reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy oby sie udało ! Ja pewnie tez w tych okolicach.. czekam na @ ma byc w czwartek..
zakupiłam olej z wiesiołka ciekawe czy cos pomoże [emoji12]
Śliczne pieski dziewczyny! Ja miałam kiedyś sznaucera miniaturkę [emoji6]

reklama
Emzilka ja już bym twojego wytarmosila :)
Ania ze spanielem masz tyle zajęcia co my beaglem ;). Takie same szajbusy hehe.
Windy oby ten kolejny był owocny ;)
Nessi w sumie racja to co piszesz, dużo czasu zmarnowane :(.

Lanvin u nas też w domu sześciolatek no i chce kota albo drugiego psa bo jednemu jest smutno :p
No spaniel to jest istny wulkan energii, to raz właśnie jak spotkałam tego faceta z buldogiem pieski stoją i się wąchają a on nagle pyta:
- a ile ona już ma
- ja mówię 3 lata
I nagle mój pies jak zwykle oszalał i zaczyna biegac dookoła
i gościu mówi no właśnie się zastanawiałem czemu już kółek nie kręci, a jednak. :-D

Psy są świetne :-) Też może kiedyś kupimy pieska, ale póki co nie ma takiej możliwości. Mamy kota, choć ja za kotami nie przepadam, ale pies nie wchodził w grę, bo zbyt długo nas nie ma w domu.

qdkkx1hpzei65q7s.png
dlatego mysmy tez zrezygnowali z psa mieszkajac w bloku, bo tez caly dzien poza domem...a mieszkajac u rodzicow mialam psy, koty i brakuje mi tego

Cześć dziewczynki. Ja mam dziś nerwa - do pracy po urlopie trzeba było wrócić a za oknem leje [emoji42][emoji42] poza tym mój M wrócił z pracy dziś o 1:30 w nocy wiec sobie myśle będą bobosexy bo akurat zaczęło mnie podbrzusze bolec wiec pewnie jajeczko się uwolniło. Ale mój M wrócił z pracy a z nim przyjechał jego kuzyn i gadali do 3!! No szlak mnie trafił !! Z przytulania nici bo mnie wkurzył i ze spania tez bo oni gadali. A chociaż mamy dom to te ściany są z kartongipsu wiec wszystko słychać. Jak już M wrócił do łóżka to byłam tak wkurzona ze odwróciłam się plecami i próbowałam spać.
Także ten tego mam dziś nerwy [emoji30][emoji30][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki. Ja mam dziś nerwa - do pracy po urlopie trzeba było wrócić a za oknem leje [emoji42][emoji42] poza tym mój M wrócił z pracy dziś o 1:30 w nocy wiec sobie myśle będą bobosexy bo akurat zaczęło mnie podbrzusze bolec wiec pewnie jajeczko się uwolniło. Ale mój M wrócił z pracy a z nim przyjechał jego kuzyn i gadali do 3!! No szlak mnie trafił !! Z przytulania nici bo mnie wkurzył i ze spania tez bo oni gadali. A chociaż mamy dom to te ściany są z kartongipsu wiec wszystko słychać. Jak już M wrócił do łóżka to byłam tak wkurzona ze odwróciłam się plecami i próbowałam spać.
Także ten tego mam dziś nerwy [emoji30][emoji30][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś ci wynagrodzi:)z nawiązką i złotym strzałem

Do góry