Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieprawde lekarz mowil, mi 7 tygodni beta spadala!Odebrałam juz te wyniki. Beta 10 dni po poronieniu prawie 200
Chyba za dużo , lekarz mówił ze powinna być zero. Kurde nie wiem. Nie miałam zabiegu , samo się miało wszystko oczyścić.
Ech.. dobija mnie to.
Oczywiście nie wspomnę o reszcie wyników. Wszystko poniżej normy, najbardziej płytki krwi, to chyba było do przewidzenia [emoji5]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
ooo patrz jaki ambitnyTeraz zbiera na wycieczkę do Wisły i na wyjazd do sanatorium - na drobne wydatki. Po drodze będą buty sportowe
hej, nie za szybko na bete? ile dni po owu jestes?Hej jesten tu nowa. Od 3dni bola mnie piersi dzisiaj zauważylam zauwyzylam dziwnie czerwone sutki. Okres powinnam dostac za tydzien w czwrtek. Nie wytrzymalan czekania i zrobilam dzisiaj bete wyniki beda wieczorem. Pozdrawiam
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie te cykle kiedy nie bylam w ciazy byly cale w objawach a ten kiedy zaszlam nie, dopiero w terminie @ sie pojawily objawyDyana ja mam tak w tym cyklu.18 dc po nocy jak wstałam to czułam się jak przed okresem- pobolewanie podbrzusze, napady gorąca i irytacja.Następnego dnia przeszło.Dziś mam 21 dc.W lutym miałam tak ze tydz.przed okresem już mnie podbrzusze pobolewalo i czułam się taka nabrzmiala.U mnie ostatnio co cykl to inaczej.
Nie jestem pewna ale myślę ze owulacja byla 10 gdyż tego dnia strasznie zle sie czulamhej, nie za szybko na bete? ile dni po owu jestes?