reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mamy weeekeend! [emoji4]
Pustki w domu. J w pracy, synia wywiało do kolegi, a córcia na wycieczce.

Nessi moja szwagierka poroniła i lekarz kazał czekać 3mies. Po miesiącu zaszła w ciążę i mam teraz silnego, zdrowego chrześniaka. Rób jak ci serce dyktuje i będzie dobrze!

Witam nowe dziewczyny[emoji4] fajnie że nas przybywa!

Fabimama proszę dopisz termin @- 25.04 (imieniny J[emoji6])

reklama
Cholera miałam dzisiaj dzwonić umówić się na badanie drożności jajników i taki miałam pęd w pracy, że za późno sobie przypomniałam... Boję się tego badania[emoji20]

Lux ano [emoji4]

Ann no właśnie muszę o to lekarza dopytać, bo czytałam, że może być w znieczuleniu, ale może też być bez i wtedy zalecają wziąć środki przeciwbólowe.

Cholera miałam dzisiaj dzwonić umówić się na badanie drożności jajników i taki miałam pęd w pracy, że za późno sobie przypomniałam... Boję się tego badania[emoji20]
Samo badanie należy niestety do nieprzyjemnych. Ale na szczęście trwa tylko chwilkę. Weź przeciwbólowe i rozkuczowe i dasz radę[emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Robilam, u mnie było wszytko ok. Jajowody miałam drozne. Czasem lekarze mówią że hsg pomaga bo przepycha. Ale jak już pokaże zarostu to zazwyczaj laparo robią. . To tylko zaslyszane więc potwierdź u swojego lekarza.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry