reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ovia jest super.
Wczoraj pogodzilam sie z faktem, ze ten cykl juz pozamiatany wiec matka natura postanowiła mi znów namieszać w głowie i tempka poszła w gore[emoji15][emoji15][emoji15] juz naprawdę nie wiem o co kaman[emoji848]
Troche to wszystko niemiarodajne bo zaczęłam mierzyc w 13dc, późno troche, wiec nawet nie wiem jak pierwsza faza wyglądała.
Przyszedł w końcu mój nowy termometr owulacyjny wiec jak coś to zaraz pójdzie w ruch.
Póki co @ na 17/18 grudnia, Ovia z sobie znanych powodów pokazuje jeden dzien do testowania[emoji23]

Evelinia, ja tez widzę druga kreseczkę, cudownie[emoji7]
Idziesz zrobić betę, czy kolejne testowanko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cheebay na betę nie idę bo i po co jutro zobaczę jak test pokaże mam nadzieję że nie zblednie :oo2: kurde jakoś teraz żałuję, że tak szybko zetestowałam :unsure: a jak @ przyjdzie ehh teraz jakoś tak mnie naszło pamiętam jak bulbasek ostatnio testowała i boję się, że u mnie tak będzie jakiś śluz mi się pojawił przybrudzony :sad: no nic pozostaje poczekać na jutrzejsze wieści miedzy innymi temperatura odegra tu pierwsze skrzypce o_O ;)

reklama
Trudno, wstyd wstydem, zapisałam się na jutro do pana ginekologa. Wstydzę się potwornie, ale już nie wiem co dalej robić... Chyba będę się łapać wszystkiego :( o ile odważę się jutro tam iść...
Idź koniecznie, a może ten właśnie będzie tym dobrym. Ja też cały czas siedzę w internecie i szukam, sama nie wiem czego. Moja jest dobra, pracuje też w madurowiczu, ale prywatnie jest drogawa, wszyscy lepsi się cenią nie ma się co oszukiwać :(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cheebay na betę nie idę bo i po co jutro zobaczę jak test pokaże mam nadzieję że nie zblednie :oo2: kurde jakoś teraz żałuję, że tak szybko zetestowałam :unsure: a jak @ przyjdzie ehh teraz jakoś tak mnie naszło pamiętam jak bulbasek ostatnio testowała i boję się, że u mnie tak będzie jakiś śluz mi się pojawił przybrudzony :sad: no nic pozostaje poczekać na jutrzejsze wieści miedzy innymi temperatura odegra tu pierwsze skrzypce o_O ;)
Trzymam mocno kciukasy :) W końcu ktoś musi zacząć kolejny wysyp pozytywnych testów :)

Kochana, trzymam kciuki za Ciebie! Jak przeczytałam Twoją wiadomość to od razu mi wszystko stanęło przed oczami. Ale rzeczywiście tak było. Teraz wiem, ze nie będę testować, bo jak coś będzie i nie utrzyma się to nie chce wiedzieć o tym.
Ale u Ciebie będzie inaczej i wszystko będzie dobrze :*

Dziewczyny u mnie masę białego czegoś, ale brzuchol mnie boli jak na @ :(, i do tego prawy jajnik, aż do pachwiny :/, jest chyba 5dpo i chyba maleństwo się nie wgryzlo :(. Jeszcze tydzień do @. Oby to wytrzymać, w domu nawet żadnego testu nie mam. Chociaż może i dobrze bo już bym pewnie w poniedziałek robiła hehe.

reklama
Dziewczyny u mnie masę białego czegoś, ale brzuchol mnie boli jak na @ :(, i do tego prawy jajnik, aż do pachwiny :/, jest chyba 5dpo i chyba maleństwo się nie wgryzlo :(. Jeszcze tydzień do @. Oby to wytrzymać, w domu nawet żadnego testu nie mam. Chociaż może i dobrze bo już bym pewnie w poniedziałek robiła hehe.

Ja mam jeszcze jeden ale pierdziele nie robię! Teraz juz niech sie dzieje co chce. Jak w piątek, najdalej w sob nie przylezie @, wtedy sikne [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry