reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zapisalam Was dziewczynki.

Ktoras jeszcze chetna? W sobote zrobie losowanie.

Po owulce tez macie pie*dolca z afirmacja? [emoji23] ja sobie w glowie mowie do chlopakow, ze sa super i do jajeczka, ze jest silne i ze na pewno sie zagniezdzi, ze im tam wszystkim cieplutko, mieciutko i milutko [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O a co to za akcja ?:)

reklama
Lux ja tez miałam okropne bóle krzyżowe, słyszał mnie cały szpital, a mojemu chłopu oberwało sie za wszystkie czasy, młody wyszedł duży, ja jestem drobna i dałam radę [emoji16] co prawda traumę miałam, ale i tak żałuje, ze tak długo czekaliśmy z decyzja o drugim dziecku [emoji20] to najgorsza nasza decyzja [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Lux ja tez miałam okropne bóle krzyżowe, słyszał mnie cały szpital, a mojemu chłopu oberwało sie za wszystkie czasy, młody wyszedł duży, ja jestem drobna i dałam radę [emoji16] co prawda traumę miałam, ale i tak żałuje, ze tak długo czekaliśmy z decyzja o drugim dziecku [emoji20] to najgorsza nasza decyzja [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Agnesis :* Jak tam starania ?:)

Hej a u mnie niestety negatyw :( :(
No trudno... tylko niech ta @ już przychodzi bo chce znowu móc działać :cool2:
Tym razem bedziemy celowac w owulke.
i mam nadzieję że zostanę wrześniowka. :)

Witam wszystkich,
Paraplu ja też się piszę na kartki
Nessi daj znać jak będziesz po wizycie.
Trzymaj kciuki za testujace i działające teraz.
U mnie trochę smutek, to już 7 cykl a ja nie z tych najmłodszych... Mogłam się tak nie zastanawiać długo. Wymyslalam kiedy dobry czas na rodzenie.

Mam pytanie Czy Może być tak, że mam mega ból owulacyjny a pęcherzyki nie pękają? Mam takie piękne owulacje, wszystkie ok objawy, dobre wyniki badań.
Chłop tylko został do badania.
Mi nie pękają, też miałam taki ładny dominujący 25mm, a po 9 dniach od monitoringu był tak sam bez zmian.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro nie pękają powinnaś dostać owitrelle zastrzyk na pęknięcie,nie boli nic daje się go w brzuch i seks przez 3dni
Narazie dostałam dupka na dwa cykle, powiedziała, że jak nie uda się tym ustabilizowac to będziemy próbować inaczej. Wspomniała też o antykoncepcji bo po odstawieniu zaszłam odrazu, więc stwierdziła, że może to będzie sposób. O owitrelle nic nie mówiła póki co. Ale dziękuję za podpowiedź może jej o tym wspomnę za dwa miesiące mam się pokazać

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis :* Jak tam starania ?:)

Bzykamy jak pszczółki tylko miodu brak [emoji23] daj znać jak tam na monicie. Ja po tym cyklu tez chyba pomyśle o czymś więcej niż tylko o sexie [emoji4]

Do góry