reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark, jest takie powiedzenie - chcesz rozbawić Pana Boga to powiedz mu o swoich planach...
Na tym forum można się zdołować - wiele dziewczyn marzy, czeka, traci, rozpacza...
Ale można się też podbudować, kiedy zachodzą dziewczyny wtedy, kiedy wszystko wydaje się być przeciw i niemal nie ma szans...
nie poddawaj się jeszcze. My wszystkie życzymy Ci z całego serca, a takie zbiorowe życzenia często mają moc...

Wiem wiem. Wierzę, że będzie ok a forum mi pomaga i udziela wielu cennych informacji :) dziękuję Wam :)

reklama
no i znów Lux całe lato zabrałaś dla siebie...
Podziel się trochę. u mnie znów się zachmurzyło i chyb a będzie padać...
a mnie mdłości jakieś dopadły. to dziwne, bo ja nie miewam tego typu problemów - nawet w ciąży nie miałam ani razu.

Przerwa na kawę [emoji4]
Kiepsko się dzisiaj czuję. Chyba mnie córcia katarem zaraziła. Bardzo intensywny tydzień za mną. I padnięta jestem.

Ja mam tak, że wierzę, że KIEDYŚ się uda, a równocześnie trudno mi uwierzyć, że to teraz, w tym cyklu. Psychika wypracowała mechanizm obronny, dzięki któremu @mnie nie rozczarowuje. Najgorzej jest jak czymś sobie nadziei narobię. Tak jak np. ostatnio miałam nadzieję, że wizyta u lekarza coś wyjaśni, pomoże. Rozmawiałam z J i zdecydowaliśmy, że zostawiamy to wszystko losowi. Będzie co ma być. Będziemy się cieszyć beztroskim seksem bez zabezpieczeń i niech się dzieje wola nieba [emoji4][emoji4][emoji4].

reklama
Do góry