albo dam znac komus z forum i Wam przekaze sie okaze jak bedzie pewnie bede malym zajeta i nie bede miec nawet mysli o bbCzyli jak dwa dni nic nie napiszesz, to znak dla nas [emoji4]
reklama
jak sie loguje przez przegladarke to mam male literki i nic nie widze ehhhh, nie otwieraja mi sie porzadnie strony bb, a dla przykladu fb chodzi jak talalato wejdz na przegladarke na telefonie i mozesz normalnie w ten sposob sie zalogowac
Ostatnio byla jakas aktualizacja aplikacji na telefon, to moze sprobuj tez zaktualizowac i juz zadziala?
PS. po tej aktualizacji trzeba bylo sie ponownie w ustawieniach zalogowac.
Ooo znam u nas same chłopaki wiec jak sie pojawiła pierwsza dziewczynka to powariowalinajbardziej to sie chyba moi rodzice nie moga doczekac maja dwie wnuczki i wnuczek im sie marzyl
no moja bratanica ma dwie corki i liczyli, ze bedzie chlopak, ale mamy nasza Zuzie, perelke kochana, 8 miesiecy zaraz skonczyOoo znam u nas same chłopaki wiec jak sie pojawiła pierwsza dziewczynka to powariowali
Karolka2106
Fanka BB :)
Witam Was! Chciałabym oficjalnie oglosic że do Was wracam.. Pojdelismy decyzję, że jednak nie chcemy już dłużej czekać i będziemy teraz się starać i zobaczymy co z tego wyniknie. Przytulanki były przed owulacja i po, Za 5 dni ma przyjść @. Ostatnio miałam ciemne plamienia i bole podbrzusza, bylam u gina i okazało sie ze to infekcja. Brałam czopki i byłam dzisiaj na kontroli i ponoć już wszystko ok. Trochę to dziwne bo dalej od czasu do czasu brzuch ciągnie po bokach (jakby jajniki) i parę dni temu plamienie znów się pojawiło...
zastanawiam się czy to dalej infekcja, czy może nam się udało... ale bym się cieszyła gdyby tak.
Cały czas Was poczytuje, lipcowki też trochę, bo byłam ciekawa co u Megan.
Bertha gratuluję lui, mam nadzieję, że się uda i niedługo pochwalisz się dwiema kreseczkami.
Luxuourius, jak fajnie, że już niedługo przytulisz swojego synka.
U Nas w rodzinie też dużo chłopaków, szczególne od strony mojego Ł. więc wydaje mi się że pierwszy u nas by był chłopak. Kiedyś marzylam o dziewczynce, ale po poronieniu i tych wszystkich historiach o których się naczytalam marzę tylko by mieć zdrowe i silne maleństwo.
zastanawiam się czy to dalej infekcja, czy może nam się udało... ale bym się cieszyła gdyby tak.
Bertha gratuluję lui, mam nadzieję, że się uda i niedługo pochwalisz się dwiema kreseczkami.
U Nas w rodzinie też dużo chłopaków, szczególne od strony mojego Ł. więc wydaje mi się że pierwszy u nas by był chłopak. Kiedyś marzylam o dziewczynce, ale po poronieniu i tych wszystkich historiach o których się naczytalam marzę tylko by mieć zdrowe i silne maleństwo.
Spark
Super super! Oby to drugie plamienie to nie infekacja, ale inna rzecz na i... &&&Witam Was! Chciałabym oficjalnie oglosic że do Was wracam.. Pojdelismy decyzję, że jednak nie chcemy już dłużej czekać i będziemy teraz się starać i zobaczymy co z tego wyniknie. Przytulanki były przed owulacja i po, Za 5 dni ma przyjść @. Ostatnio miałam ciemne plamienia i bole podbrzusza, bylam u gina i okazało sie ze to infekcja. Brałam czopki i byłam dzisiaj na kontroli i ponoć już wszystko ok. Trochę to dziwne bo dalej od czasu do czasu brzuch ciągnie po bokach (jakby jajniki) i parę dni temu plamienie znów się pojawiło...
Taak super bulbasek gratulcjeNa żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.
Aż się trzese. widać i Was???
Karolka2106
Spark dziękuję za kciuki. Ja za Ciebie też bardzo mocno trzymam, byś na urodziny w grudniu dostała prezent w postaci dwóch kreseczek!
sylwkaq90
A kiedy Emsi testujesz?To zatestujemy razem oby się udało mimo wszystko !
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
U mnie na razie cisza z @
Nie mam tego śluzu, który zawsze mylę z @. Może się spóźni tak jak ostatnio jeden dzień.
reklama
S
StorAnia
Gość
Ja w styczniu 40 ale będzie tylko gorzejCzyli bedzie tylko gorzej z tym lenistwem?... masakra... myslalam ze osiagnelam juz najwyzszy poziom lenistwa... nie sadzilam, ze jest cos wiecej ponad to
(PS. ja za 2 tyg koncze juz 35)
Testuj! Testuj! niedobra jestem wiem...