judytka777
Fanka BB :)
Hej wy też dostalyscie prywatna wiadomość o ankiecie?wypelnialyscie ja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Judytka ja dostałam, zaczęłam wypełniać, ale tam później większość pytań jets do matek, więc ją zamknęłam.
Właśnie byłam w wc i w śluzie widziałam taką jaśniuteńką krew, więc pewnie @ już przylazła a za chwilkę się rozkręci. U mnie będzie 3 cykl starań, termin @ 29.12
ehhh szkodaCześć dziewczyny.
Niestety przed chwilą dostałam @
Także następny termin na 28.12
I to będzie 4 cykl już od poronienia ..
Tak i wypelnilam.Hej wy też dostalyscie prywatna wiadomość o ankiecie?wypelnialyscie ja?
Szkoda że się nie udało.Cześć dziewczyny.
Niestety przed chwilą dostałam @
Także następny termin na 28.12
I to będzie 4 cykl już od poronienia ..
A kiedy Emsi testujesz?
U mnie na razie cisza z @
Nie mam tego śluzu, który zawsze mylę z @. Może się spóźni tak jak ostatnio jeden dzień.
Możesz mnie jeszcze zostawić - wpisać tylko, ze jest kreseczka a jak zobaczę za 20 dni serduszko to przeniesiemyTak i wypelnilam.
No dziewczyny kiedy następne kreseczki?
Bulbasek chcesz już do zielonej czy jeszcze czekamy na jakieś potwierdzenie? To będzie sierpień?