reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czyli jak dwa dni nic nie napiszesz, to znak dla nas [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png
albo dam znac komus z forum i Wam przekaze :) sie okaze jak bedzie :) pewnie bede malym zajeta i nie bede miec nawet mysli o bb :)

reklama
to wejdz na przegladarke na telefonie i mozesz normalnie w ten sposob sie zalogowac :)
Ostatnio byla jakas aktualizacja aplikacji na telefon, to moze sprobuj tez zaktualizowac i juz zadziala?
PS. po tej aktualizacji trzeba bylo sie ponownie w ustawieniach zalogowac.
jak sie loguje przez przegladarke to mam male literki i nic nie widze ehhhh, nie otwieraja mi sie porzadnie strony bb, a dla przykladu fb chodzi jak talala

Witam Was! Chciałabym oficjalnie oglosic że do Was wracam.. :D Pojdelismy decyzję, że jednak nie chcemy już dłużej czekać i będziemy teraz się starać i zobaczymy co z tego wyniknie. :) Przytulanki były przed owulacja i po, Za 5 dni ma przyjść @. Ostatnio miałam ciemne plamienia i bole podbrzusza, bylam u gina i okazało sie ze to infekcja. Brałam czopki i byłam dzisiaj na kontroli i ponoć już wszystko ok. Trochę to dziwne bo dalej od czasu do czasu brzuch ciągnie po bokach (jakby jajniki) i parę dni temu plamienie znów się pojawiło...
zastanawiam się czy to dalej infekcja, czy może nam się udało... ale bym się cieszyła gdyby tak.

Cały czas Was poczytuje, lipcowki też trochę, bo byłam ciekawa co u Megan. :)
Bertha gratuluję lui, mam nadzieję, że się uda i niedługo pochwalisz się dwiema kreseczkami.
Luxuourius, jak fajnie, że już niedługo przytulisz swojego synka.
U Nas w rodzinie też dużo chłopaków, szczególne od strony mojego Ł. więc wydaje mi się że pierwszy u nas by był chłopak. Kiedyś marzylam o dziewczynce, ale po poronieniu i tych wszystkich historiach o których się naczytalam marzę tylko by mieć zdrowe i silne maleństwo.

Witam Was! Chciałabym oficjalnie oglosic że do Was wracam.. :D Pojdelismy decyzję, że jednak nie chcemy już dłużej czekać i będziemy teraz się starać i zobaczymy co z tego wyniknie. :) Przytulanki były przed owulacja i po, Za 5 dni ma przyjść @. Ostatnio miałam ciemne plamienia i bole podbrzusza, bylam u gina i okazało sie ze to infekcja. Brałam czopki i byłam dzisiaj na kontroli i ponoć już wszystko ok. Trochę to dziwne bo dalej od czasu do czasu brzuch ciągnie po bokach (jakby jajniki) i parę dni temu plamienie znów się pojawiło...
zastanawiam się czy to dalej infekcja, czy może nam się udało... ale bym się cieszyła gdyby tak.

Cały czas Was poczytuje, lipcowki też trochę, bo byłam ciekawa co u Megan. :)
Bertha gratuluję lui, mam nadzieję, że się uda i niedługo pochwalisz się dwiema kreseczkami.
Luxuourius, jak fajnie, że już niedługo przytulisz swojego synka.
U Nas w rodzinie też dużo chłopaków, szczególne od strony mojego Ł. więc wydaje mi się że pierwszy u nas by był chłopak. Kiedyś marzylam o dziewczynce, ale po poronieniu i tych wszystkich historiach o których się naczytalam marzę tylko by mieć zdrowe i silne maleństwo.
Super super! Oby to drugie plamienie to nie infekacja, ale inna rzecz na i... :D &&& :D

reklama
Do góry