tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problemBuuu, myślałam, że pojechałas na porodowke, a dobrze mocz pobrany??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problemBuuu, myślałam, że pojechałas na porodowke, a dobrze mocz pobrany??
Urosept łykasz ?tak dobrze, ja walcze ciagle z tym moczem cos mam, moze z dwa razy byl czas przez cala ciaze, ze bylo ok, piecze, sikam kroplami wiec jest problem
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratu potem lekarz i zlecialo no sama jestem ciekawa jaka wage bedzie miec na finiszu malyNie martw się wagą ...co innego wychodzi na usg a co innego jak się urodzi .. Mój wychodziło, że ma 2700 a się 3 kg urodził To tylko ''szacowany'' pomiar.
Już podejrzewałyśmy, że na porodówce jesteś No ale widocznie młodemu się nie śpieszy albo chce Ci prezent n Święta zrobić
he? to na mnie nie dziala ja jade na antybiotykach caly czas....Urosept łykasz ?
Bulbasek witaj , fajnie, że się odezwałaś. Czemu tak długo chcecie czekać???
Kotek trzymam kciuki oby to było to . NeSSi a może trojaczki będą
bylismy u moich rodzicow caly czas i nie mialam kiedy pisac, bo pomagalam bratowe robic urodziny mojemu bratu potem lekarz i zlecialo no sama jestem ciekawa jaka wage bedzie miec na finiszu maly
no jak piecze i sikac juz nie moge to jest zle i wyszly jakies nowe bakterie..przerobilam wszystkie leki na te zapalenie pecherza, na ja mu daje z 3200-3300 przy porodzieObstawiam 3,5 kg Albo 3200
Po porodzie troszkę spadnie waga ...
Antybiotyki mówisz, jak mus to mus ...
Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spada Cykle masz jak w zegarku ?
NeSSi jak w zegarku co 28 dni jeśli już to @ przyszła by o dzień wcześniej (raz taki cykl był ) ale to wyjątek od reguły zobaczę co będzie jutro ewentualnie w piątek jak spadnie to już pozamiatane
dzięki