reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie

Nie jestem w stanie nadrobić
Ja weekend w szkole a Wy tu produkowałyście [emoji16]

Witam nowe staraczki

Bulbasek bardzo mi przykro [emoji29]

U mnie dziś 24 dc/26
11 dpo
Temp dzis spadła więc pewnie nie będzie mi dane zatestować w dniu urodzin czyli 10.12
Bo pewnie @ przyjdzie planowo 7.12 [emoji17]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Witajcie

Nie jestem w stanie nadrobić
Ja weekend w szkole a Wy tu produkowałyście [emoji16]

Witam nowe staraczki

Bulbasek bardzo mi przykro [emoji29]

U mnie dziś 24 dc/26
11 dpo
Temp dzis spadła więc pewnie nie będzie mi dane zatestować w dniu urodzin czyli 10.12
Bo pewnie @ przyjdzie planowo 7.12 [emoji17]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
Trzymam kciuki za ciebie mania damy radę ty rób 7 a ja 14tesciora

Ja też walczę o lepszą figurę :) na razie tylko ćwicze od 3 tygodni na dietę chce przejść po nowym roku po wizycie u dietetyka. 3 miesiące temu rzuciłam palenie więc z ograniczaniem jedzenia jeszcze ciężko mi idzie ;)
Ja nie walczę o figurę, bo tego to już nie zdobędę, ale walczę o zdrowie... ;) Jestem po 3 operacjach na żylaki i niestety nie dało to żadnych rezultatów. Nadal puchną mi nogi i następne żyły padają.
A poza tym szafa pęka w szwach a ja z zeszłej zimy mieszczę się w szalik, czapkę, rękawiczki i buty :D

Trzymam kciuki za ciebie mania damy radę ty rób 7 a ja 14tesciora
Docia obiecałam sobie przy pierwszych staraniach że nie będę robiła testów przed terminem @ ani nawet w terminie
Dopiero jak się @ spóźni
Z córką po 4 latach walki, nie spodziewając się ciąży, test zrobiłam coś około tydzień po terminie @
Wolę poczekać niz nie zobaczyc drugiej kreski [emoji29]
Trzymam mocno kciuki [emoji106] za Ciebie

Witam nowa staraczke :)

Ania powodzenia w dążeniu do celu ... zdrówko najważniejsze ;)

U mnie jakaś doopa blada ... nie dość, że cykl jakiś spieprzony to dziś jakieś chwilowe plamienie rano i nic a nic do teraz ... no szlak. Dziś 11/12dpo i byłam pewna, że @ przyszła wcześniej wrrr a tu jaja sobie ze mnie robi [emoji35] Nigdy tak nie miałam, nic mnie nie boli (a zwykle jak dostaje @ to czuje podbrzusze doskonale) i co mi się cholera dzieje ... oszaleć można [emoji30]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Witam nowa staraczke :)

Ania powodzenia w dążeniu do celu ... zdrówko najważniejsze ;)

U mnie jakaś doopa blada ... nie dość, że cykl jakiś spieprzony to dziś jakieś chwilowe plamienie rano i nic a nic do teraz ... no szlak. Dziś 11/12dpo i byłam pewna, że @ przyszła wcześniej wrrr a tu jaja sobie ze mnie robi [emoji35] Nigdy tak nie miałam, nic mnie nie boli (a zwykle jak dostaje @ to czuje podbrzusze doskonale) i co mi się cholera dzieje ... oszaleć można [emoji30]

Witaj w klubie. Wczoraj 27 dc test o 6:00 negatywny. Po 8 plamienia, więc biegiem na badania hormonów... Po powrocie do domu czysto i tak do tej pory...
Ciekawe co będzie dalej...:rolleyes2:

reklama
Witaj w klubie. Wczoraj 27 dc test o 6:00 negatywny. Po 8 plamienia, więc biegiem na badania hormonów... Po powrocie do domu czysto i tak do tej pory...
Ciekawe co będzie dalej...:rolleyes2:
I co z tym robisz kochana ? Bedziesz testowac ? Czy moze robilas bete ? Kiedy masz termin @?

Do góry