S
StorAnia
Gość
Ja chętnie oddam w dobre ręceJak ja wam zazdroszczę chciałabym mieć kilka kg więcej :-) nie umiem żyć bez słodyczy :-)
Dziewczyny na diecie trzymam kciuki za spadające kg:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chętnie oddam w dobre ręceJak ja wam zazdroszczę chciałabym mieć kilka kg więcej :-) nie umiem żyć bez słodyczy :-)
Dziewczyny na diecie trzymam kciuki za spadające kg:-)
Trzymam kciuki za ciebie mania damy radę ty rób 7 a ja 14tescioraWitajcie
Nie jestem w stanie nadrobić
Ja weekend w szkole a Wy tu produkowałyście [emoji16]
Witam nowe staraczki
Bulbasek bardzo mi przykro [emoji29]
U mnie dziś 24 dc/26
11 dpo
Temp dzis spadła więc pewnie nie będzie mi dane zatestować w dniu urodzin czyli 10.12
Bo pewnie @ przyjdzie planowo 7.12 [emoji17]
"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
Ja też walczę o lepszą figurę na razie tylko ćwicze od 3 tygodni na dietę chce przejść po nowym roku po wizycie u dietetyka. 3 miesiące temu rzuciłam palenie więc z ograniczaniem jedzenia jeszcze ciężko mi idzieHmm, ja mam do zrzucenia minimum 25 kg... ale Tobie gratuluję tych 6
Ja nie walczę o figurę, bo tego to już nie zdobędę, ale walczę o zdrowie... Jestem po 3 operacjach na żylaki i niestety nie dało to żadnych rezultatów. Nadal puchną mi nogi i następne żyły padają.Ja też walczę o lepszą figurę na razie tylko ćwicze od 3 tygodni na dietę chce przejść po nowym roku po wizycie u dietetyka. 3 miesiące temu rzuciłam palenie więc z ograniczaniem jedzenia jeszcze ciężko mi idzie
Docia obiecałam sobie przy pierwszych staraniach że nie będę robiła testów przed terminem @ ani nawet w terminieTrzymam kciuki za ciebie mania damy radę ty rób 7 a ja 14tesciora
Witaj w klubie. Wczoraj 27 dc test o 6:00 negatywny. Po 8 plamienia, więc biegiem na badania hormonów... Po powrocie do domu czysto i tak do tej pory...Witam nowa staraczke
Ania powodzenia w dążeniu do celu ... zdrówko najważniejsze
U mnie jakaś doopa blada ... nie dość, że cykl jakiś spieprzony to dziś jakieś chwilowe plamienie rano i nic a nic do teraz ... no szlak. Dziś 11/12dpo i byłam pewna, że @ przyszła wcześniej wrrr a tu jaja sobie ze mnie robi [emoji35] Nigdy tak nie miałam, nic mnie nie boli (a zwykle jak dostaje @ to czuje podbrzusze doskonale) i co mi się cholera dzieje ... oszaleć można [emoji30]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
I co z tym robisz kochana ? Bedziesz testowac ? Czy moze robilas bete ? Kiedy masz termin @?Witaj w klubie. Wczoraj 27 dc test o 6:00 negatywny. Po 8 plamienia, więc biegiem na badania hormonów... Po powrocie do domu czysto i tak do tej pory...
Ciekawe co będzie dalej...