reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przepraszam za kolejne glupie pytanie... Obiecuje ze ostatnie :p
Napiernicza mnie jajnik, z ktorego jest owu... Na jaki czas przed owulacja wystepuja bole?
Gin powiedzial mi, ze owu bedzie we wtorek mi kalendarzyk pokazywal ze dzis, testy owu nie pokazywaly ze dzis....i tak siedze i wariuje powoli...
Dobrze ze jutro poniedzialek i do pracy po wolnym wracam... Przynajmniej zajmie sie czyms mysli.....

reklama
I co z tym robisz kochana ? Bedziesz testowac ? Czy moze robilas bete ? Kiedy masz termin @?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Termin @ mam na dziś... Poczekam parę dni. Lekarza mam wyznaczonego na 12 grudnia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przepraszam za kolejne glupie pytanie... Obiecuje ze ostatnie [emoji14]
Napiernicza mnie jajnik, z ktorego jest owu... Na jaki czas przed owulacja wystepuja bole?
Gin powiedzial mi, ze owu bedzie we wtorek mi kalendarzyk pokazywal ze dzis, testy owu nie pokazywaly ze dzis....i tak siedze i wariuje powoli...
Dobrze ze jutro poniedzialek i do pracy po wolnym wracam... Przynajmniej zajmie sie czyms mysli.....
Jedni lekarze uważają że powstaje na skutek najintensywniejszego wzrostu pęcherzyka tuż przed uwolnieniem komórki jajowej
Inni że po pęknięciu pęcherzyka gdyż płyn który się uwalnia z pęrzyka wraz z komórką podrażnia jajniki i okolice

Ja np czuje w najmocniej dzień przed i w dniu kiedy kalendarzyk mi wyznacza owulacje, czyli w moim przypadku chyba raczej w czasie najintensywniejszego wzrostu, ale tak na 100 % to trudno ocenić [emoji4]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Jedni lekarze uważają że powstaje na skutek najintensywniejszego wzrostu pęcherzyka tuż przed uwolnieniem komórki jajowej
Inni że po pęknięciu pęcherzyka gdyż płyn który się uwalnia z pęrzyka wraz z komórką podrażnia jajniki i okolice

Ja np czuje w najmocniej dzień przed i w dniu kiedy kalendarzyk mi wyznacza owulacje, czyli w moim przypadku chyba raczej w czasie najintensywniejszego wzrostu, ale tak na 100 % to trudno ocenić [emoji4]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
U mnie dokładnie tak samo :)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Witajcie dziewczyny! Trzymam kciuki za Was, oby wam się udało. Nie udzielam się tu ale was podczytuje cały czas. Ja też mam cichą nadzieję, że mi się udało zajść w ciążę. Zrobiłam dziś test ale niestety negatywny. W sumie to nie ma się co dziwić termin @ dopiero 8 grudnia. Nie wiem czy objawy mam jakieś urojone dlatego, że chciałabym aby się udało. Jak na razie mam delikatny ból w podbrzuszu, w sumie to nie boli tylko jakby ciągnie, bolą mnie piersi, wzdęcia. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie.

Muszę spróbować bo już mi szkoda zębów od tych słodkości:)

A odnośnie starań, czy są tu jakieś mamy, które karmią piersią? Martwię się, że mimo powrotu @ wciąż mogę nie mieć owulacji i łatwo nie będzie:/
Ja nadal karmię piersią, @ relatywnie szybko wróciła, owulki są. Kup testy owu może to rozwieje Twoje wątpliwości ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry