nie, wole poczekac, wiesz? a moze w nocy @ przyjdzieno to może jednak test jutro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, wole poczekac, wiesz? a moze w nocy @ przyjdzieno to może jednak test jutro?
a może nie przyjdzie?...nie, wole poczekac, wiesz? a moze w nocy @ przyjdzie
kochana jestes, ale ja wiem, ze nadejdzie @a może nie przyjdzie?...
chciałabym widzieć Twoją minę jak zobaczysz II
myślę, że to ie będzie szał radości tylko raczej taka mina (przepraszam z góry za wulgaryzm) - nie, no, k***, poważnie?
trudno taką minę oddać innymi słowami... to "poważnie" z takim solidnym akcentem na "wa"
nie lubię Cię, pesymistko jedna.kochana jestes, ale ja wiem, ze nadejdzie @
ee zre wlasnie kebsa tak w ramach wczesiejszego pocieszenianie lubię Cię, pesymistko jedna.
Masz wierzyć. Nie ma smutania. Najwyżej zaczniesz od nowa. ale smutać nie wolno i koniec.
ja miałam dzis obiad ekologiczny - moje dzieciaki uwielbiają frytki i paluszki rybne - oni jedzą a ja tylko dmucham i pakuję do buziek... trudno się tym najeść, dlatego ekologicznie... nie utyję na pewnoee zre wlasnie kebsa tak w ramach wczesiejszego pocieszenia
my mielismy na obiad dzis golabkija miałam dzis obiad ekologiczny - moje dzieciaki uwielbiają frytki i paluszki rybne - oni jedzą a ja tylko dmucham i pakuję do buziek... trudno się tym najeść, dlatego ekologicznie... nie utyję na pewno