reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark w tym cyklu trudno mi określić . Tydzień temu w sobotę wzięłam ostatnia tabletkę Visanne - endometrioza . We wtorek i środę lekko , bardzo leciutko plamilam. Ten cykl mam taki mam niewiadomo jaki :) Czekam na owulacje bo co miesiąc bardzo wyraźnie ja czułam :)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane ja tam zarobione ze ledwo daje radę zajrzeć co u Was...

Zaraz smigam na ostatnie zakupy .

Lux &&&&& Oby nie było @ !!!!!

Yesenia - Brawo !!! Nie podjadanie to połowa sukcesu!

Wybaczcie ze nie odpisze wszystkim ale czas mnie goni. Uzupełnię tabelkę po niedzieli!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark jak to nie bylo owulacji?
Skaba ja wiem, ze sie kiedys uda, musimy w to wierzyc! jak patrzylam dzis rano na moja bratanice, to uwierzylam, ze wywalcze sobie takie cudenko!

No nie było, od 12 dnia robię testy owulacyjne, negatywne cały czas, ja też nic nie czuję... Nawet clo nie pomogło, a byłam na nim już ostatni cykl...

Lux ja teraz raz w tygodniu pomagam znajomej w opiece nad dzieckiem bo ona rozkręca swoją firmę, mała ma 1.5 miesiąca, jak z Nią jestem i na Nią patrzę to też mam więcej sił żeby walczyć :)

reklama
Spark bo czlowiek wie o co ma walczyc i to daje taka chec :-) :) kurcze a kiedy do lekarza teraz idziesz?

Lekarz powiedział, że jak w tym cyklu nie zajdę a jestem po kilku miesiącach z clo to mam przyjść i będziemy myśleć co dalej. (Lekarz był pewien jak przepisywal mi clo, że w ciągu 3 miesięcy zajde w ciążę). Niestety w tym miesiącu też nic, także planuje jeszcze testować do poniedziałku i w środę iść do gina...

Do góry