reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melania02 na pewno się doczekasz może nawet nie jednego zycze ci tego z całego serca:happy:
Anna89 witam cie serdecznie i udanych starań no oczywiscie wymarzonej córeczki chociaż najważniejsze by dzieciatko było zdrowe :happy:no i ciesz się tym impulsem meza dobrze ze go ma sa i tacy ktorzy nawet tego nie maja aa ich kobiety maza by tak było heheh

magoo witaj tez mam taką nadzieje że te 2 kreseczki będę się w koncu częściej pokazywać
yesenia tez myslalam o straceniu paru kilo ,ale z drugiej strony pomyslalam ze to bez sensu skoro marze tylko o tym by znów przytyć po raz czwarty hehe:-D
Paraplu oby ten cykl był dla ciebie pierwszym i ostatnim a kolejne miesiące radosne i pelne oczekiwan na wymarzona kruszynke
Mamuniol masz racje to było jak wielki kamien na sercu jeszcze nigdy tak się nie balam być w ciąży jak wtedy a teraz to już niby bym chciała aale obawy się nawarstwiają ... :hmm:
kacha10 ja tez mam tak teraz nie mogę patrzeć na kobiety w ciąży zawsze robi mi się wtedy tak smutno i nie wiem jakas taka złość dlaczego ja nie mogłam mieć takiego brzuszka staram się z tym pogodzić niby się uśmiecham a w srodku jest tylko zal i gniew :- :(
Luxunia ja to jestem zacofana jednak wy wszystkie tak o tej owulacji nakręcacie a ja dupa nic nie wiem na ten temat i az mi głupio ze nie mogę się tez udzielić w tej kwesti tak jak już pisałam zawsze było tak ze po prostu czekałam na srodek cyklu potem "mizi mizi.." i waga rosła w górę az do 67kg przy ostatniej małej :happy:

pozdrawiam Wszystkie staraczki bardzo bardzo goraco chociaż u mnie znów zimno Lux....... :rolleyes2:

reklama
Ojj przydałyby się jakieś kreseczki!

Renata ja też sobie tak tłumaczyłam, że nie robię nic z moim brzuszkiem, bo i tak zaraz będzie się na nowo rozpychał. I tym sposobem minęło kupę lat. Ale chyba wreszcie się za niego wezmę. Na razie ćwiczę brazylijskie pośladki [emoji2][emoji2]

Jesteś jesteś;)

Kobietki i ja nie jestem w stanie wszystkim odpisywać... albo spamietac... co i jak ;) ale przecież żadna z nas nie ma do drugiej i to pretensji ;)

Ja dziś pilnuje dzieci. Potem przychodzi fryzjerka ... Potem muszę upiec tort na jutro... mamy małą imprezke w domku... świętować będziemy 9 rocznicę ślubu ;) i urodzinki męża.

Nowe staraczki proszę o zapoznanie się z tabelka i podanie do nich danych ;) jeśli oczywiście chcecie ;)

Panakotka ,damgal hop hop.... jak sytuacja i Was?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje i najlepsze życzenia dla brzydszej połowy.

O właśnie! Wiedziałam, że o czymś zapomniałam napisać!

Fabimama dużo dużo miłości i spełnienia tego najważniejszego marzenia! [emoji4]

Lux, zdaje mi się, że Ty całe słońce sobie zabrałaś. i wiem dlaczego. bo kosiarki lepiej się sprzedają jak jest słońce... ty niedobra kobieto, podziel się bo u mnie cały dzień pochmurny a godzinę temu zaczęło padać.

Witam nowe staraczki, oby na krótko.

Fabimama wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji Waszej rocznicy dużo dużo milosci spelnienia marzeń i maleńkiego cudu który jeszcze bardziej rozweseli Wam dalsze wspolne życie....

dobry wieczór:)
witam nowe staraczki fajnie, że nas przybywa:)
my wróciliśmy o 20.00 z zakupów, M się uparł żeby jeszcze odkurzyć i podłogi pomyć, co by jutro było z czapy;P
Olka Shreka ogląda a ja mam chwilke dla siebie zanim całkiem odlecę
muszę jutro odespać cały tydzień:/

reklama
Do góry