reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja ostatnio schudlam 6kg [emoji7] tylko dzieki niejedzeniu slodyczy i fasfoodow :)
Cukier dziala jak narkotyk, bylam uzalezniona. Ostro wzielam sie za siebie i nawet grama slodyczy nie wzielam do ust. Bylo ciezko na poczatku ale po odwyku organizm juz nie wola o slodycze :)
Na chwile obecna od ponad miesiac waga stoi w miejscu [emoji1377] nie odchudzam sie teraz zeby nie zaklocic cyklu. Wroce do chudniecia jak juz bede miala malego babla w domu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm, ja mam do zrzucenia minimum 25 kg... :dry: ale Tobie gratuluję tych 6 :tak:

reklama
Muszę spróbować bo już mi szkoda zębów od tych słodkości:)

A odnośnie starań, czy są tu jakieś mamy, które karmią piersią? Martwię się, że mimo powrotu @ wciąż mogę nie mieć owulacji i łatwo nie będzie:/

Udalo mi sie mojego zanecic :-) jeszcze mowi do psa, jak drzwi mu przed nosem do pokoju zamykal, ze braciszka mu majstrujemy :-)
Jak myslicie, jak we wtorek owulka, dzis byly przytulaski to kiedy teraz warto?
:-p:-D:nerd::rofl::rofl2::confused::confused::confused:

"StorAnia
Odechcialo Się tobie? To może wprowadź do twojego seksiku trochę urozmaicenia? Może strój policjantki albo pielęgniarka :-)

hej babeczki,
Bulbasek tulę mocno:sad:
Bertha, emocje, emocje nas serwujesz. Trzymam kciuki za armię.
StorAnia- powodzenia na nowej wadze życia!!!:-D:-D niech leci w dół !
Zanim_zasnę witam.

U mnie d**a blada, test negatyw. Objawy na @. Brak sił bo widzę jak mój mąż to przeżywa... nieba chciałby mi przychylić. 6 miesięcy wszystko kręci się wokół tego tematu i choć są dzieci to w głowie pragnienie maluszka ogromne. Planowanie wakacji pod ciążę (której nie ma), chcę kupić spodnie, ale myślę po co zaraz pewnie i tak się nie zmieszczę (bo ciąża, której nie ma...). W pracy syf, stres i myśl, że może niebawem L4... a tu NIC !!!

Lux ja miałam przepowiadające na dwa dni przed porodem. Do biegu gotowi, start ...:-) :)

Jak ja wam zazdroszczę chciałabym mieć kilka kg więcej :-) nie umiem żyć bez słodyczy :-)
Dziewczyny na diecie trzymam kciuki za spadające kg:-)

reklama
Do góry