reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie martw się wagą ...co innego wychodzi na usg a co innego jak się urodzi .. Mój wychodziło, że ma 2700 a się 3 kg urodził :) To tylko ''szacowany'' pomiar.
Już podejrzewałyśmy, że na porodówce jesteś :) No ale widocznie młodemu się nie śpieszy albo chce Ci prezent n Święta zrobić :D
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratu :) potem lekarz i zlecialo ;) no sama jestem ciekawa jaka wage bedzie miec na finiszu maly

Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spada :) Cykle masz jak w zegarku ?

NeSSi jak w zegarku co 28 dni jeśli już to @ przyszła by o dzień wcześniej (raz taki cykl był ) ale to wyjątek od reguły ;-) ;) zobaczę co będzie jutro ewentualnie w piątek jak spadnie to już pozamiatane :oo:
dzięki :)

reklama
Lux czuje, ze Twojemu synusiowi dobrze w brzuszku i wcale mu sie spieszyć nie bedzie [emoji12][emoji2] jak jeszcze nie ma rozwarcia żadnego to będziesz sie musiała jeszcze trochę pomęczyć [emoji4] chyba ze nagle ruszy z grubej rury [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry