reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy oby sie udało ! Ja pewnie tez w tych okolicach.. czekam na @ ma byc w czwartek..
zakupiłam olej z wiesiołka ciekawe czy cos pomoże [emoji12]
Śliczne pieski dziewczyny! Ja miałam kiedyś sznaucera miniaturkę [emoji6]

reklama
Emzilka ja już bym twojego wytarmosila :)
Ania ze spanielem masz tyle zajęcia co my beaglem ;). Takie same szajbusy hehe.
Windy oby ten kolejny był owocny ;)
Nessi w sumie racja to co piszesz, dużo czasu zmarnowane :(.

Lanvin u nas też w domu sześciolatek no i chce kota albo drugiego psa bo jednemu jest smutno :p
No spaniel to jest istny wulkan energii, to raz właśnie jak spotkałam tego faceta z buldogiem pieski stoją i się wąchają a on nagle pyta:
- a ile ona już ma
- ja mówię 3 lata
I nagle mój pies jak zwykle oszalał i zaczyna biegac dookoła
i gościu mówi no właśnie się zastanawiałem czemu już kółek nie kręci, a jednak. :-D

Psy są świetne :-) Też może kiedyś kupimy pieska, ale póki co nie ma takiej możliwości. Mamy kota, choć ja za kotami nie przepadam, ale pies nie wchodził w grę, bo zbyt długo nas nie ma w domu.

qdkkx1hpzei65q7s.png
dlatego mysmy tez zrezygnowali z psa mieszkajac w bloku, bo tez caly dzien poza domem...a mieszkajac u rodzicow mialam psy, koty i brakuje mi tego

Cześć dziewczynki. Ja mam dziś nerwa - do pracy po urlopie trzeba było wrócić a za oknem leje [emoji42][emoji42] poza tym mój M wrócił z pracy dziś o 1:30 w nocy wiec sobie myśle będą bobosexy bo akurat zaczęło mnie podbrzusze bolec wiec pewnie jajeczko się uwolniło. Ale mój M wrócił z pracy a z nim przyjechał jego kuzyn i gadali do 3!! No szlak mnie trafił !! Z przytulania nici bo mnie wkurzył i ze spania tez bo oni gadali. A chociaż mamy dom to te ściany są z kartongipsu wiec wszystko słychać. Jak już M wrócił do łóżka to byłam tak wkurzona ze odwróciłam się plecami i próbowałam spać.
Także ten tego mam dziś nerwy [emoji30][emoji30][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki. Ja mam dziś nerwa - do pracy po urlopie trzeba było wrócić a za oknem leje [emoji42][emoji42] poza tym mój M wrócił z pracy dziś o 1:30 w nocy wiec sobie myśle będą bobosexy bo akurat zaczęło mnie podbrzusze bolec wiec pewnie jajeczko się uwolniło. Ale mój M wrócił z pracy a z nim przyjechał jego kuzyn i gadali do 3!! No szlak mnie trafił !! Z przytulania nici bo mnie wkurzył i ze spania tez bo oni gadali. A chociaż mamy dom to te ściany są z kartongipsu wiec wszystko słychać. Jak już M wrócił do łóżka to byłam tak wkurzona ze odwróciłam się plecami i próbowałam spać.
Także ten tego mam dziś nerwy [emoji30][emoji30][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś ci wynagrodzi:)z nawiązką i złotym strzałem

Do góry