reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

StorAnia, nie jesteś sama ja tez chodzę do kobiety i jakoś nie potrafię się przełamać [emoji12] chociaż przy porodzie oglądało mnie chyba z 3 lekarzy i uwierz, że było mi wszystko jedno [emoji6]
Spark, a do kogo chodzisz jak moge wiedzieć? Moja lekarka ponoć przyjmuje też w Piekarach [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem, że to lekarz... Ale jestem gruba i mi strasznie wstyd :(
Przykro mi, że ta @ cholerna przyszła :(
Ania przestań przy kości kobiety też są,nie przejmuj sie ważne jakim jesteś człowiekiem,facet jest zawsze delikatniejszy też tak uważam,głowa w górę i jutro zmieniaj lekarza,cyc w górę i mówisz nam co i jak po wizycie

Ja jakoś nie mam odwagi chodzić do facetów. Już samo wyjście do ginekologa mnie stresuje a co dopiero jeszcze jak ginekologiem jest facet. Mnie to tylko faceci badali na porodówce i po poronieniu w szpitalu. I jakoś dobrze tego nie wspominam.

A mi tam wszystko jedno [emoji16] chociaż z facetami jednak lepsze wspomnienia, wyjĄtkowo wredne baby mi się trafiały [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

1481811179-1d1mld.png

Taktaktaktaktaktak [emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110]
Jeśli się wżera, to może boleć jeszcze bardziej [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Chociaż śluz kremowy, wczoraj jeszcze był wodnisty... Ale w sumie w 19dc nagle był rozciągliwy, więc chyba nie będę przywiązywać do tego aż takiej wagi [emoji28]
Swoją drogą, ovia po raz 1 takie rzeczy mi pokazuje... [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mi też pamiętam po 2porodzie stara ginekolog mnie na żywca czyscila darłam się 2godziny,a na drugi dzień lekarz zjechał ja konkretnie ze jestem młoda i mogłam umrzeć,horror ale to było 24lata temu teraz już ona nie pracuje tylko mój kolega ronilam z przeciwbólowymi kroplowkami ,uspial mnie do czyszczenia,także Ania uda nam się musi

reklama
1481811179-1d1mld.png

Taktaktaktaktaktak [emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110]
Jeśli się wżera, to może boleć jeszcze bardziej [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Chociaż śluz kremowy, wczoraj jeszcze był wodnisty... Ale w sumie w 19dc nagle był rozciągliwy, więc chyba nie będę przywiązywać do tego aż takiej wagi [emoji28]
Swoją drogą, ovia po raz 1 takie rzeczy mi pokazuje... [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ovia jest super.
Wczoraj pogodzilam sie z faktem, ze ten cykl juz pozamiatany wiec matka natura postanowiła mi znów namieszać w głowie i tempka poszła w gore[emoji15][emoji15][emoji15] juz naprawdę nie wiem o co kaman[emoji848]
Troche to wszystko niemiarodajne bo zaczęłam mierzyc w 13dc, późno troche, wiec nawet nie wiem jak pierwsza faza wyglądała.
Przyszedł w końcu mój nowy termometr owulacyjny wiec jak coś to zaraz pójdzie w ruch.
Póki co @ na 17/18 grudnia, Ovia z sobie znanych powodów pokazuje jeden dzien do testowania[emoji23]

Evelinia, ja tez widzę druga kreseczkę, cudownie[emoji7]
Idziesz zrobić betę, czy kolejne testowanko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry