reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, znając życie, to jak Ci się uda to będziesz nas zadręczać objawami, zmartwieniami, ale syczerze mówiąc - nie mogę się tego doczekać!!!
Daj nam powód, żeby pośmiać się z Twoich urojonych problemów ciążowych, strachów na wyrost i zadręczania lekarza!

reklama
Melania przykro mi z powodu @.Nie kazdy sex w dni plodne daje ciaze.Mialam tak mnostwo razy, chyba nawet ostatnio. Zaczęłas nowy cykl.Może ten okaże się szczęśliwy.Wiem ze to wkurzajece ale musisz uzbroic sie w cierpliwość.
Ja ten cykl mam jakis porabany, dzisiaj mam 18 dc i jak wstałam to czułam się jak przed okresem- pobolewalo mnie podbrzusze, wkurzenie i napady gorąca.U mnie też raczej będzie lipa z tego cyklu.Mam nadzieję ze maj okaże się szczesliwy.Juz raz w maju zaszlam i liczę na ten miesiac bardzo.

Melania przykro mi że @ przyszła. Nie poddawaj się. U mnie też wiele razy były przytulanki w ovu. Niestety... Nie jest to takie proste.. Ale nie poddajemy się! [emoji4][emoji4][emoji4]

Kacha mnie się też marzy maj. Mam córcię z lutego i męża też. I miałam dziś identyczne objawy: ból podbrzusza, temp. 37.3 i wkurw maksymalny. Czuję że za tydzień będzie @.

reklama
Do góry