reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przed chwilą wyczytałam, że jeszcze może zgęstnieć ... cholera wie .. mój chce dzisiaj podchodzić do starań, ale nie wiem ... zobaczymy. On idzie za impulsem, ja za rozsądkiem:)

reklama
Moje "dane";) Ania, 27lat, 2cykl, @- 19.04

W pierwszej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu nieświadomie, w drugiej z w drugim cyklu, a teraz zobaczymy może za miesiąc się uda jak tak lecę po kolei heh

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

NeSSi przepraszam że pytam, ty miałaś zabieg w tej ciąży z aniołkiem? Bo jeśli tak to te 2m po można się już starać. Organizm już powinien dojść do siebie. A gdy doszło do samooczyszczenia po pronieniu to często lekarze nie widzą przeciwwskazań żeby się starać już po @

Moje "dane";) Ania, 27lat, 2cykl, @- 19.04

W pierwszej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu nieświadomie, w drugiej z w drugim cyklu, a teraz zobaczymy może za miesiąc się uda jak tak lecę po kolei heh

Jestem dopiero 22 dni po zabiegu. Ale ginka nieoficjalnie dała przyzwolenie, bo endometrium się pięknie odnowiło. W środku wszystko jest ok. Nawet to co było kiedyś podono torbielą się wchłonęło w jajniku. Powiedziała, że ciąża była malusia 2,5 cm wszystkiego. I tylko ten fragment był łyżeczkowany. Nie miałam nawet macicy powiększonej. Dlatego się zdziwiłam, że mi powiedziała, że jestem przed owu, i ile ma pęcherzyk. :confused: Bo ja o to nie pytałam. Tylko chciałam wiedzieć co jest na jajniku.

reklama
Ja od wczoraj mam weekend bo złapał mnie jakiś wirus. Wiec się kuruje.
U mnie do południa była ładna pogoda, świeciło słoneczko a teraz leje :/

Do góry