reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie

Do mnie mikołaj już przyszedł dzisiaj i to jak należy w intensywnej czerwieni

Rano mnie przywitała @ [emoji17]
Termin następnej @ mam na 1 stycznia

W grudniu juz mi sie nie chce latac po ginach, bedziemy próbowac, ale nastawiam sie na wizyte z monitoringiem w styczniu bo cykl mi sie skrócił do 25 dni [emoji37]

Trzymam kciuki za te które jeszcze czekają na swój prezent &&&&&

Trzymam

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Ja mam takie 25 dniowe cykle od czasu urodzenia pierwszego dziecka I wydaje mi sie ze czasem ledwo skończy sie @ a tu cyk: owulacja[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W pierwszej ciąży jak byłam na bb to nikt nie rozmawiał o złych rzeczach. Nie było mowy o poronieniach i złych objawach dotyczących ciąży. Teraz jest tego pełno i im więcej czytam tym bardziej się martwię że coś będzie nie tak i zaczynam świrować. Wolę mniej się udzielać i mniej czytać i żyć bez stresu :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Teraz jest ciężej też to zauważyłam. Ehhh
Witajcie

W grudniu juz mi sie nie chce latac po ginach, bedziemy próbowac, ale nastawiam sie na wizyte z monitoringiem w styczniu bo cykl mi sie skrócił do 25 dni [emoji37]

Trzymam

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
Ojej przykro mi że taki ni3fajny prezent na Mikołaja dostałaś :(

Ja mam takie 25 dniowe cykle od czasu urodzenia pierwszego dziecka I wydaje mi sie ze czasem ledwo skończy sie @ a tu cyk: owulacja[emoji849]

Wiesz u mnie skracają się stopniowo
Po uridzeniu córki faktycznie ogolnie sa krótsze bo wczesniej były po około 30 dni
Tyle ze owulacje czuje zwykle w 13 dc
I teraz mam wątpliwości czy to co czuje to na pewno owulacja [emoji37]
Czy moze wcale jej nie ma?

A mi sie plakac chce z wscieklosci :(
Wczoraj pozytyw na tescie owu, wrocilam o 22 z pracy, dzisiaj musialam wstac o 5.30 ale mysle sobie, poswiece sie, nie wysmie sie, trudno. No i przytulanki zaczely sie fajnie ale skonczyly sie pod tytulem "przerost formy nad trescia" :/ chlop mi w pewnym momencie stwierdzil, ze po takim dlugim numerku jest zmeczony i nie da rady skonczyc. Noszzzz ku*wa!!! A mial kilka razy mozliwosc dojscia to nieee bo on chce dluzej sie poprzytulac, no i wyszlo tak dlugo, ze juz nie dal rady dojsc [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] tak sie wku*wilam, ze w nocy spalam 2 godziny a chlop na kanapie [emoji35]

A teraz pytanie z tych glupich.

14dc rano bylo przytulanko,
wczoraj w 16dc okolo 18.00 na tescie pozytyw a o 22.00 juz na tescie jasniejsza kreska. To znaczy, ze byla owulka wczoraj wieczorem?
Jak myslicie, przytulanko z 14dc z rana ma jakies szanse?

Ehhh takiego mam wku*wa, ze laze ciagle ze swiaczkami w oczach [emoji853]

A mi sie plakac chce z wscieklosci :(
Wczoraj pozytyw na tescie owu, wrocilam o 22 z pracy, dzisiaj musialam wstac o 5.30 ale mysle sobie, poswiece sie, nie wysmie sie, trudno. No i przytulanki zaczely sie fajnie ale skonczyly sie pod tytulem "przerost formy nad trescia" :/ chlop mi w pewnym momencie stwierdzil, ze po takim dlugim numerku jest zmeczony i nie da rady skonczyc. Noszzzz ku*wa!!! A mial kilka razy mozliwosc dojscia to nieee bo on chce dluzej sie poprzytulac, no i wyszlo tak dlugo, ze juz nie dal rady dojsc [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] tak sie wku*wilam, ze w nocy spalam 2 godziny a chlop na kanapie [emoji35]

A teraz pytanie z tych glupich.

14dc rano bylo przytulanko,
wczoraj w 16dc okolo 18.00 na tescie pozytyw a o 22.00 juz na tescie jasniejsza kreska. To znaczy, ze byla owulka wczoraj wieczorem?
Jak myslicie, przytulanko z 14dc z rana ma jakies szanse?

Ehhh takiego mam wku*wa, ze laze ciagle ze swiaczkami w oczach [emoji853]

Jeśli faktycznie owu byłaby 16dc to pewnie, że jest szansa z przytulanek z 14! Ale jakby miało tak być, że po pozytywnym owu po.24-36h to dawajcie jeszcze dzisiaj, koniec fochów i do roboty! ;)
Choć wcale Ci się nie dziwię, ja raz miałam taką sytuację, kilka cykli temu jak się spinałam jeszcze, i byłam taaak wściekła... ale pamiętam, że mój po godzince mnie "budził" (oczywiście tak myślał bo z nerwów nie spałam) i zaczął od nowa to co miał skończyć :D Jemu zależy jeszcze bardziej niż mi także no... ;)

reklama
Witajcie

Trzymam

Szkoda mania

Do góry