tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problemBuuu, myślałam, że pojechałas na porodowke, a dobrze mocz pobrany??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problemBuuu, myślałam, że pojechałas na porodowke, a dobrze mocz pobrany??
Urosept łykasz ?tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problem
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratuNie martw się wagą ...co innego wychodzi na usg a co innego jak się urodzi .. Mój wychodziło, że ma 2700 a się 3 kg urodziłTo tylko ''szacowany'' pomiar.
Już podejrzewałyśmy, że na porodówce jesteśNo ale widocznie młodemu się nie śpieszy albo chce Ci prezent n Święta zrobić
![]()
he? to na mnie nie dzialaUrosept łykasz ?
Bulbasek witaj, fajnie, że się odezwałaś. Czemu tak długo chcecie czekać???
Kotek trzymam kciuki oby to było to. NeSSi a może trojaczki będą
![]()
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratupotem lekarz i zlecialo
no sama jestem ciekawa jaka wage bedzie miec na finiszu maly
no jak piecze i sikac juz nie moge to jest zleObstawiam 3,5 kgAlbo 3200
Po porodzie troszkę spadnie waga ...
Antybiotyki mówisz, jak mus to mus ...
Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spadaCykle masz jak w zegarku ?
NeSSi jak w zegarku co 28 dni jeśli już to @ przyszła by o dzień wcześniej (raz taki cykl był ) ale to wyjątek od regułyzobaczę co będzie jutro ewentualnie w piątek jak spadnie to już pozamiatane
dzięki![]()