reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja ostatnio schudlam 6kg [emoji7] tylko dzieki niejedzeniu slodyczy i fasfoodow :)
Cukier dziala jak narkotyk, bylam uzalezniona. Ostro wzielam sie za siebie i nawet grama slodyczy nie wzielam do ust. Bylo ciezko na poczatku ale po odwyku organizm juz nie wola o slodycze :)
Na chwile obecna od ponad miesiac waga stoi w miejscu [emoji1377] nie odchudzam sie teraz zeby nie zaklocic cyklu. Wroce do chudniecia jak juz bede miala malego babla w domu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm, ja mam do zrzucenia minimum 25 kg... :dry: ale Tobie gratuluję tych 6 :tak:

reklama
Muszę spróbować bo już mi szkoda zębów od tych słodkości:)

A odnośnie starań, czy są tu jakieś mamy, które karmią piersią? Martwię się, że mimo powrotu @ wciąż mogę nie mieć owulacji i łatwo nie będzie:/

Udalo mi sie mojego zanecic :-) jeszcze mowi do psa, jak drzwi mu przed nosem do pokoju zamykal, ze braciszka mu majstrujemy :-)
Jak myslicie, jak we wtorek owulka, dzis byly przytulaski to kiedy teraz warto?
:-p:-D:nerd::rofl::rofl2::confused::confused::confused:

"StorAnia
Odechcialo Się tobie? To może wprowadź do twojego seksiku trochę urozmaicenia? Może strój policjantki albo pielęgniarka :-)

hej babeczki,
Bulbasek tulę mocno:sad:
Bertha, emocje, emocje nas serwujesz. Trzymam kciuki za armię.
StorAnia- powodzenia na nowej wadze życia!!!:-D:-D niech leci w dół !
Zanim_zasnę witam.

U mnie d**a blada, test negatyw. Objawy na @. Brak sił bo widzę jak mój mąż to przeżywa... nieba chciałby mi przychylić. 6 miesięcy wszystko kręci się wokół tego tematu i choć są dzieci to w głowie pragnienie maluszka ogromne. Planowanie wakacji pod ciążę (której nie ma), chcę kupić spodnie, ale myślę po co zaraz pewnie i tak się nie zmieszczę (bo ciąża, której nie ma...). W pracy syf, stres i myśl, że może niebawem L4... a tu NIC !!!

Lux ja miałam przepowiadające na dwa dni przed porodem. Do biegu gotowi, start ...:-) :)

Jak ja wam zazdroszczę chciałabym mieć kilka kg więcej :-) nie umiem żyć bez słodyczy :-)
Dziewczyny na diecie trzymam kciuki za spadające kg:-)

reklama
Do góry