Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niedziele jak bym mogla to tez bym poszlaJa ide w nidziele do pracy taka pazerna jestem i jeszcze bede sie smazyc w piekle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wiadomo to facet hahahaPrzed chwilą wyczytałam, że jeszcze może zgęstnieć ... cholera wie .. mój chce dzisiaj podchodzić do starań, ale nie wiem ... zobaczymy. On idzie za impulsem, ja za rozsądkiem
O jeny. Ja chyba nawet za bankę bym nie poszła. Za leniwa jestem[emoji16]niedziele jak bym mogla to tez bym poszla
ee to moj jakwidzi kase to by mogl caly tydzien chodzic hha chocby padl na twarzO jeny. Ja chyba nawet za bankę bym nie poszła. Za leniwa jestem[emoji16]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Moje "dane" Ania, 27lat, 2cykl, @- 19.04
W pierwszej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu nieświadomie, w drugiej z w drugim cyklu, a teraz zobaczymy może za miesiąc się uda jak tak lecę po kolei heh
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom