z sobie znanych powodów pokazuje jeden dzien do testowania[emoji23]

Evelinia, ja tez widzę druga kreseczkę, cudownie[emoji7]
Idziesz zrobić betę, czy kolejne testowanko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cheebay na betę nie idę bo i po co jutro zobaczę jak test pokaże mam nadzieję że nie zblednie :oo2: kurde jakoś teraz żałuję, że tak szybko zetestowałam :unsure: a jak @ przyjdzie ehh teraz jakoś tak mnie naszło pamiętam jak bulbasek ostatnio testowała i boję się, że u mnie tak będzie jakiś śluz mi się pojawił przybrudzony :sad: no nic pozostaje poczekać na jutrzejsze wieści miedzy innymi temperatura odegra tu pierwsze skrzypce o_O ;)

reklama
Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego :( o ile odważę się jutro tam iść...
Idź koniecznie, a może ten właśnie będzie tym dobrym. Ja też cały czas siedzę w internecie i szukam, sama nie wiem czego. Moja jest dobra, pracuje też w madurowiczu, ale prywatnie jest drogawa, wszyscy lepsi się cenią nie ma się co oszukiwać :(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cheebay na betę nie idę bo i po co jutro zobaczę jak test pokaże mam nadzieję że nie zblednie :oo2: kurde jakoś teraz żałuję, że tak szybko zetestowałam :unsure: a jak @ przyjdzie ehh teraz jakoś tak mnie naszło pamiętam jak bulbasek ostatnio testowała i boję się, że u mnie tak będzie jakiś śluz mi się pojawił przybrudzony :sad: no nic pozostaje poczekać na jutrzejsze wieści miedzy innymi temperatura odegra tu pierwsze skrzypce o_O ;)
Trzymam mocno kciukasy :) W końcu ktoś musi zacząć kolejny wysyp pozytywnych testów :)

Kochana, trzymam kciuki za Ciebie! Jak przeczytałam Twoją wiadomość to od razu mi wszystko stanęło przed oczami. Ale rzeczywiście tak było. Teraz wiem, ze nie będę testować, bo jak coś będzie i nie utrzyma się to nie chce wiedzieć o tym.
Ale u Ciebie będzie inaczej i wszystko będzie dobrze :*

Dziewczyny u mnie masę białego czegoś, ale brzuchol mnie boli jak na @ :(, i do tego prawy jajnik, aż do pachwiny :/, jest chyba 5dpo i chyba maleństwo się nie wgryzlo :(. Jeszcze tydzień do @. Oby to wytrzymać, w domu nawet żadnego testu nie mam. Chociaż może i dobrze bo już bym pewnie w poniedziałek robiła hehe.

reklama
Dziewczyny u mnie masę białego czegoś, ale brzuchol mnie boli jak na @ :(, i do tego prawy jajnik, aż do pachwiny :/, jest chyba 5dpo i chyba maleństwo się nie wgryzlo :(. Jeszcze tydzień do @. Oby to wytrzymać, w domu nawet żadnego testu nie mam. Chociaż może i dobrze bo już bym pewnie w poniedziałek robiła hehe.

Ja mam jeszcze jeden ale pierdziele nie robię! Teraz juz niech sie dzieje co chce. Jak w piątek, najdalej w sob nie przylezie @, wtedy sikne [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry