reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki.ja dziś jestem do du..:confused:leżę cały dzień pod kołdrą.śnieg pada zimno brrrr.dziś moj 23 dc piersi dziwnie nie bolą ale słaba jestemo_OA ja wam powiem ze ja nie narzekam bo mój mąż już od prawie 11 lat po ślubie szaleje za mną i dalej patrzy "tym"wzrokiem a nawet bardziej niż wcześniej.:tak:mam wrazenie ze kochamy się bardziej a może dojrzelismy poprostu:D

reklama
Popieram!

Uwazam, ze w wiekszosci przypadków nie ma co szukać dziury w całym bo sie kompleksów ktos dorobi - kiedys jak bylam mlodsza, to pewnie ja pierwsza bym zaczela myslec co ze mna jest nie tak i juz mialabym czarne mysli i frustracje, bo jestem INNA. Ale po prostu tak mam i nie jestem w tym sama i nie czuje sie z tego powodu gorsza. Niektorzy po prostu potrzebuja wiecej, niektorzy mniej.
Takze apeluje do dziewczyn ktore maja mniejsze libido i/lub mezow rowniez z mniejszym - to nie jest nienormalne! bądźcie sobą! :)

Po co czekac, dzialajcie teraz co 2 dni do wizyty i juz bedziecie obstawieni w razie w :)

1,9 miesiaca? czyli prawie 2 miesiace?
Rok i 9 miesięcy ...źle napisane

U mnie dziś 7dc, starań jeszcze nie było, ale muszę jutro wieczorem porozmawiać z moim co robimy, dzisiaj jedzie na ligę bowlingowa i wróci przed 24, więc już pewnie będę spać. Mam tą propozycję pracy w banku i musimy przegadac temat co robimy. Z jednej strony to dobra opcja dla kariery zawodowej, zwłaszcza że w przyszłym roku chcę zacząć znowu jakieś studia, ale z drugiej strony mały idzie we wrześniu do szkoły i jak zmienię pracę, to starania musimy odłożyć przynajmniej do września. Sama nie wiem...chyba lepiej starać się teraz, w ciąży i na macierzyńskim zrobić podyplomowke i po macierzyńskim ruszyć z inną pracą. Co myślicie??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja bym postawiła na starania teraz.. ale to ja. Tez sie nad zmiana pracy zastanawiałam, ale dziecko ważniejsze. Potem o pracy sie pomyśli. :)

Ja od zawsze mam nieregularne cykle, ale zawsze następnego dnia po odstawieniu duphaston przychodziła @ a teraz dopiero po 5 dniach...
Sorki za pytanie ale jeśli @ przyszła wieczorem to to jest mój pierwszy dzień cyklu?
Tak, to jest pierwszy dzien cyklu - jesli normalne krwawienie przyszło oczywiście a nie plamienia.

Bertha wiesz ze odliczam dni do Twojego testowania? :-D:-D tak miło bedzie zobaczyć Twoje 2 kreseczki.
Haha :D ale miło :):) ja tez odliczam.. :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Ja mam zespol WPW jestem po 2 ablacjach i tez przyjmuje stale leki od kilku lat w moim przypadku concorcor 1.25 najniższą dawkę. Ginekolog nic nie mowila mi ze nie moge ich brac.

Tak, to jest pierwszy dzien cyklu - jesli normalne krwawienie przyszło

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Jakiś dziwny ten okres... wczoraj śluz z krwią, dziś podobnie tylko więcej krwi. Ogólnie to mogę cały dzień z jedną wkładką chodzić... Nie podoba mi się to :(

Poki jeszcze mnie nie wylogowalo chcialam napisać że. Was caly czas czytam i obserwuje forum aczkolwiek przez problemy z logowaniem i ciaglym wywalaniem z forum rzadko do was pisze. Wszystim co wreszcie doczekaly się dwóch kreseczek gratuluje za reszte trzymam kciuki

Dziś mój 24dc ..test zrobiony bo oczywiście nie wytrzymałam i co? I nic..tracę nadzieję...w piątek mnie dopadnie @ a że jadę do domu rodzinnego to 300km będę wyć w samochodzie.

reklama
Ja mam zespol WPW jestem po 2 ablacjach i tez przyjmuje stale leki od kilku lat w moim przypadku concorcor 1.25 najniższą dawkę. Ginekolog nic nie mowila mi ze nie moge ich brac.

pyzunia, nie bralam nigdy tego leku, Czy to jest na serduszko czy nadciśnienie?
Ja ostatnie 7 lat bylam na lisinoprylu ale ze względu na starania zmieniła mi na nifidipine. Na poczatku tylko puchły mi kostki, ale z czasem było tylko gorzej, straszne zgagi mialam, hot flushes, a najgorszy chyba ból głowy, potrafiło mnie cały dzien lupac w czaszce[emoji849] przestałam je brać w zeszłym tygodniu, bedzie musiała wymyślić coś innego, chce tylko poczekać z wizyta do daty testowania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry