ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihiU mnie też lato, tylko wiatr ''zapizdża''
Ja już mam weekend![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihiU mnie też lato, tylko wiatr ''zapizdża''
Ja już mam weekend![]()
w pierwszej ciazy pierwszy test 25 dc i nic, kolejny dopiero 30 dc bo juz za dlugo nie bylo @ i wieczorem dwie kreskiA skoro dziś zrobiłam test...to chciałam zapytać was jakie macie doświadczenie odnośnie ich wiarygodności![]()
A skoro dziś zrobiłam test...to chciałam zapytać was jakie macie doświadczenie odnośnie ich wiarygodności![]()
ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihi
ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihi
Ja też dziś weekend 2 godzinki wcześniej. Wróciłam do domu a tu pusto. Dzieci jeszcze na spacerku[emoji1]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
I byłam sama całe 15 minut[emoji106] [emoji12]To na łóżeczko,nóżki w górę i odpoczywaj póki możesz![]()
to nic, nie musi byc idealnie rozciagliwy, wodnisty tez jest dobry, spokojnie, mi sie po ciazy tez zaczal robic czasami wodnisty zamiast rozciagliwego, to po ciazy takie zmianyPieniędzy i dzieci, nigdy za wiele
Dziewczyny pierwszy raz podczas dni płodnych mam wodnisty śluz![]()