ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihiU mnie też lato, tylko wiatr ''zapizdża''
Ja już mam weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihiU mnie też lato, tylko wiatr ''zapizdża''
Ja już mam weekend
w pierwszej ciazy pierwszy test 25 dc i nic, kolejny dopiero 30 dc bo juz za dlugo nie bylo @ i wieczorem dwie kreskiA skoro dziś zrobiłam test...to chciałam zapytać was jakie macie doświadczenie odnośnie ich wiarygodności
A skoro dziś zrobiłam test...to chciałam zapytać was jakie macie doświadczenie odnośnie ich wiarygodności
ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihi
ja jeszcze jutro ide, z tym,ze ja soboty robie za dodatkowa kase wiec wiesz taka pazerna jestem hihi
Ja też dziś weekend 2 godzinki wcześniej. Wróciłam do domu a tu pusto. Dzieci jeszcze na spacerku[emoji1]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
I byłam sama całe 15 minut[emoji106] [emoji12]To na łóżeczko,nóżki w górę i odpoczywaj póki możesz
to nic, nie musi byc idealnie rozciagliwy, wodnisty tez jest dobry, spokojnie, mi sie po ciazy tez zaczal robic czasami wodnisty zamiast rozciagliwego, to po ciazy takie zmianyPieniędzy i dzieci, nigdy za wiele
Dziewczyny pierwszy raz podczas dni płodnych mam wodnisty śluz