reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie dolow część dalsza. Powiedziałam mojej mamie o dziurze i ze szukam jakiegoś lekarza który zrobiłby mi te plastyke blizny , a ona mi na to ze jak się na coś nakręce to koniec. Że ona rozumie ze bym chciała jeszcze jedno dziecko, oni też by chcieli wnuka lub wnuczke ale nic na siłę. Jeśli nie wskazana jest ciąża to mam odpuścić. Wiem ze ona się martwi i z troski tak mówi, ale ja naprawdę się zakrecilam. Przez ponad 3 lata walczę o dziecko i teraz mam przestać? Najbardziej szkoda mi tego straconego czasu, gdyby 3 lata temu ktoś powiedział mi o tej dziurze wszystko mogłoby się potoczyc inaczej. Czytałam ze ubytek miesniowki macicy bo tak to się to fachowo nazywa jest powodem nieplodnosci wtórnej.

1usavcqgt1dml95x.png
Musisz walczyć o to czego chcesz :) inaczej będziesz czuła się niespełniona...

Cześć dziewczyny czy test zrobiony w 24 dc nie musi wyjsć pozytywnie gdy owu była w 16 bądź 17dc.... prawda ...
Bo dzisiaj robiłam ech wiedziałam, ze tak bedzie :-(

Cześć dziewczyny czy test zrobiony w 24 dc nie musi wyjsć pozytywnie gdy owu była w 16 bądź 17dc.... prawda ...
Bo dzisiaj robiłam ech wiedziałam, ze tak bedzie :-(
Mnie się wydaje ze za wcześnie zrobilas.nadzieja jest także spokojnie;)powtórz test za kilka dni.ja mam jutro 22 dc i tez mnie korci zeby robic gdzieś w srode ale boje sie...choc pewnie nie wytrzymam bo taka ciekawska jestem :D

Ja to wogole dziwna jestem i rzadko mam ochotę:baffled:zazdroszczę Ci ze masz takie chęci ;)

Ojj to wyjatkowo teraz. Chyba na psyche dziala mi majstrowanie potomka + plodne ;)
normalnie to mam niskie libido i malo kiedy mi sie chce.
A dzisiaj to masakra, laze non stop napalona [emoji23] nigdy w zyciu takiej chcicy nie mialam jak dzisiaj [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj to wyjatkowo teraz. Chyba na psyche dziala mi majstrowanie potomka + plodne ;)
normalnie to mam niskie libido i malo kiedy mi sie chce.
A dzisiaj to masakra, laze non stop napalona [emoji23] nigdy w zyciu takiej chcicy nie mialam jak dzisiaj [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Eeeeee no to mąż niech korzysta:-D:-Dmoj to napewno by mnie wykorzystywał bo moje libido jest równe 0:confused2:widzisz te staranka mają w sobie plusy bynajmniej odkrylas inną stronę siebie:D:p

reklama
Do góry