reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
nie, wole poczekac, wiesz? a moze w nocy @ przyjdzie
a może nie przyjdzie?...
chciałabym widzieć Twoją minę jak zobaczysz II
myślę, że to ie będzie szał radości tylko raczej taka mina (przepraszam z góry za wulgaryzm) - nie, no, k***, poważnie?:szok:
trudno taką minę oddać innymi słowami... to "poważnie" z takim solidnym akcentem na "wa"

a może nie przyjdzie?...
chciałabym widzieć Twoją minę jak zobaczysz II
myślę, że to ie będzie szał radości tylko raczej taka mina (przepraszam z góry za wulgaryzm) - nie, no, k***, poważnie?:szok:
trudno taką minę oddać innymi słowami... to "poważnie" z takim solidnym akcentem na "wa"
kochana jestes, ale ja wiem, ze nadejdzie @

Skaba ja tam nigdy nie chciałam rodzić dzieci w zimie bo sama jestem z końcówki stycznia i zawsze mamie marudzilam ze czemu jestem z zimy bo urodziny wychodziły albo w ferie albo w sesję, z reguły ludzie chorzy i nie chce nigdzie się wychodzić.W pierwszą ciaze zaszlam w maju, syn miał wyjść w lutym ale stwierdził ze wyjdzie w moje urodziny.Maj jako miesiąc bardzo lubię, w dodatku dobrze mi się kojarzy bo w maju odebralismy klucze do mieszkania, w maju po długim staraniu udało się zajść w ciaze, no i termin porodu straconej ciazy mialam na 30maja.Dlatego liczę na tej maj.Chcę odzyskać to co straciłam.

reklama
ach Dziewuszki jaki piękny pracowity dzien za mną i moją rodzinką!
byliśmy na działeczce, ogarnełam domek i tonę klamotów nareszcie, mamy nowe mebelki (narazie połowa złożona), szafę tekstylną, Olcia cieszyła się z namiociku samorozkładającego i zabawą na kocyku. Słonko grzało tak że na krótki rękawek byliśmy - ja pieliłam wzrastający żywopłot a mężule kosił trawkę i potem podlewał:) sezon działkowy rozpoczęty...tylko grilla brakowało nam dziś

lux i jak tam?? daj gołąbka jednego plissss
fabimama a co Ty taka zaganiana jesteś?

Reszta Kobitek :*

ps-mam już fajny śluzik rozciągliwy 12dc ale owulki chyba nie było jeszcze. wsłuchuję się i wsłuchuję w mój organizm co by wybadać kiedy "ten dzień" nastąpi....

Do góry