reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny [emoji8] ja tu cały czas jestem. Codziennie czytam żeby nie stracić wątku i oczywiście żeby cieszyć się z Waszych 2 kreseczek

Bulbasek gratuluję kochana [emoji7]

Nie pisze bo w sumie u mnie nic ciekawego. [emoji204] poszła precz ale jeszcze nie rozpoczęliśmy staranek. Nawet nie wiem który dc mam. Jakieś zwątpienie mnie ogarnelo i już się nie nakrecam że w tym cyklu się uda. Inaczej zwariuje. Totalny luz.

Mam pytanie do Spark
Kochana tego donga to ile masz mg?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :* nie poddawaj się. Chociaż skierowanie myśli na coś innego może tylko dac dużo dobrego :)

reklama
Ja dzisiaj przeżyłam chwilę grozy. Wymyśliłam sobie ze zrobię test. Wyjęłam 10 czulosci wkrapiam kropelki a one stoją i nie płyną (jak zapchany zlew)w to okienko, więc pogrzebalam pipetka i patrzę, ze idzie. Wyszłam, wracam za 5 min a tam biało...

Zjadłam śniadanie, ubralam się, polecialam do Rossmana po facelle (czytam czułość od 25 napisane). Już była godz. 13 sikam i jest kreseczka :)

Przysięglam sobie, ze nie robię żadnego testu już. Chyba, ze betę jak za tydzień lub dwa pójdę na krew, bo mam morfologia, glukoze i tsh zrobić :) moja fasolka jest :*

Zaraz idę do gina na NFZ. Zobaczymy czy zrobi mi USG zeby zobaczyc czy juz się oczyscilam. Musze tez odebrać wyniki cytologii i chce receptę na kwas foliowy i dostinex.

Jutro chce testować rano ...
A kiedy masz dokładnie termin @ ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dzisiaj mam termin @, ale jak juz pisałam byla krew ze sluzem, pozniej kilka wizyt w toalecie i nic a niedawno znowu to samo. Chyba sie rozkreci. Bolała mnie głowa, ale przestała na szczęście, a często mam migreny dzien przed @.

Dzisiaj mam termin @, ale jak juz pisałam byla krew ze sluzem, pozniej kilka wizyt w toalecie i nic a niedawno znowu to samo. Chyba sie rozkreci. Bolała mnie głowa, ale przestała na szczęście, a często mam migreny dzien przed @.
Mnie też dziś cały dzień głowa bolała ... pewnie coś dziś jest w powietrzu :/
Daj znać czy to faktycznie @iszon

Ja najlepiej zaraz po owu chciałabym testować a jak przychodzi 'ten dzień' to się jakoś obawiam .... no nic co ma być to będzie ... trzymajcie kciuki

reklama
Mnie też dziś cały dzień głowa bolała ... pewnie coś dziś jest w powietrzu :/
Daj znać czy to faktycznie @iszon

Ja najlepiej zaraz po owu chciałabym testować a jak przychodzi 'ten dzień' to się jakoś obawiam .... no nic co ma być to będzie ... trzymajcie kciuki

Tak, nie tylko mnie w pracy bolała, na szczęście nie groźnie.
A Ty kiedy masz/ miałaś mieć @?

Do góry