tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problemBuuu, myślałam, że pojechałas na porodowke, a dobrze mocz pobrany??
reklama
NeSSi
Moderatorka
Urosept łykasz ?tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problem
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratu potem lekarz i zlecialo no sama jestem ciekawa jaka wage bedzie miec na finiszu malyNie martw się wagą ...co innego wychodzi na usg a co innego jak się urodzi .. Mój wychodziło, że ma 2700 a się 3 kg urodził To tylko ''szacowany'' pomiar.
Już podejrzewałyśmy, że na porodówce jesteś No ale widocznie młodemu się nie śpieszy albo chce Ci prezent n Święta zrobić
he? to na mnie nie dziala ja jade na antybiotykach caly czas....Urosept łykasz ?
Bulbasek
Fanka BB :)
Bulbasek witaj , fajnie, że się odezwałaś. Czemu tak długo chcecie czekać???
Kotek trzymam kciuki oby to było to . NeSSi a może trojaczki będą
Tzn od Nowego Roku wznowimy, ale bez spiny i zobaczymy czy do wakacji uda sie miec ziarenko w brzuszku
NeSSi
Moderatorka
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratu potem lekarz i zlecialo no sama jestem ciekawa jaka wage bedzie miec na finiszu maly
Obstawiam 3,5 kg Albo 3200
Po porodzie troszkę spadnie waga ...
Antybiotyki mówisz, jak mus to mus ...
no jak piecze i sikac juz nie moge to jest zle i wyszly jakies nowe bakterie..przerobilam wszystkie leki na te zapalenie pecherza, na ja mu daje z 3200-3300 przy porodzieObstawiam 3,5 kg Albo 3200
Po porodzie troszkę spadnie waga ...
Antybiotyki mówisz, jak mus to mus ...
evelinia
Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spada Cykle masz jak w zegarku ?
NeSSi jak w zegarku co 28 dni jeśli już to @ przyszła by o dzień wcześniej (raz taki cykl był ) ale to wyjątek od reguły zobaczę co będzie jutro ewentualnie w piątek jak spadnie to już pozamiatane
dzięki
reklama
agnesis
Lux czuje, ze Twojemu synusiowi dobrze w brzuszku i wcale mu sie spieszyć nie bedzie [emoji12][emoji2] jak jeszcze nie ma rozwarcia żadnego to będziesz sie musiała jeszcze trochę pomęczyć [emoji4] chyba ze nagle ruszy z grubej rury [emoji38]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...