reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melania02 na pewno się doczekasz może nawet nie jednego zycze ci tego z całego serca:happy:
Anna89 witam cie serdecznie i udanych starań no oczywiscie wymarzonej córeczki chociaż najważniejsze by dzieciatko było zdrowe :happy:no i ciesz się tym impulsem meza dobrze ze go ma sa i tacy ktorzy nawet tego nie maja aa ich kobiety maza by tak było heheh

magoo witaj tez mam taką nadzieje że te 2 kreseczki będę się w koncu częściej pokazywać
yesenia tez myslalam o straceniu paru kilo ,ale z drugiej strony pomyslalam ze to bez sensu skoro marze tylko o tym by znów przytyć po raz czwarty hehe:-D
Paraplu oby ten cykl był dla ciebie pierwszym i ostatnim a kolejne miesiące radosne i pelne oczekiwan na wymarzona kruszynke
Mamuniol masz racje to było jak wielki kamien na sercu jeszcze nigdy tak się nie balam być w ciąży jak wtedy a teraz to już niby bym chciała aale obawy się nawarstwiają ... :hmm:
kacha10 ja tez mam tak teraz nie mogę patrzeć na kobiety w ciąży zawsze robi mi się wtedy tak smutno i nie wiem jakas taka złość dlaczego ja nie mogłam mieć takiego brzuszka staram się z tym pogodzić niby się uśmiecham a w srodku jest tylko zal i gniew :- :(
Luxunia ja to jestem zacofana jednak wy wszystkie tak o tej owulacji nakręcacie a ja dupa nic nie wiem na ten temat i az mi głupio ze nie mogę się tez udzielić w tej kwesti tak jak już pisałam zawsze było tak ze po prostu czekałam na srodek cyklu potem "mizi mizi.." i waga rosła w górę az do 67kg przy ostatniej małej :happy:

pozdrawiam Wszystkie staraczki bardzo bardzo goraco chociaż u mnie znów zimno Lux....... :rolleyes2:

reklama
Ojj przydałyby się jakieś kreseczki!

Renata ja też sobie tak tłumaczyłam, że nie robię nic z moim brzuszkiem, bo i tak zaraz będzie się na nowo rozpychał. I tym sposobem minęło kupę lat. Ale chyba wreszcie się za niego wezmę. Na razie ćwiczę brazylijskie pośladki [emoji2][emoji2]

Jesteś jesteś;)

Kobietki i ja nie jestem w stanie wszystkim odpisywać... albo spamietac... co i jak ;) ale przecież żadna z nas nie ma do drugiej i to pretensji ;)

Ja dziś pilnuje dzieci. Potem przychodzi fryzjerka ... Potem muszę upiec tort na jutro... mamy małą imprezke w domku... świętować będziemy 9 rocznicę ślubu ;) i urodzinki męża.

Nowe staraczki proszę o zapoznanie się z tabelka i podanie do nich danych ;) jeśli oczywiście chcecie ;)

Panakotka ,damgal hop hop.... jak sytuacja i Was?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje i najlepsze życzenia dla brzydszej połowy.

O właśnie! Wiedziałam, że o czymś zapomniałam napisać!

Fabimama dużo dużo miłości i spełnienia tego najważniejszego marzenia! [emoji4]

Lux, zdaje mi się, że Ty całe słońce sobie zabrałaś. i wiem dlaczego. bo kosiarki lepiej się sprzedają jak jest słońce... ty niedobra kobieto, podziel się bo u mnie cały dzień pochmurny a godzinę temu zaczęło padać.

Witam nowe staraczki, oby na krótko.

Fabimama wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji Waszej rocznicy dużo dużo milosci spelnienia marzeń i maleńkiego cudu który jeszcze bardziej rozweseli Wam dalsze wspolne życie....

dobry wieczór:)
witam nowe staraczki fajnie, że nas przybywa:)
my wróciliśmy o 20.00 z zakupów, M się uparł żeby jeszcze odkurzyć i podłogi pomyć, co by jutro było z czapy;P
Olka Shreka ogląda a ja mam chwilke dla siebie zanim całkiem odlecę
muszę jutro odespać cały tydzień:/

reklama
Do góry